Νίκος Κωνσταντόπουλος> Πρέπει να πάμε σε εκλογές [ΒΙΝΤΕΟ]


"Επιβεβαιώνεται ότι δρούσε ένας μηχανισμός πρόκλησης της δημοκρατικής νομιμότητας, υπονόμευσης της πολιτικής σταθερότητας με την ανοχή και την αδιαφορία, αλλά και πολλές φορές και με την υπόθαλψη και τη συνεργασία κρατικών υπηρεσιών. Η κυβέρνηση ήξερε." τόνισε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ κ. Κωνσταντόπουλος είπε ότι δεν πρέπει να παίζει κανείς με την πρόκληση
παιχνίδια επικοινωνιακά. "Οι εκλογές πρέπει να γίνουν και κανείς δεν πρέπει να τις εμποδίσει, ούτε αν τις αποπροσανατολίσει", επεσήμανε.
Ο ίδιος χαρακτήρισε τον θάνατο του Παύλου Φύσσα πολιτικό έγκλημα, λέγοντας:

"Όταν συμβαίνουν σε μια χώρα πολιτικά εγκλήματα, καλό είναι κανείς να μην επιχειρεί τίποτα παραπάνω από τη δημοκρατική εκκαθάριση όλης αυτής της υπονομευμένης πραγματικότητας. Οι εκλογές είναι η δημοκρατική λύση".

"Νομίζω ότι πρέπει να πάμε σε εκλογές. Αυτά τα πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με ψύχραιμη λειτουργία των δημοκρατικών λειτουργιών", είπε χαρακτηριστικά.

"Τώρα αποδεικνύεται πόσο ανόητες ήταν όλες αυτές πολιτικές επινοήσεις περί δύο άκρων, πόσο μακιαβελικές ήταν αυτές οι πρακτικές που υπέθαλπαν και εκμεταλλευόντουσαν φαινόμενα όπως αυτά της Χρυσής Αυγής. Με αυτά τα φαινόμενα, κάποιοι νόμιζαν ότι μπορεί να παίζουν ως μαθητευόμενοι πολιτικοί μάγοι, ανιστόρητοι και πολιτικά αστοιχείωτοι", σημείωσε.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ


 
 

Σχόλια