Γιώργος Κασσιμάτης> Να λογοδοτήσουν για τα εγκληματικά μνημόνια!

Το σχέδιο σε βάρος της χώρας συντελείται σε γνώση κάποιων πολιτικών της Ελλάδας.
Τους εγκληματικούς χειρισμούς την Ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα του χρέους από την αρχή μέχρι σήμερα , επανέλαβε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασσιμάτης.

Επανέλαβε ότι η Ελλάδα μπορούσε να πάει ακόμα και στις αγορές χωρίς την παρέμβαση του ΔΝΤ και ότι παρά την κατάφωρη παραβίαση θεμελιωδών αρχών από την τότε πολιτική ηγεσία του τόπου η οποία θα κληθεί να λογοδοτήσει για την καταπάτηση του συντάγματος, η Βουλή των Ελλήνων δεν χρίζει της εμπιστοσύνης του προκειμένου να εξετάσει το θέμα.

Τέλος ο έγκριτος συνταγματολόγος ανέφερε πως θα έπρεπε η σημερινή κυβέρνηση μαχητικά να ζητήσει από τους δανειστές μας εξηγήσεις και ευθύνες για την αλχημεία των αριθμών καθώς σκοπός τους ήταν αποκλειστικά και μόνο να βάλουν χέρι στην Ελλάδα.

Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα το σχόλιο του πως το σχέδιο σε βάρος της χώρας συντελείται σε γνώση κάποιων πολιτικών της Ελλάδας.

Τέλος για το θέμα της ΧΑ είπε πως πολιτεία και δικαιοσύνη πρέπει να φθάσουν μέχρι τέλους για την εξάρθρωση αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.



πηγή>  olympia

Σχόλια