Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτέμβριος, 2012

Ελένη Ράντου προς υπουργό Παιδείας: Να πας να μάθεις μπαγλαμά!

Εικόνα
Με οργισμένη επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας, η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ράντου τον προτρέπει να πάει να μάθει…

Εξπρές Σάμινα - 12 χρόνια μετά

Εικόνα

Φίλοι απο την ΔΗΜΑΡ...

Εικόνα
Φίλοι απο την ΔΗΜΑΡ, κλείστε το το μαγαζί είναι ξεπουλημένο...   είναι πιο σάπιο απο το ΠΑΣΟΚ ακόμα.....

Μην κάνεις τίποτα! Κάτσε στην πολυθρόνα σου… …

Εικόνα
αυτοί θα σε σώσουν!

Σταματούν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί της Αττικής

Εικόνα

Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού - Τετραήμερο εκδηλώσεων * ΒΙΝΤΕΟ *

Εικόνα
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Πίπες

Εικόνα
Έντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζει τον στοματικό έρωτα  «χυδαία πράξη» που σχετίζεται με σοβαρούς κινδύνους για την σωματική και ψυχική υγεία.

ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!

Εικόνα

Μπαρμπα-Φώτη ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!

Εικόνα
Σύγχρονος ελληνικός Πολιτισμός... Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη...  

Λεμόνια … δηλητήριο στα σούπερ μάρκετ και τις λαϊκές...

Εικόνα
Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα με την τοξική ουσία "tiabendazole" που προκαλεί ηπατικά προβλήματα σε ζώα όπως αποδείχτηκε μετά από πειράματα, και σοβαρά προβλήματα υγείας στον άνθρωπο. 

Μετά από επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.Μ., Γιώργου Πάντζα>15 εκ. ευρώ θα δοθεί στους Δήμους για πετρέλαιο θέρμανσης στα σχολεία!

Εικόνα
Παρ, 28/09/2012 Με δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ, ως πρόσθετη χρηματοδότηση προς στους Δήμους, θα καλύψει το Υπουργείο Οικονομικών τις ανάγκες των σχολείων για θέρμανση ενόψει του χειμώνα.  

Πάνος Τζαβέλλας-Ξυπνήστε !

Εικόνα
«Στης Χούντας το αλισβερίσι λεύτερο ήταν το χασίσι, ποτέ ο λαός να μη ξυπνήσει» .

Φυλακή 18 μηνών σε ... και η πρόεδρος εφταμελούς επιτροπής οδηγήθηκε στη φυλακή!

Εικόνα
Φυλακή 18 μηνών σε πολιτικό στέλεχος της Μεσσηνίας Η πρόεδρος εφταμελούς επιτροπής οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ποιοι είναι και γιατί ελέγχονται οι 36 πολιτικοί από το ΣΔΟΕ

Εικόνα
Βόμβα στα θεμέλια του πολιτικού συστήματος βάζει η δημοσιοποίηση των ονομάτων όσων ελέγχει το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό και για φοροδιαφυγή που είδε χθες το βράδυ το φως της δημοσιότητας. Στη λίστα περιλαμβάνονται 16 πρόσωπα προερχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία .

Όταν η Χρυσή Αυγή υμνούσε τον εγκληματία πολέμου Ρούντολφ Ες

Εικόνα

Μια σελίδα ψέμματα> Τι μας έλεγε η Δημαρ τον Ιούλιο 2012!! "Άρθρο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Βουλευτή Αττικής, Β. Οικονόμου¨

Εικόνα
Επαναδιαπραγμάτευση ή τίποτα!   (Άρθρο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΔHMAΡ, Βουλευτή Αττικής, Β. Οικονόμου για το newsbomb.gr 12/7/2012)   ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΤΟΥ Β.ΟΙΚΟΝΌΜΟΥ WWW.OIKONOMOUB.GR

Θαυμάστε τα ΜΑΤ - Έτσι πανηγυρίζουν οι συμμορίες του δρόμου !!!

Εικόνα
Θαυμάστε τους.

Χιλιάδες διαδηλωτές,στους δρόμους της Μαδρίτης - ** ΒΙΝΤΕΟ !!

Εικόνα
Χιλιάδες ισπανοί κατέκλυσαν τους δρόμους της Μαδρίτης, πολιορκώντας το κοινοβούλιο, σε μια διαδήλωση στα μέτρα λιτότητας που προωθούνται απο την κυβέρνηση Ραχόι. Συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών οι οποίοι επιχείρησαν να απωθήσουν με τη βία το πλήθος που προσπαθούσε να σπάσει ένα από τα φράγματα που απέκλειαν την πρόσβαση στο κτίριο του κοινοβουλίου.

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας

Εικόνα

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

Εικόνα

Συμμετέχει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην γενική απεργία της Τετάρτης ...

Εικόνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ

Άρης Βίτσιος: Εδώ θα σας μαλώσω!!!!

Εικόνα
Αρχισε η " αντεπίθεση" του δήμου μας για το πόσο καλά είναι τα σχολεία  στο δήμο μας και πόσο πολλές παρεμβάσεις έχει κάνει!! 

Ψαριανός, ο Μέγας Εμετικός...

Εικόνα

O...Aθάνατος !!! * ΒΙΝΤΕΟ *

Εικόνα

Ανακοίνωση για την ολοκλήρωση του 1ου Πολιτικού - Πολιτιστικού Φεστιβάλ της ΠΡΩ.ΚΑΤ.

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το1ο Πολιτικό και πολιτιστικό φεστιβάλ της Πρωτοβουλίας Κατοίκων στα νότια. 400 περίπου άτομα παραβρέθηκαν στα πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΙΣ 26/9 ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Εικόνα
ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ! 

Με την εγκύκλιο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επιβεβαιώνεται η σιωπηρή, μέχρι τώρα, ανοχή και κάλυψη των βουλευτών σε κάθε αδίκημα ακόμη και κακούργημα!

Εικόνα
Προβληματιστήκαμε πολύ όταν διαβάσαμε ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Τέντες εξέδωσε εγκύκλιο προς τους υφιστάμενούς του εισαγγελείς ,  

ΣΥΡΙΖΑ: Να εγκαταλείψουν τα σχέδια για ξεπούλημα της ΔΕΗ

Εικόνα

Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη * ΒΙΝΤΕΟ *

Εικόνα
Μια ημέρα μετά τη δολοφονία του  Μάρτιν Λούθερ Κινγκ   το 1968, η  Jane Elliott πήγε να διδάξει στο δημοτικό της πόλης της στην Άιοβα, όπου κατοικούσαν μόνο λευκοί.  Χώρισε τους μαθητές της σε δύο ομάδες, εκείνους με γαλάζια μάτια κι εκείνους με καφέ μάτια, και αποφάσισε να τους δώσει ένα γερό μάθημα κατά των φυλετικών διακρίσεων . Το ντοκιμαντέρ αυτό  παρουσιάζει την ιστορία εκείνου του μαθήματος , τη μακροχρόνια επιρροή του στα παιδιά και τη δύναμή του που κράτησε τριάντα ολόκληρα χρόνια. ecoleft

Μίλησε ο Πάγκαλος ΚΑΙ ΠΑΛΙ για τον ΣΥΡΙΖΑ...

Εικόνα
…ή αλλιώς, η υπερβολική χοληστερίνη χτυπάει στον εγκέφαλο!!!

Σάλος από τις αποκαλύψεις της Realnews: "Κατάθεση-φωτιά για 3 υπουργούς!

Εικόνα
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Realnews αυτής της Κυριακής με τίτλο "Κατάθεση-φωτιά για 3 υπουργούς!".  

Κάτω τα ξερά σας από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας!

Εικόνα

Αλέξης Τσίπρας: «Κίνημα για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας με την άμεση απαλλαγή από το Μνημόνιο»

Εικόνα
Συνεδριάζει αυτό το σαββατοκύριακο η ΚΠΕ του Συνασπισμού, στο ξενοδοχείο "Τιτάνια", με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και τα καθήκοντα της περιόδου».  Οι εργασίες της ΚΠΕ άνοιξαν με ομιλία του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

H πρόεδρος της Αργεντινής για την Ελλάδα...

Εικόνα

«Ποσοτική χαλάρωση»

Εικόνα

Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ:Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis ανατρέπει τα πολιτικά δεδομένα!!

Εικόνα
Την ανατροπή του ευνοϊκού για την τρικομματική κυβέρνηση μετεκλογικού σκηνικού αποτυπώνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα  «Επενδυτής» που δημοσιεύεται στην έκδοση του Σαββάτου, με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται!!! Πιο συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι της 79χρονης στον Γέρακα

Εικόνα
Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, η ανθρωποκτονία της 79χρονης, η οποία διαπράχθηκε πριν ένα μήνα, στην ισόγεια μονοκατοικία της, στην συμβολή των οδών Χίου και Γαργηττού στο Γέρακα. Δράστες  είναι 4 Αθίγγανοι ηλικίας 17,17,20 και 25 ετών οι οποίοι και συνελήφθησαν.  

Μέσω ίντερνετ οι νέες φοιτητικές ταυτότητες

Εικόνα
Στις 24 Σεπτεμβρίου αρχίζει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την δωρεάν έκδοσή τους.

Ρε με τι μαλάκες έχουμε μπλέξει....

Εικόνα
Έχουν πάθει πλάκα στην τρικολόρε κυβέρνηση, προσπαθούν με χίλιους τρόπους να κάνουν τον λαό να επαναστατήσει και αυτός κάθεται στον καναπέ και μαλακίζεται με τον Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή.

Δε θα μεταφέρουν μαθητές από αύριο στην Αττική τα τουριστικά λεωφορεία

Εικόνα
Στην πλήρη διακοπή των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της περιφέρειας Αττικής προχωρούν, από αύριο, οι επιχειρηματίες τουριστικών λεωφορείων.

Αλέξης Τσίπρας:"Το ευρώ είναι μια πυριτιδαποθήκη που θα εκραγεί"

Εικόνα
Η εφημερίδα Página12 της Αργεντινής δημοσιεύει αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα Eduardo Febbro

Έδωσαν 200.000 ευρώ στο ανύπαρκτο Ολυμπιακό κέντρο αντισφαίρισης Βορείου Ελλάδας

Εικόνα
“Ολυμπιακό κέντρο αντισφαίρισης Βορείου Ελλάδας – φάντασμα Δείτε την ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων της βουλευτού Σοφίας Σακοράφα που καταγγέλλει ότι δαπάνησαν 200.000 ευρώ για το Ολυμπιακό κέντρο αντισφαίρισης Βορείου Ελλάδας που μέχρι σήμερα δεν υπάρχει

ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ...

Εικόνα

Αγγελάκας προς Νταλάρα: Να προσφέρετε την περιουσία σας στους αναξιοπαθούντες

Εικόνα
Η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στο περιοδικό Down Town της Κύπρου ήταν η αφορμή να ξεσπάσει μια θύελλα αντιδράσεων και σχολίων για τα όσα δήλωσε ο ερμηνευτής.  

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! "Άρχισαν τα όργανα" στην Ευρώπη: Απειλεί με Κίνημα ο πορτογαλικός Στρατός!

Εικόνα
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οδηγείται η Πορτογαλία καθώς για πρώτη φορά μετά την "επανάσταση των γαρυφάλλων" οι Ένοπλες Δυνάμεις της  χώρας απειλούν με Κίνημα και επέμβαση στην πολιτική ζωή αν συνεχιστεί

Κύριε Δήμαρχε, « Μισθώσεις σχολικών κυλικείων » το γνωρίζετε;

Εικόνα
Λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που διέρχεται η χώρα εκδόθηκε αγορανομική διάταξη  με την οποία μειώθηκαν σημαντικά οι τιμές των ειδών που προσφέρονται από τα σχολικά κυλικεία γεγονός που αναμένεται να μειώσει το τζίρο των επιχειρήσεων αυτών κατά περίπου 20% .

Στο 1,6 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης !!! Όλα καλά κ. Κουβέλη?

Εικόνα
Κατά 60% ακριβότερο από πέρσι θα πληρώσουμε το πετρέλαιο θέρμανσης η διάθεση του οποίου ξεκινάει στις 15 Οκτωβρίου. Ο λόγος που θα ξεπαγιάσει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι η εξίσωση του ειδικού φορου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με το κίνησης και μάλιστα στο 100% του ΕΦΚ του πετρελαίου κίνησης.

Άντε Γ@μηθείτ€ και σεις και τα δάνειά σας!!

Εικόνα
Οι τροϊκανοί επιμένουν να κόψουμε κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις, να «Ίσως ήρθε ο καιρός/να κοιτάξουμε/την κεφαλή της Μέδουσας/χωρίς να αποσβολωθούμε» απολύσουμε τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους, να δουλεύουμε σχεδόν μισό αιώνα -έξι μέρες τη βδομάδα, 10 ώρες την ημέρα, με 500 ευρώ-

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ XΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Εικόνα
Γράφει ο Δημήτρης Καρκούλιας.   Τ o  τελευταίο διάστημα η Χρυσή Αυγή έχει αναπτύξει μια εντυπωσιακή πολιτική δυναμική, παρά το γεγονός,  ότι καταφεύγει προκάλυπτα στη χρήση βίας,

Βρυξέλλες προς Αθήνα: Γιατί δεν φορολογείτε τους εφοπλιστές;

Εικόνα
Τη στιγμή που η κυβέρνηση και η τρόικα έχουν εξαπολύσει πογκρόμ κατά συνταξιούχων, εργαζομένων και δήθεν "συντεχνιών" του δημόσιου τομέα,  η Κομισιόν ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση και τους προπαγανδιστές της αποκαλύπτοντας ότι η μεγαλύτερη συντεχνία στη χώρα μας, η συντεχνία που χαίρει απολύτου ασυλίας, είναι οι εφοπλιστές.