"AΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ"... Με ΜΑΤ γίνονται οι συσκέψεις ΠΑΣΟΚ & ΝΔ! - Χαμός σε Λάρισα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι

Είμαστε πολύ περίεργοι πώς θα υποδέχονται τους υποψήφιους ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σε όλη την Ελλάδα
(μετά την μετατροπή της σε μία ενιαία εκλογική περιφέρεια και την σταυροδότηση των υποψηφίων ευρωβουλευτών!) όταν ακόμα και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα εισέβαλαν
αργά το απόγευμα εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες προπηλακίζοντας τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος του Κινήματος τον Κώστα Σκανδαλίδη.

Η διαμαρτυρία των πολιτών προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της πανθεσσαλικής σύσκεψης στελεχών του ΠΑΣΟΚ ενόψει των περιφερειακών και αυτοδιοικητικών εκλογών, υπό την παρουσία του κ. Σκανδαλίδη.

Μόλις οι πολίτες είχαν τον Σκανδαλίδη άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ της κυβέρνησης κλπ: «Ψεύτες» και «κλέφτες» κλπ είναι τα πιο ήπια που ακούστηκαν ενώ η κατάσταση εκτραχύνθηκε περισσότερο όταν έφτασαν στα γραφεία τα ΜΑΤ που κάλεσε το ΠΑΣΟΚ για να συλλάβουν τους διαμαρτυρόμενους πολίτες πριν τους δείρουν...

Με την απειλή συλλήψεων και του Αυτοφώρου, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες αποχώρησαν, αλλά υποσχέθηκαν να επιστρέψουν σύντομα...

Το ερώτημα, όπως προαναφέραμε είναι πώς θα τολμούν οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να ζητάνε την ψήφο των πολιτών για να πάνε στις ... Βρυξέλλες και να εισπράττουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ ως αποζημιώσεις και μετά την θητεία τους το bonus των 150.000 ευρώ.

Τα μηνύματα που έρχονταi απ'όλη την Ελλάδα είναι ότι περιμένουν "πώς και πώς" τους υποψήφιους ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για "να τα πούν από κοντά".

Ιδιαίτερη υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Αγρινίου την Κυριακή και στον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστή Χατζηδάκη.

Ηταν προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της Δημοτικής Οργάνωσης του Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας.

Δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΝΔ και άρχισαν να φωνάζουν "Έξω από το Αγρίνιο προδότη Χατζηδάκη".

Ανάλογο περιστατικό διαδραματίστηκε και το βράδυ του Σαββάτου (08/02) έξω από το ξενοδοχείο που μίλησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, στο Μεσολόγγι.

Σίγουρα βρισκόμαστε προ "θερμών" εκλογών...


> lougantina

Σχόλια