16 συλλήψεις ναζιστών υπάρχουν μέχρι τώρα

 
3 πιστόλια βρέθηκαν στο σπίτι του Ν. Μιχαλολιάκου, τα οποία ο αρχηγός της Χ.Α κατείχε παράνομα.

16 συλλήψεις ναζιστών υπάρχουν μέχρι τώρα, ενώ σύμφωνα με όσα μεταδίδονται αναζητούνται ακόμα 28 στελέχη της οργάνωσης. Ο καταζητούμενος χρυσαυγίτης που συγκεντρώνει τα πιο σκωπτικά σχόλια στο διαδίκτυο είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χ. Α. Χ. Παππάς. «Τα μάθατε τα νέα; Συνελήφθη ο Λαγός, όμως ο Παππάς έγινε λαγός!», «εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι ο Παπάς;», είναι μερικές απ’ τις ατάκες που γράφονται. Και την στιγμή που κρύβεται από τις διωκτικές αρχές ο Χ. Παππάς κάνει τηλεφωνική παρέμβαση σε ραδιοσταθμό χαρακτηρίζοντας παράνομες τις διώξεις εναντίον βουλευτών της Χ.Α κάνοντας επίθεση στον Σαμαρά λέγοντας ότι προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο πόλεμο.

Επίσης η ναζιστική συμμορία κάλεσε τα μέλη της να παρευρεθούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απ’ την ΓΑΔΑ και μέσα από την ιστοσελίδα της προσπαθεί να «θυματοποιηθεί» ισχυριζόμενη ότι η Χ.Α διώκεται «από τους υπάλληλους των διεθνών τοκογλύφων».

Ελάχιστη ανταπόκριση βρήκε το κάλεσμα συγκέντρωσης συμπαράστασης που έκανε η ναζιστική οργάνωση.
2-3 εκατοντάδες είναι οι συγκεντρωμένοι έξω απ’ το κτήριο της ΓΑΔΑ, λιγότεροι ίσως απ’ τα επαγγελματικά στελέχη που διαθέτει η Χ.Α στην Αττική.

Αργότερα και αφού έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα απ’ αυτές τις εξελίξεις θα κάνουμε μια πολιτική τοποθέτηση.

Σχόλια