Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2011

48 ώρες στο δρόμο-Όλη η Ελλάδα στο Σύνταγμα Τα αγωνιστικά ραντεβού μας στις 28 και 29 Ιουνίου

Εικόνα
48 ώρες στο δρόμο-Όλη η Ελλάδα στο Σύνταγμα
Τα αγωνιστικά ραντεβού μας στις 28 και 29 Ιουνίου Μας χωρίζουν πια μόνο λίγες ώρες από τη διήμερη πανελλαδική κινητοποίηση της 28ης και 29ης Ιουνίου. Όλα δείχνουν ότι το διήμερο της Γενικής Απεργίας μπορεί να πάρει τις διαστάσεις παλλαϊκού ξεσηκωμού που θα ενταφιάσει οριστικά το Μεσοπρόθεσμο. Αυτός ο αγώνας δεν είναι κρίσιμος μόνο για το μέλλον μας, αλλά αποτελεί φάρο ελπίδας για όλους τους λαούς του κόσμου που θέλουν να πάρουν τις ζωές τους στα χέρια τους. Το Σύνταγμα είναι η αφετηρία μιας νέα πορείας.

Ώρες Ευθύνης! Επιλογή Ζωής!

Εικόνα

Ψεύτικη κόντρα από τους συνεταίρους του ξεπουλήματος

Εικόνα
Τελικά αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών της κυβέρνησης, και του διαβρωμένου μέχρι τα μπούνια πολιτικοεπιχειρηματικού συστήματος στην χώρα, δεν είναι άλλος από τον "τα φάγαμε μαζί".


Ο Πάγκαλος είναι αυτός που καθ' υπόδειξη και κατ' εντολή "φροντίζει" να δίνει το ρυθμό και να διαμορφώνει τη γραμμή που θα περνάνε τα.... καθυποταγμένα και χρηματοδοτούμενα ΜΜΕ (Μέσα μαζικής εξαπάτησης) στον λαό, σύμφωνα πάντα με τις έξωθεν υποδείξεις.

Η Γερμανία απέτυχε να εξοφλήσει τα χρέη της τρεις φορές τον τελευταίο αιώνα.

Εικόνα
Καθηγητής υπενθυμίζει στη Γερμανία, τα χρέη της στην Ελλάδα  από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο
Ένας καθηγητής του London School of Economics (LSE), λέει ότι η Γερμανία θα πρέπει να είναι καλή με τους Έλληνες, οι οποίοι δεν διεκδίκησαν την αποπληρωμή των επανορθώσεων του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Ελλάδα μπορεί να φαίνεται η χώρα με το πρωταρχικό χρέος της Ευρώπης, αλλά ένας οικονομικός ιστορικός έχει επισημάνει ότι η Γερμανία ήταν, στην πραγματικότητα, "ο μεγαλύτερος παραβάτης του χρέους του 20ου αιώνα".

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤO.,,,,,,ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!

Εικόνα
Η μητέρα των απεργιακών μαχών δίνεται από το πρωί. Με το πρώτο φως. Όπως οι περισσότερες μάχες. Σε πολλά μέτωπα, ως προς την τακτική. Αλλά, σε ένα (κύριο) μέτωπο, ως προς την επιδίωξη: Να μην περάσει το αποκαλούμενο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Η δέσμη μέτρων που, κατ’ επιταγήν της τρόικας, εξήγγειλε την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση, δια του υπουργού Οικονομικών και που σημαίνει νέα φοροεπιδρομή, μεγαλύτερη ακρίβεια, περισσότερες απολύσεις και γενικό ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, ακόμη και ακίνητης. 
patrinaki

[ΕΚΤΑΚΤΟ]ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ [Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΗΣ]

Εικόνα
«Δεν πιστεύω πια πια στην οικονομική πολιτική που ακολουθούμε»Την απόφασή του να παραιτηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρινας γνωστοποίησε ο Γιώργος Λιάνης, με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.
Στην τετρασέλιδη επιστολή σημειώνει ότι "είναι κυρίως θέμα συνείδησης", καθώς δεν πιστεύει πια στην οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση. "Αποτύχαμε και έκτοτε αναγκαζόμαστε να κρύβουμε την αλήθεια από το λαό συνεχώς", αναφέρει.
Πλέον η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ... αριθμεί 155 βουλευτές. Στις εκλογές του 2009 είχε κερδίσει 160 βουλευτές.  greki - enet

Ψήφισμα συνέλευσης πλατείας Ερμούπολης Σύρου

Εικόνα
Οι πολίτες της Σύρου, πέρα από κομματικές ταυτότητες, χαιρετίζουμε την αυθόρμητη λαϊκή οργή που πλημμύρισε τις πλατείες της χώρας, απέναντι στην κυβερνητική πολιτική.
Μια πολιτική που ωθεί όλο και περισσότερο την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία στην εξαθλίωση, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την κερδοφορία των τραπεζών, των βιομηχάνων και του μεγάλου κεφαλαίου.
Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις συνελεύσεις στις γειτονιές και τις πλατείες. Μέσα από την συζήτηση και την συμμετοχή οργανώνουμε την αντίσταση.
Στηρίζουμε και συμμετέχουμε σττην Γενική Απεργία στις 15 Ιουνίου.

Επίθεση χάκερ στη ιστοσελίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Εικόνα
Επίθεση από χάκερ δέχθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.
Άγνωστοι προχώρησαν σε "defacement", άλλαξαν δηλαδή τη σελίδα που μπαίνει ο αναγνώστης μόλις μπαίνει και έγραψαν "το site της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας is NOW hacked!"
Μάλιστα όποιος έμπαινε στην ιστοσελίδα μπορούσε να δει βίντεο που δείχνει τις κινητοποιήσεις των "Αγανακτισμένων" και το κινήματος "Δεν Πληρώνω".
Στις 17:30, η ιστοσελίδα "έπεσε" προφανώς για να διορθωθεί. news247

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ(Vid)

Εικόνα
Γιούχαραν τη Φώφη Γεννηματά

"Θερμή" υποδοχή επιφύλαξαν τα μέλη του κινήματος Ηλείας την υφυπουργό Παιδείας Φώφη Γεννηματά.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !! [ΦΩΤΟ] ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!! [24 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ]

Εικόνα
24 ώρες στο δρόμο!
Δίνουμε τη δική μας ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ
15 Ιουνίου περικυκλώνουμε τη Βουλή
Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή, μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα.
Όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσανε στις 25 Μάη. Πρώτος σταθμός η γενική απεργία την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Δε σταματάμε μέχρι να το πάρουν πίσω.
Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά. Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε. Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα. Καλούμε τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την κινητοποίηση, να κατέβουν στους δρόμους μαζί μας και να δώσουν το δικό τους χρώμα. Δίνουμε τρία μεγάλα ραντεβού:
Όλοι την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 7 το πρωί:
1. Μπροστά στη Βουλή.
2. Στο μετρό Ευαγγελισμός.
3. Στο Παναθ…

Αποδοκίμασαν τον Βουλγαράκη[BINTEO]

Εικόνα
Αντιμέτωπος με αγανακτισμένους ήρθε στο σπίτι του ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γιώργος Βουλγαράκης. 

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης της ΝΔ. Παρέμβαση δυνάμεων της αστυνομίας
APODOKIMASAN TO VOULGARAKI by babisflou

Αποδοκιμασίες στα μέλη της λέσχης Μπίλντενμπεργκ [βίντεο]

Εικόνα
Αποδοκιμασίες δέχονται ορισμένα από τα κορυφαία μέλη της λέσχης Μπίλντενμπεργκ καθώς προσέρχονται στο ειδυλλιακό ξενοδοχείο Suvretta!
Είναι μια από τις σπάνιες φορές που βιντεοσκοπούνται τα μέλη της περιβόητης λέσχης και που δέχονται τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
Στο βίντεο διακρίνονται οι: Peter Mandelson, ο ιδρυτής της Google Eric Schmidt, ο Πιρ Στάινμπρουκ, ο Franco Bernabe, ο Jacob Wallenberg, και ο Thomas Enders. tsantiri

Στοές διαφυγής των βουλευτών ! ! [ Οι εθνοπροδότες σκάβουν λαγούμια για να την κοπανήσουν ] (BINTEO)

Εικόνα
Στοές διαφυγής των βουλευτών από τη Βουλή, λέγεται τις τελευταίες ημέρες πως υπάρχουν, και οι οποίες ανακαινίζονται. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι στοές αυτές οδηγούν στο Ξενοδοχείο Μ. Βρετανία- μέσω αυτής συναντήθηκε μυστικά το 1945 ο τότε πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου με άγγλους στρατηγούς- στο μέγαρο του Μ.Τ.Σ. και στον.... Εθνικό κήπο και στη Φιλελλήνων όπου ενώνονται με κατακόμβες. Τις στοές που υπάρχουν από την εποχή του Οθωνα και της Αμαλίας γνωρίζουν μόνο ο εκάστοτε πρόεδρος και ο φρούραρχος της Βουλής,

12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!! [Tο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δεν πρέπει να περάσει]

Εικόνα
Όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσανε στις 25 Μάη.
Δίνουμε τρία μεγάλα ραντεβού: Όλοι την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 7 το πρωί:
1. Μπροστά στη Βουλή.
2. Στο μετρό Ευαγγελισμός.
3. Στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Να ακουστεί δυνατά η δική μας φωνή:
ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! To ΔΝΤ “χτυπήθηκε” από hackers

Εικόνα
Σαν να μην έφτανε όλη η δυσφήμιση του Οργανισμού με τις πρόσφατες εξελίξεις του Strauss-Kahn, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την New York Times επιπλέον και επίθεση hacking που έχει ακόμη άγνωστες συνέπειες.

Ο Οργανισμός αποτελεί κέντρο της δημοσιότητας χάρη στις δραστηριότητές του, αφού διαχειρίζεται την οικονομική κρίση πολλών χωρών, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει στην κατοχή του μεγάλος όγκος εμπιστευτικών πληροφοριών.

Η επίθεση ανακοινώθηκε στο προσωπικό και τους διευθυντές την Τετάρτη και εκτιμάται ότι έχει ξεκινήσει πολλούς μήνες πριν, ακόμη πιο πριν <…>

και από τη σύλληψη του Strauss-Kahn. Οι αρμόδιοι δεν αποκάλυψαν το μέγεθος της ζημιάς, αλλά ούτε τον τρόπο με τον οποίο οι hackers παραβίασαν τα συστήματα.

Ένα άλλο γεγονός που ανησυχεί τους αρμόδιους είναι το κατά πόσο έχει επηρεάσει αυτό το συμβάν και την παγκόσμια κεντρική τράπεζα (World Bank), καθώς πολλοί υπάλληλοι συνδέονται με τα συστήματα του ΔΝΤ και ανταλλάσσουν αρχεία. Από την άλλη πλευρά η τράπεζα έχει διακόψει π…

Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου στην σύνοδο της ''λέσχης Bilderberg'' 2011, στο St. Moritz.

Εικόνα
Στο φως της δημοσιότητας βγήκε η επίσημη λίστα των συμμετεχόντων στην σύνοδο της ''λέσχης Bilderberg'' 2011, στο St. Moritz της Ελβετίας. Σύμφωνα με το infowars από την Ελλάδα συμμετέχουν : Greece • David, George A., Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A. • Hardouvelis, Gikas A., Chief Economist and Head of Research, Eurobank EFG • Papaconstantinou, George, Minister of Finance .... • Tsoukalis, Loukas, President, ELIAMEP Grisons
Ολόκληρη η λίστα των συμμετεχόντων στην σύνοδο της ''λέσχης Bilderberg'' 2011, στο St. Moritz της Ελβετίας...Εδώ greki

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Σκιάθο!!! Ταραξίες, ξυλοκόπησαν άγρια τον Αντιδήμαρχο που έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί!!!

Εικόνα
Τρόμος επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στο νησί του Παπαδιαμάντη, το οποίο τελεί υπό κατάληψη εκατοντάδων μοτοσυκλετιστών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν μαζευτεί για την 30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ.
Η χαρά των κατοίκων του νησιού, οι οποίοι χάρηκαν για την εκδήλωση, μιας και θα έφερνε έσοδα στον τόπο τους, εδώ και λίγες ώρες έχει μετατραπεί σε εφιάλτη, μετά την επίθεση δεκάδων αγνώστων εναντίον του Αντιδημάρχου... ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΟΛΕΤΑ.
Όλα ξεκίνησαν, λόγω της πολύ καλής διάθεσης, η οποία στην πορεία προκάλεσε ενθουσιασμό, μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και βόλτες, σούζες και διάφορα έκτροπα σε ολόκληρο το νησί.
Η αστυνομία και η λιμενική αρχή του νησιού, φοβούμενη τα χειρότερα, ταμπουρώθηκε γρήγορα στα γραφεία και ο Αντιδήμαρχος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΛΕΤΑΣ, που προσπάθησε να μιλήσει σε κάποιους από τους ταραξίες, απειλήθηκε με μαχαίρι, ξυλοκοπήθηκε άγρια και αναγκάστηκε να πέσει στην θάλασσα για να γλιτώσει.
Όλα αυτά πριν λίγα λεπτά, ως απόρροια των όσων συμβαίνουν στο νησί από την μέρα έναρξ…

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ! ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ[3 ΒΙΝΤΕΟ]

Εικόνα
Στην πλατεία Αριστοτέλους μίλησε ο Μίκης Θεοδωράκης, παρά την άρνηση του δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να την παραχωρήσει.
Χιλιάδες κόσμου τον αποθέωσαν και τον διέκοπταν χειροκροτώντας, ενώ έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες προς την ελληνική κυβέρνηση.
Ο κ. Θεοδωράκης εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στην..... κυβέρνηση κάνοντας λόγο για κυβέρνηση μειοδοσίας. Κάλεσε τον λαό να πει όχι στην τρόικα και το ξεπούλημα.

"Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες, οδηγοί της ελπίδας τα νιάτα της Ελλάδας, που ξεχύθηκαν στις πλατείες από το Σύνταγμα μέχρι τη Θεσσαλονίκη" είπε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε ότι όσο δυσκολεύουν τα πράγματα, τόσο θα ξεχωρίζουν οι ραγιάδες από τους πραγματικούς Έλληνες.

Θεοδωράκης Θεσσαλονίκη 1 by News247

"Δεν νομίζω ότι υπήρξε άλλη περίοδος, που να είχαμε τόσους πολλούς ραγιάδες έτοιμους να πωλήσουν το λαό για μια καρέκλα" είπε ο μεγάλος μας συνθέτης.
"Ήρθε η ώρα του λαού" ανέφερε ο Μίκης Θεοδωράκης και κάλεσε τους βουλευτές να αρνηθούν το νέο έγκλημα σε…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Να φέρουμε και τα τανκς αν είναι!

Εικόνα
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Κύριε Πρόεδρε, μπορώ να έχω το λόγο για ένα λεπτό;
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαΐτσης Αποστολάτος): Για τι πράγμα; ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Ερχόμενος στην Αίθουσα εδώ είδα ότι έχει πενήντα κλούβες έξω από τη Βουλή…
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Δεν είναι το θέμα μας αυτό, κύριε Πρόεδρε. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Μόνο τα...... τανκς λείπουν!
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαΐτσης Αποστολάτος): Είναι εκτός Κανονισμού αυτό.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Παρακαλώ πολύ, δίνει κακή εικόνα για το Κοινοβούλιο και για εμάς, τους Βουλευτές.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαΐτσης Αποστολάτος): Κύριε Οικονόμου, το είπατε αυτό που θέλετε. Δεν έχετε το λόγο. Σας παρακαλώ πολύ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Δεν είναι δυνατόν να είναι ζωσμένη η Βουλή με πενήντα κλούβες.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαΐτσης Αποστολάτος): Κύριε Οικονόμου σας παρακαλώ, είστε και παλιός Κοινοβουλευτικός.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Ναι αλλά δεν είναι δυνατόν να έχουμε πενήντα κλούβες. Να φέρουμε και τα τανκς αν είναι!
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαΐτσης Αποστολάτος): Σας παρακαλώ, κύριε Οικονόμου
Μετά από 5 λεπτά όλως παραδόξως απομακρύνθ…

Νέο στέλεχος σε παντζάρια [E.COLI]

Εικόνα
Στέλεχος του βακτηρίου E.coli, διαφορετικό από αυτό που προκάλεσε το θάνατο 24 ανθρώπων σε Γερμανία και Σουηδία, εντοπίστηκε σε φύτρα ολλανδικών παντζαριών που εξάγονται στη Γερμανία και το Βέλγιο, ανακοίνωσαν σήμερα οι ολλανδικές υγειονομικές αρχές.
"Το στέλεχος αυτό εντοπίστηκε σε φύτρα παντζαριών που καλλιεργεί ολλανδός παραγωγός", δήλωσε η Μαριάν Μπεστέλινκ, εκπρόσωπος των ολλανδικών υγειονομικών αρχών.
"Αυτό για το οποίο είμαστε βέβαιοι, είναι ότι δεν πρόκειται για το στέλεχος της επιδημίας στη Γερμανία. Πρόκειται για ένα άλλο στέλεχος του βακτηρίου E.coli",πρόσθεσε η ίδια εκπρόσωπος.
Σύμφωνα με την Μπεστέλνικ, τα φύτρα των παντζαριών που εξάγονται στη Γερμανία και το Βέλγιο θ΄αποσυρθούν από την αγορά.
"Δεν πρόκειται εδώ για το θανατηφόρο στέλεχος του βακτηρίου που εντοπίστηκε στη Γερμανία, ωστόσο θα μπορούσε να προκαλέσει ασθένειες, δεν ξέρει ποτέ κανείς", τόνισε. ethnos

Επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάργηση της ακτινολογικής άδειας από εργαζόμενους του Νοσοκομείου "Η Αγία Όλγα"

Εικόνα
Νεά Ιωνία 6/6/2011
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΖΟΥΣΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
ΠΡΟΣ: Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Λοβέρδο Ανδρέα
ΘΕΜΑ: Τροπολογία κατάργησης της άδειας ακτινολογικής προστασίας
Κε Υπουργέ, Πληροφορηθήκαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης(!!!) ότι την προηγούμενη εβδομάδα το Υπουργείο σας κατέθεσε τροπολογία, στο νομοσχέδιο για τις μεταμοσχεύσεις(!!!) που συζητείται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, με την οποία πρακτικά καταργείται η άδεια ακτινοπροστασίας – προφύλαξης σε εργαζόμενους στα ιατρικά τμήματα ιονιζουσών ακτινοβολιών.
Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι το σκεπτικό της τροπολογίας στερείται επιστημονικής βάσης, δεν λαμβάνει υπόψη τις συνθήκες λειτουργίας των τμημάτων και καταστρατηγεί τις βασικές αρχές ακτινοπροστασίας για τους εργαζόμενους. Ούτε στον Ελληνικό Κανονισμό Ακτινοπροστασίας ούτε και στα Basic Safety Standards του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (τα οποία και ακολουθεί η ΕΕΑΕ) υπάρχει σύνδεση μετ…

ΕΚΑΝΕ [ΚΑΤΑΛΗΨΗ] ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Ο ΜΙΚΗΣ

Εικόνα
Συμβολική κατάληψη στην πλατεία Αριστοτέλους έκανε ο Μίκης Θεοδωράκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν παραχώρησε την πλατεία για την αυριανή συγκέντρωση του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών "Σπίθα"

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κάλεσε τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη να του ζητήσει "συγγνώμη", ο δήμαρχος τον αναζήτησε τηλεφωνικά, αλλά ο Μίκης Θεοδωράκης αρνήθηκε να του απαντήσει και δήλωσε πως θα του μιλήσει, μόνο αν του ζητήσει "συγγνώμη".
Ο Μίκης Θεοδωράκης κάθισε σε μια καρέκλα στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου τον υποδέχθηκαν φίλοι του με χειροκροτήματα και με τραγούδια του.
"Μας στέλνει στα πάρκα, εκεί που είναι ο Καραμανλής, στο αεροδρόμιο, θα μας στείλουν και στη Χαλκιδική. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν από τους 10.000.000 συνιδιοκτήτες της Ελλάδας. Όχι εδώ θα μείνουμε, δεν θα πάμε πουθενά", είπε ο μουσικοσυνθέτης. ethnos

[ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ]ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

Εικόνα

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ (Αθήνα, 7.6.2011)

Εικόνα
Με κάλεσαν να μιλήσω σε συγκέντρωση στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα. Η απάντησή μου υπήρξε θετική. Επικοινώνησα με τον Πρύτανι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και του πρότεινα να πάρει μέρος και αυτός στη συγκέντρωση, πράγμα που δέχθηκε και μάλιστα με συγκίνηση και ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Όλα πήγαιναν ομαλά, έως σήμερα το πρωί που δημοσιοποιήθηκαν τα σχετικά με την συγκέντρωση. Ευθύς αμέσως, πρώτος ο Δήμαρχος δήλωσε ότι δεν παραχωρεί την Πλατεία. Χωρίς αιτιολογία. 

Δεύτερος ο Πρύτανις με ... δελτίο τύπου και όχι με απ' ευθείας επικοινωνία μαζί μου ή με τους διοργανωτές όπως θα ήταν φυσικό αν πράγματι υπήρχε κάποιο αντικειμενικό πρόβλημα, δηλώνει ότι τον ... ξεγέλασαν «ως προς τη μορφή και το περιεχόμενο της εκδήλωσης» και κατόπιν τούτου αρνείται να συμμετάσχει. Τρίτος υποψήφιος ομιλητής μου δήλωσε ότι αδυνατεί να πάρει μέρος, γιατί επιστρέφοντας στο σπίτι του βρήκε δεκάδες υβριστικά και απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα.

Δεν έχω καμμ…

Πίστεψα στο όραμα του Γιώργου Παπανδρέου... Τα βρόντηξε στο νεοφιλελευθερισμό & παρέμεινε σοσιαλιστής ο Γραμματέας της Ν. ΠΑΣΟΚ Γέρακα…

Εικόνα
"'Εχω την αίσθηση πως βρισκόμαστε εκτός τόπου και χρόνου.Κλείνουμε τα μάτια στα προβλήματα.Στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας που είμαστε και εμείς συμμέτοχοι.
Ναι είμαστε συμμέτοχοι όσο και να μην μας αρέσει.

Η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκατίας ήταν καταστροφική.Το γνωρίζουμε,τη ζήσαμε,την είδαμε.Όπως είπε και ο Γιώργος Παπανδρέου το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα ειναι πρόβλημα 10ετιων... Είμαστε και εμείς συμμέτοχοι.Είτε μας αρέσει είτε όχι.

Και εμείς διογκώσαμε το κράτος,και εμείς δώσαμε μισθούς στα "golden boys" δυσανάλογους των προσόντων τους,και εμείς θέλαμε και πιέσαμε ώστε το παιδί μας να γίνει δημόσιος υπάλληλος... Να αποκατασταθεί επαγγελματικά...

Και τι καταφέραμε; Γεμίσαμε το κράτος πλεονάζοντες και άχρηστους υπαλλήλους και καταδικάσαμε ταυτόχρονα την νεολαία σε απραξία.
Και εμείς δώσαμε υποσχέσεις προεκλογικά που δεν τις τηρήσαμε.Ο λαός ακουλούθησε τις ιδέες αυτές και το όραμα μας.
Και εμείς τι κάναμε για αυτο;;;
Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας...

Βλ…

(ΕΚΤΑΚΤΟ) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΡΑΚΑ? ΑΠΟ ΠΟΤΕ?????

Εικόνα
Πηγαίνοντας σήμερα το γιό μου στο κλειστό γυμναστήριο Γέρακα για προπόνηση μπασκετ με σταμάτησαν αστυνομικοί οι οποίοι είχαν ζώσει το γυμναστήριο και με έστειλαν να παρκάρω 2 τετράγωνα μακριά.
Πλησιάζοντας απορημένος το γήπεδο, είδα στην..... πόρτα μια πινακίδα "ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ".
Άφησα τον μικρό στα εξωτερικά γήπεδα και πήγα στο κλειστό για να δω τι γίνεται. Αποτέλεσμα ......ο κος Μαγκριώτης (αν διέκρινα καλά), ο Δήμαρχος της περιοχής (εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ) και καμμιά 100στή άτομα συμμετέχοντες. Και όλα αυτά με αστυνομική προστασία τουλάχιοστον 30 αστυνομικών συν αυτοί που περίμεναν μέσα σε βανάκια στις γωνίες,

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ???


Σε ερώτηση προς αξιωματικό της αστυνομίας που βρισκόταν εκεί έλαβα την αποστομωτική απάντηση "ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ".

ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ....ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ …

ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ 500.000 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !! ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ

Εικόνα
Ξεχείλισε και πάλι η πλατεία Συντάγματος από περισσότερους από 500.000 «Αγανακτισμένους».
Μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, βιώνει σήμερα η Αθήνα. Ορμητικό αλλά ειρηνικό πλήθος πολιτών κατακλύζει την καρδιά της πρωτεύουσας. Μπροστά από τη Βουλή τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα, προκαλώντας την αντίδραση των πολιτών.. Άμεση ήταν οι αντίδραση των διαμαρτυρομένων, οι οποίοι επιτέθηκαν λεκτικά στις αστυνομικές δυνάμεις, που είναι παρεταγμένες πίσω από αυτά. Οι "Αγανακτισμένοι" της Ελλάδας παρευρίσκονται για 12η συνεχή μέρα στις κεντρικές πλατείες της χώρας Στην πλατεία Συντάγματος συγκεντρώθηκε - όπως κάθε βράδυ- πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, κρατώντας σημαίες και πανώ. Εμμένουν στο σύνθημα, ''Δε χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε'', το οποίο τείνει να γίνει αξίωμα στα χείλια των εκατοντάδων διαμαρτυρόμενων. Και πάλι οι πολίτες έχουν μαζί τους κατσαρόλες και σφυρίχτρες, εντείνοντας τις διαμαρτυρίες τους Δεν λείπουν οι σημαίες…