Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2012

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Εικόνα
Εμπειρία από άλλες χώρες έχει καταδείξει ότι η ιδιωτικοποίηση του νερού  έχει οδηγήσει σε εκτίναξη των τιμών και σε ορισμένες περιπτώσεις σε κίνδυνο της δημόσιας υγείας και ευημερίας.  

STOP ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ> ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/7

Εικόνα
Οι φοροεπιδρομές και τα χαράτσια οδηγούν καθημερινά στη χρεοκοπία εκατομμύρια συμπολίτες μας.  

Κάντο πάσα!

Εικόνα

Προς έλεγχο όλων των υδάτινων πόρων από την Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Εικόνα
Σύμφωνα με τις ισχύουσες μέχρι τινός απόψεις της νομικής Υδρολογίας ενός κλάδου της επιστήμης της διαχείρισης των υδάτων η οποία ασχολείται με τις μεθόδους απονομής, χρήσης και διατήρησης δικαιωμάτων νερού από επιφανειακές πηγές τα δικαιώματα χρήσης νερού για....

ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ... ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Εικόνα
44χρονος δικηγόρος βούτηξε στο κενό από ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας στην καρδιά της Αθήνας! Όλα έγιναν περίπου στις 12 το μεσημέρι.

'Oλα τα καλά τα παιδιά...

Εικόνα

Δήμος Παλλήνης> 116,85 ευρώ την ώρα για ηλεκτρολόγο!!!

Εικόνα
ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ επισκευής και συντήρησης ηλεκτρικών εγκαταστάσεων Στην  Παλλήνη  σήμερα  την  18/6/2012  και  ώρα  10.00΄  οι  κάτωθι  συμβαλλόμενοι: 

Καλό Ταξίδι Θύμιο> Σε ευχαριστούμε...

Εικόνα

Απανωτά χαράτσια καθ' οδόν > Νομίζουν ότι έχουν λεφτά οι Έλληνες πολίτες...

Εικόνα
Αλλεπάλληλα θα είναι τα φορολογικά «χτυπήματα» που θα δεχθούν το επόμενο διάστημα εκατομμύρια πολίτες αφού πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων αλλά και αποστολής μιας σειράς εκκαθαριστικών που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία των πολιτών.