Το αυτοκίνητο του Σαλμά παρέσυρε τρεις διαδηλωτές! Γιατί άραγε οι δικαστές των αναδρομικών από τους γερμανοτσολιάδες δεν καταδικάζουν ισόβια τους διαδηλωτές που τόλμησαν να βρεθουν μπροστά στο αυτοκίνητο του πουλημένου τομαριού;[ΒΙΝΤΕΟ]


Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο «Θεοξένια», στο Μεσολόγγι, στη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το Σχέδιο Αθηνά.
Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό έξω από το ξενοδοχείο, όπου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με...
τοπικούς φορείς.

Ωστόσο, κάτοικοι καταγγέλλουν «απρόκλητη επίθεση» απο την Αστυνομία που έκανε χρήση δακρυγόνων, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο επεισόδιο.

Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και σύμφωνα με το nafsclick.blogspot.gr, στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Κάτοικοι της Ναυπάκτου και του Μεσολογγίου, που διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του ΤΕΙ Μεσολογγίου, ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Σαλμά, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε να τους δει.

Επεισοδιακή »απόδραση» Σαλμά και τραυματίες

Όπως καταγγέλλουν πολίτες του Μεσολογγίου τον κ. Σαλμά προστάτευσαν τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ, παρεμπόδιζαν τους συγκεντρωμένους να φθάσουν στην είσοδο του ξενοδοχείου «Θεοξένια».

Ωστόσο, οι διαδηλωτές, που διαμαρτύρονταν για το σχέδιο «Αθηνά» και τη γενικότερη απαξίωση του νομού, κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και παρά τα χημικά και τις κροτίδες που έριξαν τα ΜΑΤ έφθασαν μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου.

Αποτέλεσμα της «πολιορκίας» ήταν ο κ. Σαλμάς να φύγει από το ξενοδοχείο με επεισοδιακό τρόπο.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλεται ο κ. Σαλμάς με τους συνεργάτες του βγήκαν από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου και μπήκαν τρέχοντας σε δυο αυτοκίνητα.

Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό, Μεσολογγίτες και Ναυπάκτιοι προσέγγισαν τα δυο αυτοκίνητα, τα όποια ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης (agriniopress και onairnews) τα αυτοκίνητα του υπουργού παρέσυραν τουλάχιστον 3 συγκεντρωμένους.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας διαδηλωτής υπέστη καρδιακό επεισόδιο όταν είδε το γιο του να παρασύρεται από το υπουργικό αυτοκίνητο.

Όπως έγινε γνωστό, στο νοσοκομείο Μεσολογγίου μεταφέρθηκαν 4 τραυματίες με κατάγματα, αναπνευστικά και άλλους τραυματισμούς από την «απόδραση» του υπουργικού αυτοκινήτου.

Επίσης, άλλα 8 άτομα τραυματίσθηκαν ελαφρύτερα τα οποία, επίσης, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ανάμεσά τους είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου καθώς και φοιτητές του ΤΕΙ Μεσολογγίου.


Σχόλια