Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτέμβριος, 2011

«Πρακτικές» οδηγίες για τα χαράτσια

Εικόνα
«Πρακτικές» οδηγίες για τα χαράτσια Για την «έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης»   Το ποσό του πολυεκκαθαριστικού γίνεται ληξιπρόθεσμο χρέος την επόμενη μέρα της λήξης της προθεσμίας πληρωμής και επιβαρύνεται με προσαύξηση 1% για κάθε μήνα καθυστέρησης. Το μέγιστο ποσοστό προσαύξησης δεν μπορεί να ξεπεράσει το 200% της αρχικής οφειλής.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ψήφισε το «χαράτσι» που θα πληρώσει... 72 φορές! ...

Εικόνα
Κατά την διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ γνωρίζοντας πως θα είναι ο... τελευταίος, είχε πάει στο καφενείο της Βουλής. Και έβλεπε τους συναδέρφους του να λένε ΝΑΙ στην τροπολογία για την... επιβολή τέλος στα ακίνητα.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

Εικόνα
Την ημέρα μνήμης της εν ψυχρώ δολοφονίας του αγαθού, του αγίου Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννου Καποδίστρια, στα 1831, έξω από την.....

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ] Πως μας παίρνουνε και το σπίτι.ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Εικόνα
πηγή

Οι μπάτσοι χωριστά

Εικόνα
Πολύ ωραία ήταν η χτεσινή διαδήλωση στο Σύνταγμα. Για την ακρίβεια, είχαμε δυο διαδηλώσεις: οι πολίτες διαδήλωναν μπροστά στη Βουλή και οι φρουροί με ειδικές ανάγκες μπροστά στα λουλουδάδικα.

Σαν σήμερα, θυμάστε κ. Παπουτσή...

Εικόνα
Σαν σήμερα, θυμάστε κ. Παπουτσή... ήταν 26 Σεπτεμβρίου 2000, όταν στις 10 και τέταρτο το βράδυ το Express Samina προσέκρουσε στις νησίδες Πόρτες και μέσα σε 20 λεπτά βυθίστηκε. Χάθηκαν τότε 81 ψυχές. Τότε κ. Παπουτσή,  είχατε δηλώσει : Δεν σκοπεύω να υποβάλω την παραίτηση     μου ,

Εκατοντάδες οικογένειες θέλουν να αφήσουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα!!!

Εικόνα
ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ.. . Είναι σοκαριστική η διαπίστωσης έρευνας, που εκφράστηκε στο Συνέδριο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, σύμφωνα με την οποία αυξήθηκε κατακόρυφα ο αριθμός των νοικοκυριών, που ζητούν να αφήσουν τα παιδιά τους... σε ιδρύματα!

Οι φοιτητές παρεμβαίνουν στο δελτίο της ΝΕΤ: οι δηλώσεις που ποτέ δεν παίχτηκαν απο την ΕΤ 1 όπως είχε δεσμευτεί στους φοιτητές που έκαναν κατάληψη

Εικόνα

ΩΡΑ για νέο «ΟΧΙ»: Οι Γερμανοί ζητούν να τους παραδοθεί η διοίκηση της Ελλάδας!

Εικόνα
  Το δημοσίευμα είναι ξεκάθαρο. Αναφέρει: Ένας όρος για τη διάσωση της Ελλάδας, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει μείνει επιμελώς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι αυτός ο οποίος

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 24ωρη Πανελλαδική Απεργία των Νοσηλευτών

Εικόνα
Με αφορμή την απροκάλυπτη ληστρική επιδρομή της κυβέρνησης στα πενιχρά εισοδήματα των Νοσηλευτών και την βίαιη αποδόμηση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους...

Ποιους χαρακτηρίζει προδότες ο Βασίλης Λέκκας; [βίντεο]

Εικόνα
Ο Βασίλης Λέκκας όπως δεν τον έχουμε ακούσει ποτέ… μιλάει για προδότες και ξεπουλημένους…. Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη που έδωσε στο ORAMA PRODUCTION CHANNEL

Μια κατακερματισμένη κοινωνία ισοπεδώνεται, αλλά κάποιοι κερδίζουν

Εικόνα
Όλοι βρισκόμαστε  σε κατάσταση νευρικού κλονισμού. Η  κρίση που χτυπά όλο και  πιο δυνατά την πόρτα μας, μέσα από τις απανωτές «διασώσεις» της κυβέρνησης, μας κάνει κάθε μέρα και πιο φτωχούς. Η χώρα μπορεί να σωθεί, αλλά αμφιβάλλω εάν θα υπάρχουμε για να το δούμε, ιδιαίτερα η νέα γενιά της πατρίδας μας.

ΚΑΛΟ Ε;;;;;;;;;;;;

Εικόνα
 

Την Τρίτη αποκλεισμός της Βουλής με ότι μέσο διαθέτουμε...να πέσουν ΤΩΡΑ

Εικόνα
ΤΡΙΤΗ 27/9 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ&ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ: ΠΑΣΟΚ 15,5% – ΝΔ 21,3% [πρόθεση ψήφου]

Εικόνα
Δυο δημοσκοπήσεις δημοσιοποιούνται αύριο με τα δύο μεγαλύτερα κόμματα να συγκεντρώνουν συνολικά από …36,8

[ΔΕΙΤΕ] ΠΩΣ Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ (1901) ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ !

Εικόνα
Ο γαλλικός στόλος έξω από το λιμάνι του νησιού Γιατί μόλις 110 χρόνια πριν οι μεγάλες δυνάμεις της εποχής διεκδικούσαν την επιστροφή των δανεικών διά στρατιωτικής εισβολής

Θέμα για την Bilderberg στο Ευρωκοινοβούλιο

Εικόνα
Δείτε τι ρώτησε ο Βρετανός ευρωβουλευτής Gerard Batten στο Ευρωκοινοβούλιο:

Επείγον Σήμα ΓΕΣ: Οι μονάδες σε Επιφυλακή εξαιτίας της άγριας αντιλαϊκής κυβερνητικής επίθεσης!

Εικόνα
Με επείγον σήμα του ΓΕΣ θέτει όλες τις μονάδες σε Επιφυλακή φοβούμενο κοινωνικές εντάσεις εξαιτίας των βίαιων αντικοινωνικών μέτρων.

Τμήματα δορυφόρου ίσως καταπέσουν σε ελληνικό έδαφος

Εικόνα
Κομμάτια από έναν ερευνητικό δορυφόρο της NASA ενδέχεται να καταπέσουν στη Γη σήμερα το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος. Αδιευκρίνιστο παραμένει το ακριβές σημείο πρόσκρουσης στη Γη, το οποίο υπολογίζεται σε μία ζώνη από τις 57 μοίρες βόρεια ως τις 57 μοίρες νότια, περιοχή που περιλαμβάνει και την Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Εικόνα
Η οργή που αισθάνεται ένας απόστρατος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς αποτυπώνεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο σε επώνυμη επιστολή που δημοσιεύει η εφημερίδα "Δημοκρατία" και άλλες ημερήσιες εφημερίες, όπου επιτίθεται στους κυβερνώντες για τα νέα μέτρα.

ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΥΣ? Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ : ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !!

Εικόνα
« Μόνο ένα κτήνος μπορεί να συνιστά στους φτωχούς να κάνουν οικονομία… το να συνιστούμε οικονομία στους φτωχούς είναι κάτι τόσο εξωφρενικό, όσο και υβριστικό. Είναι σαν να συμβουλεύουμε έναν που πεινάει να τρώει λιγότερο » Απόσπασμα από το δοκίμιο του Όσκαρ Ουάιλντ , « Ο άνθρωπος κάτω από το σοσιαλισμό » (« The Soul of Man under Socialism » 1891).

Θωρακισμένη μπέμπα 750.000 ευρώ για να τον προστατεύει από την αγάπη των συμπατριωτών του!

Εικόνα
Πρόκληση: Το χλιδάτο αυτοκίνητο του Βενιζέλου κοστίζει 750.000 ευρώ!

"Θα γίνει ...της Κορέας"!Απόστρατοι στους δρόμους εν ενεργεία σε απόγνωση.

Εικόνα
“Στα όπλα” οι απόστρατοι,μετά από τις κυβερνητικές ανακοινώσεις τις οποίες επειδή κανείς δεν τόλμησε να τις κάνει τις …μοίρασαν γραπτώς στους δημοσιογράφους! 40% μείον οι συντάξεις όσων έχουν ηλικία κάτων των 55!!! Αδιάφορο πόσα χρόνια υπηρεσίας έχουν,αδιάφορο πόσο δύσκολη υπηρεσία είχαν και κυρίως τελείως αδιάφορο πως θα επιβιώσουν.Οι απόστρατοι βγαίνουν στο δρόμο σε πρώτη φάση έξω από το ΥΕΘΑ και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι

«Γιατί μισούν τους Έλληνες»

Εικόνα
Ο Νίτσε εξηγεί τον ευρωπαϊκό ανθελληνισμό Πιο επίκαιρος από ποτέ είναι ο Φρειεδερίκος Νίτσε, αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους Γερμανούς φιλοσόφους και συγκεκριμένα ένας από τους πρώτους «υπαρξιστές» φιλοσόφους. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο

ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΕΙΣ !!

Εικόνα
Τελικά είναι ωραία η ζωή του βουλευτή. Γιατί βουλευτής σημαίνει σύγχρονος αγάς!! Τα δικαιώματα των βουλευτών είναι πέρα για πέρα υπερβολικά, σε καιρούς κρίσεις..

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ 70.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ

Εικόνα
Την κατάργηση 70.000 θέσεων εργασίας στις Δημόσιες Επιχειρήσεις και Οργανισμούς προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δύο ελβετικές εφημερίδες.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ[ΒΙΝΤΕΟ]

Εικόνα
Σήμερα (20/9) στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου εργαζομένων του Υπουργείου Υγείας, η βάση του σώματος των εργαζομένων, παρά τη θέληση του Δ.Σ. και των εκπροσωπούμενων σε αυτό παρατάξεων, αποφάσισε κατάληψη διαρκείας.   Η απόφαση αυτή πάρθηκε με συντριπτική πλειοψηφία (181 υπέρ – 50 κατά). Το Δ.Σ. του συλλόγου, ακόμα και μετά τη λήψη της απόφασης, προσπάθησε να τη σαμποτάρει στην πράξη.   Επειδή πιστεύουμε πως η κυβέρνηση θα προσπαθήσει άμεσα να σπάσει την κατάληψη, είτε με τα Ματ, είτε με τους ξεπουλημένους συνδικαλιστές της (που αναγκάστηκαν από τη θέληση του κόσμου να συμμετάσχουν σε κάτι που δεν είχαν δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους),  χρειαζόμαστε την άμεση και έμπρακτη υποστήριξη και αλληλεγγύη σας. " Ο ΕΡΓΑΤΗΣ "

Το ημερολόγιο ενός φτωχού πλην τίμιου Έλληνα

Εικόνα
Αγαπητέ Γιωργάκη, Θα ήταν αναισθησία εκ μέρους μου, αν έλεγα πως δεν καταλαβαίνω την κακεντρέχεια και τη μνησικακία σου για τον ελληνικό λαό. Αυτός ο λαός είχε το θράσος να μη σε εκλέξει πρωθυπουργό δυο συνεχόμενες φορές και, μάλιστα, τη μία με εξευτελιστικό τρόπο, αναγκάζοντάς σε να ικετεύεις στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, για να μη σε απολύσουν από πρόεδρο, αλλά να σου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. 

Άκου, κύριε Βενιζέλε

Εικόνα
Άκου, κύριε Βενιζέλε Πριν ενάμιση χρόνο μας είπαν:  «Μνημόνιο ή χρεοκοπία». Επέβαλαν το μνημόνιο και έφεραν τη χρεοκοπία του λαού. Πριν λίγους μήνες μας είπαν:  «Μεσοπρόθεσμο ή τανκς»!

Πληρώνουμε «γαλάζιες» και «πράσινες» κομπίνες

Εικόνα
Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ευθύνονται για το σημερινό δημοσιονομικό και οικονομικό αδιέξοδο.  Με δικές τους αποφάσεις δημιουργήθηκαν τεράστια οικονομικά, δημοσιονομικά βάρη, που είναι πρακτικά αδύνατο να σηκώσουν ο ιδιωτικός τομέας και οι φορολογούμενοι.

Το 2012 θα πληρωθεί τελικά το νέο ΧΑΡΑΤΣΙ στα ακίνητα

Εικόνα
Πέντε μήνες χρειάζεται το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ για να ολοκληρώσει την αποστολή των εκκαθαριστικών για το τέλος ακινήτων, σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι το τέλος για το 2011 θα πληρωθεί τους πρώτους μήνες του 2012. Η Ομοσπονδία αναφέρει, επίσης, ότι....

Μας έβαλε τα γυαλιά η Σουηδέζα (άρθρο που πρέπει να μελετήσετε)

Εικόνα
Το άρθρο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στις 8 Αυγούστου 2011 στην σουηδική εφημερίδα Dagens Nyheter, ναυαρχίδας του σουηδικού τύπου, και περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα αντικειμενικά, κόντρα στην κυρίαρχη προπαγάνδα των ευρωπαϊκών ΜΜΕ (και των σουηδικών ΜΜΕ δυστυχώς μεταξύ αυτών). Η Ελλάδα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην οικονομική κρίση. Η Κάισα Έκις Έκμαν επισκέφτηκε μια παρεξηγημένη χώρα με ένα διερρηγμένο κοινωνικό συμβόλαιο, όπου.. όλοι συμφωνούν μεταξύ τους.

Εκβιασμός των Ελλήνων πολιτών από το σύστημα ΠΑΣΟΚ...

Εικόνα
  Δείτε πως τρομοκρατούν και πως προπαγανδίζουν τα πράσινα παπαγαλάκια..

Αποκλειστικό: Το Υπουργείο Εσωτερικών έδωσε εντολή να ετοιμαστούν οι εκλογικοί κατάλογοι

Εικόνα
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.net το Υπουργείο Εσωτερικών με εντολή του προς όλους τους Δήμους ζητάει να ετοιμαστούν οι εκλογικοί κατάλογοι.

Ψηλά το κεφάλι ρε Έλληνες

Εικόνα
<<Ψηλά το κεφάλι ρε Έλληνες ...;

Απίστευτο βίντεο του 2000 με τη Μέρκελ να χορεύει μεθυσμένη σε διακοπές στην Ελλάδα

Εικόνα
Οι διακοπές της Μέρκελ στην Ελλάδα το 2000!  Δείτε το παρακάτω βίντεο … Απίστευτες εικόνες με την Μέρκελ νιάτο (μπάζο ήταν και τότε) να τα έχει κοπανήσει και να

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Εικόνα
Λευκάδα 17/9/2011 Όταν ο άνθρωπος , είναι εμπαθής και σκληρός , δεν καταλαβαίνει ούτε από εκστρατείες , ούτε από κινητοποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου , κυρίως των παιδιών , υπέρ των απροστάτευτων ζώων του νησιού μας.

Επιτρέπονται τα κατοικίδια στα ΚΤΕΛ

Εικόνα
Με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων επιτρέπεται η μεταφορά ζώου υποχρεωτικά εντός του χώρου επιβατών. Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τα τραγικά περιστατικά θανάτων ζώων που σημειώθηκαν, επειδή οι αγενείς, ανενημέρωτοι και καταχρηστές εξουσίας οδηγοί των ΚΤΕΛ διέταξαν τους φιλόζωους ιδιοκτήτες τους να τα βάλουν στον....

PASOK

Εικόνα
harryklynn

H μόνη περίπτωση να θυμόμαστε κάτι από ΓΑΠ είναι.......

Εικόνα

Κάλεσμα για παλλαϊκό ξεσηκωμό στις 21 Σεπτεμβρίου

Εικόνα
ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 7,00μ.μ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συνταξιούχοι αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι Ξεσηκωθείτε

Έφεδροι και στην Αυτοδιοίκηση

Εικόνα
Μετά τη δημιουργία του 1ου Εργασιακού Τάγματος Εφέδρων του Δημοσίου, οι οποίοι θα βγουν στην ανεργία κατα­δικασμένοι σε απόλυση, σειρά έχουν τώρα και οι δημοτικοί υπάλληλοι.   

Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. Εξαρθρώθηκε σπείρα....μαθητών !!!

Εικόνα

Η υπουργός Παιδείας υπογράφει την ληξιαρχική [πράξη θανάτου] των σχολικών βιβλιοθηκών

Εικόνα
Με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας (750/Φ 2.2/2-9-11) που κοινοποιείται αυτές τις μέρες στα σχολεία διατάσσεται « η παράδοση του εξοπλισμού και της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολικών βιβλιοθηκών» και καλεί τους εκπαιδευτικούς-υπεύθυνους των βιβλιοθηκών να «παραδώσουν τα κλειδιά».

Μαζικές προσφυγές οργανώνουν οι δικηγόροι για το ειδικό τέλος ακινήτων

Εικόνα
Σχέδιο δράσης καταρτίζουν οι δικηγορικοί σ ύλλογοι Θεσσαλονίκης και Αθήνας, προκειμένου να οργανώσουν μαζικές προσφυγές καταναλωτών στη δικαιοσύνη Νομικοί κάνουν λόγο για παραβίαση του συντάγματος και της νομιμότητας και αναζητούν τρόπους

" ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ " ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ...σαν σήμερα [Video]

Εικόνα
  Α πό την εποχή του Οδυσσέα μέχρι τα πρόσφατα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη – που πέθανε από καρκίνο στα 70 του χρόνια – οι Έλληνες για να αντέξουν τον πόνο της εξορίας και της μετανάστευσης, τον έκαναν  τραγούδι. Ο Καζαντζίδης υπήρξε ένας μοναχικός οδοιπόρος στο πλούσιο ελληνικό μουσικό στερέωμα περισσοτερα : stelioskazantzidis Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν Έλληνας λαικός τραγουδιστής. Συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους τραγουδιστές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού .

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ 76η Δ.Ε.Θ [ΒΙΝΤΕΟ]

Εικόνα
Συνέντευξη Τύπου, εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο πρόεδρος του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας. Στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του Mega-  ακούμε τον Τσίπρα να μας λέει ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να ανατραπεί υπό το βάρος των λαϊκών αντιδράσεων.

Φάρσα στο Υπουργείο Παιδείας (Βίντεο)

Εικόνα
Καταπληκτική η φάρσα που έκανε συντελεστής της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια», μιλώντας σε στελέχη του Υπουργείου Παιδείας.  Παριστάνοντας τον δάσκαλο από ένα δημοτικό σχολείου του Κερατσινίου ισχυρίστηκε ότι στην εκπαιδευτική μονάδα του ήρθαν DVD από το υπουργείο, για το μάθημα της Ιστορίας, που περιείχαν πορνοταινίες.

ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ....ΤΑΦΟΥΣ !!!

Εικόνα
Η τρόικα δεν είναι ικανοποιημένη ούτε από το ειδικό τέλος στην ακίνητη περιουσία, οπότε η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να πείσει για την αποφασιστικότητά της και τις προθέσεις της, ανακοίνωσε –δια του Ευάγγελου Βενιζέλου- πως θα μπει ειδικό τέλος και στους τάφους. Το ειδικό τέλος στους τάφους θα εισπραχθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, αφού θα μπουν ρολόγια σε όλα τα μνήματα.

Απαγορεύουν κάθε πολιτική συζήτηση στα σχολεία !!!

Εικόνα
Γνωρίζει το υπουργείο Παιδείας αν αληθεύει αυτό; Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, έστειλε στους Διευθυντές των σχολείων αρμοδιότητάς της, το παρακάτω έγγραφο, στις 8 – 9 – 2011.

Προπηλάκισαν και έδιωξαν την Πέμη Ζούνη από εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη...

Εικόνα
Τα δύο βίντεο βρήκαμε στο youtube.  Όπως θα δείτε, αγανακτισμένοι πολίτες της Θεσσαλονίκης ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την ηθοποιό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πέμη Ζούνη, σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Αρχικά της τα έψαλλαν και στη συνέχεια την ανάγκασαν να φύγει.  Ακολουθούν οι λεζάντες που συνοδεύουν τα δύο βίντεο στο youtube:

ΤO BINTEO THΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Μέχρι τώρα ακούγατε και διαβάζατε για "Αστυνομοκρατία" της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του σοσιαλιστή Πρωθυπουργού της χώρας. Δείτε τώρα και σε βίντεο, πώς ακριβώς ήταν η πόλη: Μια εικόνα 1000 λέξεις λένε οι Κινέζοι, πόσο μάλλον ένα βίντεο.

διά-λυση...

Εικόνα
Το ότι είναι αδαής ο ίδιος τον κάνει να πιστεύει ότι σε αδαείς απευθύνεται - ο Παπανδρέου. Ως εκ τούτου και η ευκολία του να λέει ψέματα με κάθε ευκαιρία. Χθες, ο Παπανδρέου, στη Συνέντευξη Τύπου που έδωσε, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την οικονομία της... Χιλής!