ΠΑΛΕΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ!!ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ


ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΩΡΑ!!
ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ @ΜΟΥ!
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ
Προτού το διαβάσετε όμως δείτε τα σχόλια μιας ηρωίδας άνεργης μητέρας,που κραυγάζει
Δώστε αγώνα 
μην παραιτειστε ,μην αυτοκτονείτε ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ..σας έχουν ανάγκη!
δώστε τον αγώνα σας ΣΤΗ ΖΩΗΜετανιώνω που δεν αυτοπυρπολήθηκα». Αυτή ήταν η πρώτη φράση όταν βγήκε την Τρίτη από το νοσοκομείο η 53χρονη γυναίκα, η οποία το Σάββατο το βράδυ στην καντίνα που διαθέτει κοντά στα διόδια του Ρίου Πατρών, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, αφού περιλούστηκε με βενζίνη και άφησε ανοικτή τη μπουκάλα του υγραερίου.

Όπως δήλωσε η γυναίκα στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Achaia «το μόνο που μου έχει μείνει είναι η αξιοπρέπεια. Έχω αναγκαστεί ακόμη να πάω και στους κάδους για να ταΐσω τα παιδιά μου, ενώ τρώνε ληγμένα φαγητά, ό,τι βρίσκω».


Παράλληλα σύμφωνα με το patrastimes η 53χρονη αναφέρεται στο ένα από τα παιδιά της, λέγοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πως πλέον δεν έχει ούτε τα αναγκαία.


Κατηγορεί τους κυβερνώντες για την κατάσταση στην οποία έχει φθάσει τόσο η ίδια όσο και αρκετοί συμπολίτες της λέγοντας πως «η αγανάκτηση, η αδικία, η αδιαφορία τους. Όλα αυτά με οδήγησαν εκεί. Ήθελα να αυτοκτονήσω για να γλιτώσω από αυτά τα αιμοβόρα θηρία. 


Είναι ηθικοί αυτουργοί αυτοί που κυβερνούν αυτή τη χώρα και μας οδήγησαν εδώ. Μετάνιωσα τελικά που δεν το έκανα γιατί δεν μπορώ να κοιτάξω τα παιδιά μου στα μάτια. Βλέπω την κατάσταση να διαιωνίζεται έτσι και δεν ξέρω τελικά ποιο ήταν το σωστό».

 πηγή

Σχόλια