Κάλεσμα συνεργασίας των ΑΝΕΛ και ΕΠΑΜ Ρεθύμνου




Το Ε.ΠΑ.Μ Ρεθύμνου και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ρεθύμνου ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου «να αντιδράσουμε μαζικά και οργανωμένα με καθολικό αίτημα να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας , την αξιοπρέπειά μας, τη ζωή μας και να διεκδικήσουμε το μέλλον των παιδιών μας, γεννημένων και αγέννητων», όπως τονίζουν.

Στο κάλεσμά τους αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Την Ελλάδα μας την κυβερνά μια ενδοτική κυβέρνηση που συνεχίζει να καλύπτει επικοινωνιακά την υποτακτικότητα της με τις φάρσες των "διαπραγματεύσεων" και των "κόκκινων γραμμών".

Την ελληνική κοινωνία την κυβερνούν ξένοι και ξένα προς το λαό μας συμφέροντα μέσω του φόβου που σπέρνουν τρόικα και ντόπιοι δοσίλογοι (νομικός όρος) και ο οποίος φόβος μεγεθύνεται συστηματικά από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ της προπαγάνδας και εξαπάτησης.

Ολόκληρες οικογένειες , συνάνθρωποί μας, πένονται, λιμοκτονούν, εξευτελίζονται, μεταναστεύουν ή ακόμα χειρότερα αυτοκτονούν.

Η οικονομική ύφεση των τελευταίων ετών, η εκτόξευση της ανεργίας, η καθίζηση ολόκληρων επαγγελματικών κλάδων, τα λουκέτα των επιχειρήσεων, η γενικότερη οικονομική ασφυξία των νοικοκυριών, αλλά πάνω από όλα αυτά η εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας έχουν οδηγήσει μια πλούσια σε φυσικούς πόρους, Πνεύμα, Πολιτισμό και ανθρώπινο δυναμικό Πατρίδα να μετατρέπεται από χώρα σε δουλοπαροικία χρέους.

Απέναντι σε αυτήν την πραγματικότητα θα πρέπει να υπάρξει από μέρους μας απάντηση.

Ο καθένας μας μόνος του είναι ανίσχυρος απέναντι στο δωσιλογικό καθεστώς, γι' αυτό, πέρα και πάνω από τις όποιες ιδεολογικές μας διαφοροποιήσεις, αυτές οι δραματικές για μας εξελίξεις καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να ενωθούμε επιτέλους και να αντιδράσουμε μαζικά και οργανωμένα με καθολικό αίτημα να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας, την αξιοπρέπειά μας, τη ζωή μας και να διεκδικήσουμε το μέλλον των παιδιών μας, γεννημένων και αγέννητων.
Για τους λόγους αυτούς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ρεθύμνου και το Ε.ΠΑ.Μ Ρεθύμνου προσκαλούν όλες τις συλλογικότητες (συνδικαλιστικές-επαγγελματικές , πολιτικές και κοινωνικές ) του νομού μας, καθώς και τον καθένα από εσάς ξεχωριστά, να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια για τη συγκρότηση συντονιστικού φορέα με θέμα το σχεδιασμό ενημερώσεων-δράσεων-παρεμβάσεων.

Σκοπός αυτού του συντονιστικού φορέα θα είναι η προώθηση και η εφαρμογή στην πράξη της ιδέας της "Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας", για την ανατροπή εδώ και τώρα της εθελόδουλης κυβέρνησης σε πρώτη φάση και την συνολική ανατροπή του καθεστώτος των δεσμεύσεων που έχει επιβάλλει η τρόικα και οι τοκογλύφοι δανειστές.

Η συνάντηση για τη συγκρότηση αυτού του φορέα θα πραγματοποιηθεί εντός του μηνός σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Ε.ΠΑ.Μ Ρεθύμνου - Ανεξάρτητοι Έλληνες Ρεθύμνου».

από>  neakriti

Σχόλια