Το Κράτος και τα τσιράκια του ΣΚΟΤΩΣΑΝ 18χρονο για ένα εισιτήριο!!! O εργατοπατέρας στα τρόλεϊ Κώστας Νικολακόπουλος, μίλησε για... "περιστατικό"! Ρε τσογλάνια, περιστατικό ο θάνατος ενός 18χρονου;[ΒΙΝΤΕΟ]




"plateiamolaon" Έχασε τη ζωή του ο 18χρονος που πήδηξε από το τρόλεϊ κατα τη διάρκεια έλεγχου εισιτηρίων, το βράδυ της Τρίτης λίγο πρίν τις 10.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 18χρονος επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Μία στάση αργότερα, μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο. Μαρτυρίες λένε οτι, ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου και στην προσπάθειά του να διαφύγει χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του.

Ο 18χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου και ξεψύχησε σήμερα το πρωί.

Η αστυνομία έχει συλλάβει και ανακρίνει τον οδηγό και τον ελεγκτή του λεωφορείου στο τμήμα τροχαίας Περιστερίου, καθώς το περιστατικό έγινε κάτω από... αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Για το περιστατικό μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των εργαζομένων στα τρόλεϊ Κώστας Νικολακόπουλος

ΣΟΚ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ…

“Λίγα λεπτά μετά λέει στον 19χρονο «Ή μου δίνεις την ταυτότητα σου ή σε πάω στο τμήμα τώρα». Ο νεαρός απαντά πως δεν την έχει μαζί του. Και συνεχίζει λέγοντας «είμαι άνεργος, αλήθεια σου λέω. Και οι γονείς μου δεν έχουν δουλειά. Είμαστε σε τραγική κατάσταση».

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα κάποιων εκ των επιβατών του τρόλεϊ, ελεγκτής και νεαρός άρχισαν να λογοφέρουν. Τότε επενέβη λεκτικά και ο οδηγός όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες. Η κατάσταση ξέφυγε. Οι 2 άνδρες ήρθαν στα χέρια. Ο ελεγκτής έσκισε την φανέλα που φορούσε ο 19χρονος. Οι επιβάτες άρχισαν να ωρύονται για την αντίδραση του ελεγκτή και του οδηγού.

«Αφήστε το παιδί ρε. Είναι 19χρονών που να πάρει. Να σας δώσουμε εμείς το ένα ευρώ» ήταν μερικές από τις φράσεις που ειπώθηκαν. Ξαφνικά ο μεγαλόσωμος νεαρός απωθεί έναν εκ των δύο και πηδά από το τρόλεϊ που βρισκόταν εν κινήσει. Με ένα περίεργο τρόπο κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να πηδήξει στο κενό.

Το παλληκάρι πέφτει με το πρόσωπο στην άσφαλτο. «Ποτάμι» από αίμα καλύπτει το σημείο. Όλοι παγώνουν στη θέα του νεαρού που κείτεται στην άσφαλτο. Οι επιβάτες σπεύδουν να τον βοηθήσουν. Το παιδί δεν έχει σφυγμούς. Πέφτει σε κώμα…”. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ


O εργατοπατέρας στα τρόλεϊ Κώστας Νικολακόπουλος, μίλησε για... "περιστατικό"! Ρε τσογλάνια, περιστατικό ο θάνατος ενός 18χρονου;
> sibilla

Σχόλια