Μαστιγώνουν τους συνταξιούχους για να τους κάνουν... σαπούνι!

Τους εκδικούνται ανελέητα επειδή οι αφιλότιμοι δεν πέθαναν ακόμη!

«Σε μειώσεις συντάξεων από 3% έως 20% με κατώτατο όριο τα 700 ευρώ, κατάργηση όλων των δώρων σε κύριες και επικουρικές συντάξεις και επιβολή εισφοράς 1% - 3% στις συντάξεις όσων συνταξιοδοτήθηκαν από 1/1/95 προσανατολίζεται η κυβέρνηση στο πλαίσιο του πακέτου μέτρων των 11,6 δισ. ευρώ.» (moneypost)

Δείτε σπουδαιογελοία επιχειρήματα
εδώ.
ΚυβερνοΑλήτες, δολοφόνοι, ανδρείκελα, εφιάλτες! Εκτελέστε, λοιπόν, μια κι' έξω τα γεροντάκια και κάντε τα σαπούνι, βρε ναζιστές, αφού έχουν το θράσος να ζουν ακόμη εν μέσω της κρίσης που εσείς και οι διεθνείς τοκογλύφοι δημιουργήσατε. Το μαρτύριο της σταγόνας είναι χειρότερο από εξόντωση μια κι έξω. 

Ετοιμάστε τους φούρνους, βρε βρικόλακες, για την τελική λύση! Εδώ και τώρα να τελειώνετε με τα γερόντια για να ικανοποιήσετε τους βρικόλακες δανειστές και όλα τα εγχώρια λαμόγια. Κόψτε τους τα φάρμακα, κόψτε τους τις ιατρικές εξετάσεις, κόψτε τους τις συντάξεις, και το ολοκαύτωμα ευθανασίας των γερόντων είναι έτοιμο! Άλλωστε, σκοτώνουν τ' άλογα όταν γεράσουν... Έτσι δε νομίζετε εσείς οι διαβολόσποροι;


«Αναλυτικότερα, δύο σενάρια περικοπών στις συντάξεις του Δημοσίου βρίσκονται στο τραπέζι ώστε να καλυφθεί η αναντιστοιχία του εφάπαξ που πήραν με τις εισφορές που είχαν καταβάλει. Ετσι, σύμφωνα με το πρώτο σενάριο για να επιστραφούν τα "χρεωστούμενα" θεσμοθετείται κλιμακούμενη "εισφορά" – επί της ουσίας ψαλίδι – με παρακράτηση από 1% έως 3% για ποσά από τα 500 ευρώ και πάνω.

Ειδικότερα:

- Εως 500 ευρώ καμία παρακράτηση 
- Από 500,01 ευρώ έως 1.000 ευρώ εισφορά 1%. 

- Από 1.000,01 ευρώ έως 1.500 ευρώ εισφορά 1,5%. 

- Από 1.500,01 ευρώ έως 2.000 ευρώ εισφορά 2%. 

- Από 2.000,01 ευρώ και πάνω εισφορά 3%.

Το δεύτερο σενάριο προβλέπει ενιαία εισφορά 1% από το πρώτο ευρώ της σύνταξης και για όλους τους συνταξιούχους του Δημοσίου.

Σχετικά με τις κύριες συντάξεις, το βασικό σενάριο προβλέπει μειώσεις από 3% έως και 20% σε όσες ανέρχονται σε ποσά άνω των 700 ευρώ, ενώ τα 700 ευρώ καθορίζονται ως κατώτατο όριο. Δηλαδή, για έναν συνταξιούχο που λαμβάνει κύρια σύνταξη 710 ευρώ η μείωση του 3%, που ισοδυναμεί με 21 ευρώ μηνιαίως, θα περιοριστεί στα 10 ευρώ ώστε η σύνταξη να μη μειωθεί κάτω των 700 ευρώ.

Ενδεικτικά, η κλιμάκωση των μειώσεων, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, είναι η εξής:

- Για συντάξεις από 700 έως 1.000 ευρώ 3%. 
- Για συντάξεις από 1.000 έως 1.500 ευρώ 5%. 

- Για συντάξεις από 1.500 έως 1.800 ευρώ 10%. 

- Για συντάξεις από 1.800 ευρώ και άνω τα ποσοστά των μειώσεων κυμαίνονται από 15% έως 20%.

Ταυτόχρονα, κόβονται εντελώς σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους του Δημοσίου τα επιδόματα που καταβάλλονταν ως δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινής αδείας ΕΚΑΣ. Μόνο οι άνω των 65 ετών θα το δικαιούνται.» (moneypost)
Γιατί βρε κυβερνοαληταράδες δεν ενσωματώνετε τις καινούργιες περικοπές συντάξεων σε όλες τις προηγούμενες που επιβάλλατε τα τελευταία δυόμισι χρόνια, και να βγείτε στην οικουμένη να πείτε ευθαρσώς ότι μειώσατε τις συντάξεις γήρατος κατά 70% ώστε να γίνετε διαβόητοι διεθνώς για τη βαρβαρότητά σας;

Ελεεινοί και κουτοπόνηροι χασάπηδες, νομίζετε ότι θ' αποφύγετε την οργή του λαού παραπλανώντας τον με αποσπασματικές περικοπές, δίνοντας σ' αυτές κάθε φορά διαφορετικό όνομα και διαφορετική δικαιολογία; Προσθέστε την κατάργηση 13ης και 14ης σύνταξης, το ΛΑΦΚΑ, την εισφορά αλληλεγγύης, το 12% πάνω από τα €1200, και τα όλα τα τελευταία που προγραμματίζετε να κόψετε, και η σούμα φτάνει το 70% περικοπή στις συντάξεις!

Δε μας αφήνετε να πάρουμε ανάσα, δολοφόνοι! Δεν ξέρουμε ποτέ τι θα μας ξημερώσει!΄Όμως, ο πόνος που προκαλέσατε στους συνταξιούχους γίνεται βουβή αρά που θα επιπέσει πάνω σας. Μην έχετε καμία αμφιβολία επ' αυτού! Πόνο και οδύνη δώσατε, πόνος και οδύνη θα είναι ο μισθός σας. Αυτά επιτάσσει η Νομοτέλεια που διέπει το Σύμπαν. Οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί στην υπηρεσία της Παγκόσμιας Τραπεζικής Μαφίας, ρε. Οι άνθρωποι είναι ζωντανές ψυχές, που εσείς έχετε ορκιστεί να υπηρετείτε, επίορκοι του κερατά!

Πού να πάει, ρε, να δουλέψει ο ανήμπορος γεροντάκος των 80 ετών, που δούλεψε 35 και 40 χρόνια και πλήρωνε τις ασφαλιστικές του εισφορές, συχνά δυσβάστακτες, για να έχει αξιοπρεπή γεράματα; Πού να βρει χρήματα, ρε, για να πληρώσει μια οικιακή βοηθό να του αλλάζει τις πάμπερς και να τον φροντίζει; Μήπως θα τον φροντίσει η ανύπαρκτη κρατική Πρόνοια για ηλικιωμένους; Αλήτες, ο ρατσισμός σας εναντίον της τρίτης ηλικίας έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις.

Πότε λοιπόν θα ξεσηκωθούν οι αντιρατσιστικές οργανώσεις εναντίον σας; Μόνο για τους κακόμοιρους τους μετανάστες ευαισθητοποιούνται;

Και σα να μην έφταναν τα βάσανά μας, έχεις και τη γνήσια απόγονo του Χίτλερ, την Angela Merkel, να μας δουλεύει χοντροκομμένα, λέγοντας: «Ματώνει η καρδιά, όταν βλέπει κανείς μειώσεις συντάξεων για δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους.» (news247)

Ματώνει, ε;  Σώωπα! Ποιανού καρδιά ματώνει, Άνγκελα Μέρκελ; Πάντως όχι η δική σου, αφού όπως δείχνει η φωτογραφία δε σου έχει κοπεί η όρεξη! Όμως θέλω να πω και σε σένα ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.... Μην έχεις καμία αμφιβολία περί αυτού. η ιστορία βρίθει τέτοιων παραδειγμάτων. Μια ημέρα των ημερών, που ίσως να μην αργεί, θα πληρώσεις κι εσύ για τη βαρβαρότητά σου, Άνγκελα!

Καταζητούνται από τη ΝΕΜΕΣΗ, για τα "εύσημα" εθνικής προδοσίας και λαϊκής σφαγής που δικαιούνται, οι κάτωθι επίορκοι:


ΚυβερνοΑλήτες! Γιατί νομίζετε ότι η ΝΕΜΕΣΗ θα συναινέσει ώστε τις αμαρτίες τις δικές σας να τις πληρώσει ο λαός; 


Ε, λοιπόν, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ!

πηγή > seferou

Σχόλια