ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει προβοκάτσια…

Την καταγγελία ότι προετοιμάζεται ''προβοκατόρικο σκηνικό έντασης από διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες, με αφορμή την επίσκεψη του κ. Σαμαρά αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη της Καλαμάτας'
' κάνει η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας με ανακοίνωσή της που διανεμήθηκε από το γραφείο Τύπου στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι ιστοσελίδες επικαλούνται πηγές της ΝΔ και της αστυνομίας και τονίζει ότι ''οι προβοκατόρικες αυτές πληροφορίες, που θέλουν να εμπλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ...
σε 'επεισόδια' αποτελούν μέρος ένας νοσηρού σχεδίου που θυμίζει τις πιο μαύρες μέρες του παρακράτους'' και προσθέτει: ''η ΝΔ, μπροστά στην ογκούμενη αντίδραση του λαού, απέναντι στην πολιτική του μνημονίου, την οποία στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, προσπαθεί να στοχοποιήσει το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας να συσπειρώσει τις δυνάμεις της που φυλλοροούν''.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει επίσης ότι ''εγείρονται σοβαρά ερωτήματα σε σχέση με αυτά τα δημοσιεύματα και ζητάμε την άμεση διερεύνησή τους από τις αρμόδιες αρχές, ενώ καλούμε τα ίδια τα ΜΜΕ, εάν έχουν στοιχεία, να τα αποκαλύψουν'', ενώ υπογραμμίζει ότι πρόκειται για επικίνδυνες πρακτικές ''που θέλουν ένα προεκλογικό σκηνικό που δεν ταιριάζει ούτε στη δημοκρατική παράδοση, ούτε στην κουλτούρα του λαού μας''.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: ''όσοι νομίζουν ότι η βία, και μάλιστα σχεδιασμένη σε σκοτεινά επιτελεία του παρακράτους, με την όποια μορφή της, μπορεί να 'στριμώξει' την Ριζοσπαστική Αριστερά είναι γελασμένοι. 

Προειδοποιούμε και καταγγέλλουμε την προσπάθεια υλοποίησης ενός σχεδίου αποσταθεροποίησης και ανωμαλίας.

Η Αριστερά στον τόπο μας έχει δώσει αγώνες και αίμα για την ειρήνη και τη δημοκρατία. 

Αυτές οι αξίες είναι αδιαπραγμάτευτες για μας''.

Σχόλια