Τα νησιά μας υπό διωγμό


Μιχαλού
Ένα νέο τύπο σύγχρονου ξεριζωμού ζήτησε η τρόικα να πραγματοποιήσει η τρικομματική μας Κυβέρνηση… Οι αδίστακτοι ζητούν να μείνουν έρημες ολόκληρες νησιωτικές περιοχές και οι κάτοικοι να μετεγκατασταθούν για  να μειωθούν λέει τα κρατικά έξοδα και να συγκεντρωθούν χρήματα για την εξυπηρέτηση του χρέους της χώρας!!!

Τα τζιμάνια βέβαια της Κυβέρνησης κατάλαβαν την σοβαρότητα των επιθυμιών τους χθες όλη την μέρα προσπαθούσαν κακήν κακώς προσπαθούσαν να μαζέψουν την είδηση την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Κωστής Μουσουρούλης,  ο οποίος αποκάλυψε ότι η Τρόικα πρότεινε να εκκενωθούν τα ελληνικά νησιά που έχουν μέχρι 150 κατοίκους γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό. Να ξεριζωθούν με απλά λόγια, χιλιάδες οικογένειες.

Δυστυχώς όμως για την εσωτερική μας τροίκα την δήλωση άκουσαν πάρα πολλά και «δυνατά» ώτα και οι διαψεύσεις τους δεν πιάνουν τόπο. 
Άλλωστε κάποια στιγμή θα μας το σερβίρουν και οι δικοί μας σαν λύση ανάγκης. Απλά το έδαφος δεν είναι ακόμη έτοιμο για κάτι τέτοιο πρέπει να ανασυνταχθούν για να μας το σερβίρουν ξανά αργότερα με τη σωστή δόση τρομοκρατίας περί εξόδου από το ευρώ και τα συναφή…

Είναι τραγικό να βλέπεις πλέον καθαρά ότι η τρικομματική κυβέρνηση έχει επιλέξει να χορεύει στους ρυθμούς των δανειστών μας όντας αποχαυνωμένοι από την  Ευρωλαγνεία τους. Για το μόνο που ανησυχούν είναι για το ευρώ και όχι για την Ελλάδα!

Σε λίγο θα ζητήσουν και εκτελέσεις σε ασθενείς με ακριβά νοσήλια αλλά για όσους ζούνε πάνω από 70 γιατί στοιχίζουν και εκείνοι θα το συζητήσουν !!!

πηγή

Σχόλια