ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ! Ξεπούλημα της Ακρόπολης(!) προτείνουν αβίαστα Μιράντα Ξαφά και Γεράσιμος Γιακουμάτος


Την ιδιωτικοποίηση της Ακρόπολης προτείνουν ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος και η οικονομολόγος Μιράντα Ξαφά.


Απίστευτο: Προτείνουν το ξεπούλημα της Ακρόπολης!!! 
 
Κληθέντες να μιλήσουν για τα αδιέξοδα της ελληνικής οικονομίας και τις απαιτήσεις της τρόικα ο κ. Γιακουμάτος και η κ. Ξαφά παρότι ανήκουν σε δύο διαφορετικές οικονομικές σχολές είχαν την ίδια «φαεινή» ιδέα. Να δώσει το ελληνικό δημόσιο την Ακρόπολη σε ιδιώτες για να εξασφαλιστούν αυξημένα έσοδα από τις επισκέψεις των τουριστών.

Ο βουλευτής, που προέρχεται από την λεγόμενη λαϊκή δεξιά και η νεοφιλελεύθερη οικονομολόγος, μίλησαν σχεδόν την ίδια ώρα σε δύο διαφορετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά οι απόψεις τους συνέπεσαν απολύτως.

Να δοθεί το μάνατζμεντ της Ακρόπολης σε ιδιώτες ώστε να είναι ανοιχτή επί2 4ωρο και να έχει έσοδα, πρότεινε μέσω του ραδιοσταθμού ΒΗΜΑ fm ο κ. Γιακουμάτος, ο οποίος θεωρεί την πρότασή του ως αξιοποίηση του αρχαιολογικού χώρου.  Η  κ. Ξαφά είπε ότι η εκμετάλλευση του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης θα μπορούσε να δοθεί σε ιδιώτες .

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ένας, επί δεκαετίες, βουλευτής και πρώην υπουργός και μια οικονομολόγος που έχει θητεύσει και στην τράπεζα Ελλάδος, στο ΔΝΤ, και ως σύμβουλος Έλληνα πρωθυπουργού , προσέγγισαν ουσιαστικά τις ανθελληνικές απόψεις που καταγράφονταν κυρίως στο πρώτο διάστημα του Μνημονίου από γερμανικά και άλλα έντυπα και ζητούσαν να πουλήσει η Ελλάδα την Ακρόπολη για να μειώσει το χρέος της.
πηγή

Σχόλια