ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ> “Ναι, ζούμε εφιαλτική Εθνική περιπέτεια ιστορικών διαστάσεων”

ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΑΦΕΛΗΣ” Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


Ηχηρή παρέμβαση του Νίκου Κωνσταντόπουλου με συνέντευξη του στα Επίκαιρα, που μόνο “τυχαία” δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σε μία κρίσιμη συγκυρία.


Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος την ώρα που η Ελλάδα σέρνεται στον χορό του παρακράτους – αναπόσπαστο κομμάτι του ΔΝΤ, εξαπολύει πραγματικές βόμβες που θα πρέπει να προβληματίσουν κάθε Έλληνα για την σκοτεινή δράση υπηρεσιών από το 2004 και μετά, όταν έπεσε η φαυλοκρατία Σημίτη.


Συγκεκριμένα, ο τ. πρόεδρος του ΣΥΝ καταγγέλει ευθέως την ύπαρξη παρακρατικού μηχανισμού και την δράση των μυστικών υπηρεσιών κατά τα γεγονότα του 2008, τα οποία υποδαυλίστηκαν σε μέγιστο βαθμό ώστε η χώρα να συρθεί από τότε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Failed State δηλαδή, για να αλυσοδεθεί μία ώρα αρχύτερα. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί εντός και εκτός κυβέρνησης που καλούσαν ακόμα και για “εμπλοκή του στρατού στα γεγονότα”, ήταν οι πρώτοι που στήριξαν την δολοφονικη πολιτική του Παπανδρέου ψηφίζοντας το μνημόνιο!


Σχέδιο αποσταθεροποίησης γιατί θέλουν την Ελλάδα σε οικονομικό στρατηγική αιχμαλωσία


“Ναι, υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας. Οι υποκλοπές ήταν ξεκάθαρη κατασκοπεία κατά της Ελλάδας και ο θάνατος Τσαλικίδη ήταν δολοφονία. Ο Τσαλικίδης δεν μπορούσε να αποκρύψει αυτό που ανακάλυψε και αυτοί που τον δολοφόνησαν το γνώριζαν. Μετά την δολοφονία του Τσαλικιδη σβήστηκε το λογισμικό που αποδείκνυε το έγκλημα και θα οδηγούσε στους ενόχους”.


Ο Ν. Κωνσταντόπουλος δεν σταματά όμως εκαί, αφού μιλά ξεκάθαρα για βρώμικο παρασκήνιο κατά την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, ενώ καταλογίζει δολιότητα στην κυβέρνηση Παπανδρέου και όχι “πολιτική αφέλεια”, ούτε αναγκαιότητα. Χαρακτηρίζει το μνημόνιο “Εθνικά επιζήμιο”, πολιτικά διαβλητό και αντισυνταγματικό, ενώ κατακεραυνώνει όσους χειροκροτούσαν τις τότε κυβερνητικές αθλιότητες ως “εικόνα δημοκρατικής καταισχύνης”, το να πανηγυρίζουν δηλαδή την παράδοση της χώρας.


“Ναι, ζούμε εφιαλτική Εθνική περιπέτεια ιστορικών διαστάσεων”


Ο Ν. Κωνσταντόπουλος όχι μόνον υπερθεματίζει την Εθνική επικινδυνότητα των στιγμών, αλλά δηλώνει ότι “ήδη ζούμε το χρονικό μίας ακόμα Ελληνικής τραγωδίας. Η Ελλάδα μικραίνει και φτωχαίνει. Η πατρίδα διασύρεται στα παζάρια των δανειστών και καταχρεώνεται, η εθνικη κυριαρχία παραμερίζεται, όπως και ο κοινοβουλευτισμός, η ίδια η δημοκρατία”!


Όλα αυτά σε μία εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή, όπου ο διχασμός έρχεται ως φυσική συνέπεια του σχεδίου που θέλει την ολοκληρωτική υποταγή της χώρας, όπως διδάσκει η ιστορία. Οικονομική κατάρρευση, Διχασμός, Εθνική καταστροφή.


Να σημειωθεί ότι ο Ν. Κωνσταντόπουλος είχε στοχοποιηθεί και συκοφαντηθεί από κέντρα, αμέσως μετά την αντίδραση του στην γενοκτονία των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου. Ο διάδοχος του, κύριος Αλαβάνος, διακρίθηκε για την λυσσαλέα μάχη του ώστε να έλθει ο Γιώργος Παπανδρέου μία ώρα αρχύτερα στην εξουσία.

> olympia


Σχόλια