Το θράσος μιας βολεμένης

Είναι πραγματικά μεγάλο θράσος. Να μην έχεις κανένα προσόν.
Να έχεις τοποθετηθεί στη δημόσια τηλεόραση επειδή ο μπαμπάκας σου είναι φίλος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Να παίρνεις 3.500 όταν οι συνάδελφοί σου λένε δεξιά και αριστερά ότι δεν μπορείς να αρθρώσεις σωστά μια πρόταση στα ελληνικά και να προκαλείς υποστηρίζοντας  για το λουκέτο στην ΕΡΤ ότι όπου "δεν πίπτει ο λόγος, πίπτει ο νόμος". Ποιο είναι αυτό το θρασύ πρόσωπο;;; Μα η Ανθή Σαλαγκούδη.

Αυτό το κοριτσάκι, είναι η κόρη του πρώην νεοδημοκράτη υπουργού και φίλου του Αντώνη Σαμαρά. Αυτό το κοριτσάκι επελέγη εντελώς τυχαία ή αν προτιμά κανείς με ... εντελώς αξιοκρατικά κριτήρια μόνο και μόνο επειδή ήταν "γαλάζιο παιδί".  Η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μάλιστα ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις πρόσφατες εκλογές χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί, έχει προσληφθεί ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (ΠΕΘ) στην ΕΡΤ με τον μισθό των … 3500 ευρώ.

Η κυρία Σαλαγκούδη, η οποία ήταν παρουσιάστρια της πιο αποτυχημένης εκπομπής που γνώρισε ποτέ η ελληνική τηλεόραση, της περίφημης «Μεσογείων 136» είχε προσληφθεί χωρίς να έχει αρμοδιότητες για τέσσερις μήνες. Η εκπομπής της κόστισε τεράστια χρηματικά ποσά στον ελληνικό λαό.

Η κ. Σαλαγκούδη, είναι η ίδια που σήμερα κατά την διάρκεια της εκπομπής των εργαζομένων της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, κατήγγειλε πως την Τρίτη, ημέρα που έκλεισε η δημόσια τηλεόραση, ήταν η μόνη που πληρώθηκε.  Η Ανθή Σαλαγκούδη πολλές φορές στο παρελθόν έχει προβληθεί ως κλασικό παράδειγμα... βύσματος στην ΕΡΤ. Εργαζόμενη "ειδικών θέσεων και ειδικών μισθολογίων", από αυτούς που διόρισαν ο Κεδίκογλου, ο Μουρούτης και οι λοιποί. 
Δείτε το προκλητικό tweet της Σαλαγκούδη


πηγή

Σχόλια