Έγινε είδηση το ότι ο Τσίπρας φίλησε τον σταυρό. Δηλαδή τι περιμένατε;

Να αρχισει να κάνει εμετό, να βγάλει φλέβες στο πρόσωπο και να γυρνάει το κεφάλι του γύρω – γύρω; Ο άνθρωπος έχει καταλάβει ότι καλά τα προσωπικά πιστεύω, το εάν θα ακολουθείς τα ήθη και τις παραδόσεις του λαού στην προσωπική σου ζωή είναι δικό σου θέμα, αλλά ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ειδικά μπροστά σε παιδιά οφείλεις να επιδεικνύεις κοινωνική υπευθυνότητα.


Είδηση θα ήταν να μην ακολουθήσει το πρωτόκολλο (και τσάμπα μαγκιά). Όπως είδηση θα ήταν να σκάσουν δεξιοί υπουργοί με χλαμύδα στον αγιασμό και να φωνάζουν “όξω ιουδαιοχριστιανέ”.


Εϊπαμε, τα γούστα ας μένουν εντός του σπιτιού. Οι φιλοσοφικές συζητήσεις, να μην γίνονται φέουδα διχασμού της κοινωνίας. Για να μην πάμε βαθύτερα και πούμε ότι αγιασμός, γάμος, βάπτιση κλπ ήταν κοινωνικοί θεσμοί – δημιουργήματα του Ελληνικού πολιτισμού εδώ και χιλιετίες. Πολύ πριν τις καταργήσουν οι ούννοι τύπου Λένιν και Χίτλερ για να υποκαταστήσουν τον Ελληνικό ανθρωποκεντρικό πολιτισμό από τον ολοκληρωτισμό της κρατικής μηχανής.

 

Οδηγώντας τους λαούς στην ολοκληρωτική υποταγή της σφραγίδας και της γυαλισμένης μπότας, αντί της Ζωοδόχου πηγής που χαρίζει ακόμα ζωή από το μαντείο των Δελφών μέχρι τα Θεοφάνεια. Εως ότου και αυτή ιδιωτικοποιηθεί με μία ελεεινή σφραγίδα κάποιου κρατικού υπηρέτη του καθεστώτος.



> Olympia

Σχόλια