Καρναβαλο-δήμαρχοι> καρναβαλο-δημοτικά-συμβούλια


Την στιγμή που σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο της Πόλης Κάβα Ντεϊ Τιρρένι της Ιταλίας, αποφασίζει και δωρίζει το σύνολο των αποδοχών τους για την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδος, οι δικοί μας Καρναβαλοδήμαρχοι διοργανώνουν φιέστες και σπατάλες.
 
Είναι νομίζω καιρός να αρχίζουν να βγαίνουν στην φόρα και τα άπλυτα των δημάρχων και αντιδημάρχων, οι οποίοι όπως όλες οι μελέτες μαρτυρούν είναι εκτροφεία διαπλοκής και παρασιτισμού.

Αλήθεια, κοιτάξτε τα δημοτικά συμβούλια της κάθε περιοχής, και θα δείτε ότι οι περισσότεροι των δημάρχων αντιδημάρχων έχουν στενές, πολύ στενές σχέσεις με τους τοπικούς εργολάβους, αν δεν είναι και στενοί συγγενείς.

Σε κάθε δημοτικό συμβούλιο έχει τουλάχιστον 4-5 μηχανικούς μεσίτες εργολάβους αρχιτέκτονες, και αυτό δεν είναι τυχαίο.  Αυτό γίνεται γιατί όλοι αυτοί πρέπει να γνωρίζουν από πριν τα σχέδια της Πόλης, την κατεύθυνση ανάπτυξης των δρόμων, ώστε να επενδύσουν πρώτοι αυτοί σε αυτές τις περιοχές.

Δυστυχώς, οι δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια, αντί να γίνουν οι προστάτες και οι στυλοβάτες των τοπικών κοινωνιών, οι περισσότεροι από αυτούς, προσφέρουν ένα ψεύτικο χαμόγελο  σόου και φιέστες στους δημότες από την μια πλευρά, ενώ από την άλλη πλουτίζουν, χωρίς ίχνος Εθνικής συνείδησης.

Μόνο κονδύλια ζητούν. Και αναπλάσεις. Αναπλάσεις, παντού αναπλάσεις, έχουν γίνει οι δήμοι της ανάπλασης το κάγκελο. Σήμερα πλακοστρώνουν, αύριο αναπλάθουν, μεθαύριο ξανά κυβόλιθους, και ξανά ξήλωμα και πάλι από την αρχή, στους ίδιους δρόμους, στα ίδια πεζοδρόμια, στις ίδιες πλατείες, κάθε δύο χρόνια σχεδόν, για να βρίσκουν ευκαιρία να ζητούν και να μοιράζουν κονδύλια.
Δεν είναι μόνο οι 300 τις Βουλής, είναι και το σύνολο σχεδόν των καρνάβαλονδημάρχων συμβουλίων που συστηματικά ασχολούνται με το σπορ της διαπλοκής.

Θα περίμενε κάποιος, τουλάχιστον μετά την πράγματι,  άξια συγχαρητηρίων απόφαση του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου της Πόλης Κάβα Ντεϊ Τιρρένι της Ιταλίας, να υπάρξει κάποια παρόμοια πράξη από κάποιον δήμαρχο δημοτικό συμβούλιο, της Ελλάδος.

Ούυυυ ρεεεεε. Ουυυυ. Ρεεεεε   Ανθέλληνες καρναβαλο-δημοτικά-συμβούλια, ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο η τριτοκοσμική Αθήνα, υποτίθεται η μητρόπολη της Ελλάδας.


Έπρεπε να βρεθούν οι ιταλοί, για να μας αποδείξουν για άλλη μια φορά αυτό που όλοι πλέον ξέρουμε, την ξευτίλα του πολιτικού και δημοτικού προσωπικού της Ελλάδος. 

Τα γιαούρτια είναι για φάγωμα, όχι για πέταγμα.

Σχόλια