Αλέξης Τσίπρας> Πρόσκληση στους αναποφάσιστους απηύθυνε μιλώντας απόψε στα Ιωάννινα.


Πρόσκληση στους αναποφάσιστους και προβληματισμένους πολίτες να ψηφίσουν χωρίς
δισταγμό τον ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει η πορεία του τόπου, απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας απόψε στα Ιωάννινα.

Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αντ. Σαμαρά και του Ευ. Βενιζέλου λέγοντας ότι «ο πανικός τους είναι έκδηλος γιατί έχουν έναν και μόνο εφιάλτη, μία κυβέρνηση της Αριστεράς» ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο λαός με την ψήφο του θα στείλει και τους δύο στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Ζήτησε να μην πάει καμία ψήφος χαμένη ούτε σε «αντιμνημονιακές σημαίες ευκαιρίας», ούτε σε «ναζιστικές, εγκληματικές συμμορίες, όπως είναι η Χρυσή Αυγή» και χαρακτήρισε τις εκλογές δημοψήφισμα.

«Ή προχωράμε με το Μνημόνιο και τη συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ή προχωράμε με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, δημοκρατία και κυβέρνηση της Αριστεράς, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές», είπε χαρακτηριστικά.

Εκτίμησε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα αναγκάσει τις άλλες αριστερές ηγεσίες να αναδιπλωθούν, δηλαδή θα αναγκάσει την ηγεσία του ΚΚΕ «να βγάλει τα παραμορφωτικά γυαλιά του απομονωτισμού» και θα υπενθυμίσει στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ότι η εκλογική της βάση θέλει καταγγελία του Μνημονίου «και όχι παιχνίδια με το υπό διάλυση ΠΑΣΟΚ».

Τέλος, δεσμεύθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να ακυρώσει τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της «Δωδώνης», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και θα υπάρξει ένα αυτοδιαχειριζόμενο - συνεταιριστικό σχήμα για τη «Δωδώνη», με τη συμμετοχή των παραγωγών αλλά και των εργαζόμενων της βιομηχανίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης
zougla

Σχόλια