ΩΡΑ για νέο «ΟΧΙ»: Οι Γερμανοί ζητούν να τους παραδοθεί η διοίκηση της Ελλάδας!

 Το δημοσίευμα είναι ξεκάθαρο. Αναφέρει:
Ένας όρος για τη διάσωση της Ελλάδας, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει μείνει επιμελώς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι αυτός ο οποίος
προβλέπει ότι αν τελικώς η χώρα μας δεχθεί την εφαρμογή του plan b, πέραν όλων των άλλων, θα πρέπει να αποδεχθεί την καθολική και ιδιαιτέρως σκληρή επιτροπεία της από την Γερμανία, σε όλο το φάσμα της οικονομικής της πολιτικής!
 Ο λόγος είναι απλός. Όπως εξηγείται αρμοδίως, με το κούρεμα του χρέους, που θα επιφέρει το εν λόγω σχέδιο, αυτομάτως αποκόπτεται κάθε προοπτική εξεύρεσης κεφαλαίων από την Ελλάδα στις ελεύθερες αγορές. Κατά συνέπεια, η χώρα θα παραμείνει σε καθεστώς απομόνωσης, για τουλάχιστον μια 10ετία, όπως προβλέπει και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών κ.Β.Σόιμπλε.
Κατά συνέπεια, λεφτά για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της θα έχει λαμβάνειν μόνο από τα κοινοτικά ταμεία και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση, βασικός τροφοδότης είναι το γερμανικό δημόσιο. Το οποίο θα απαιτήσει και θα εξασφαλίσει την απόλυτη επιτροπεία της Ελλάδας. Αυτό θα ξεκαθαρισθεί στον κ. Γιώργο Παπανδρέου και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Βερολίνο, μέσα στην εβδομάδα. Και γι αυτό το ταξίδι αυτό γίνεται ακόμα πιο κρίσιμο…

Λοιπόν, ακούστε πώς τα καταλαβαίνω εγώ τα πράγματα. Ποτέ και σε καμία εποχή δεν βρέθηκαν τόσο μεγάλοι προδότες που να παρουσίασαν την υποδούλωση ενός έθνους στο άλλο ως «σωτηρία» του υποδουλωμένου. Τουλάχιστον στη δική μας ιστορία. Αυτό που μας «λένε» είναι, ότι για να διασωθεί η πατρίδα πρέπει να παραδώσει τη διοίκησή της στους Γερμανούς! Δηλαδή, η χώρα να γίνει γερμανικό προτεκτοράτο!

Αυτό σημαίνει απροκάλυπτη κατοχή της χώρας από ξένη δύναμη, κατάλυση του πολιτεύματος και του Συντάγματος, υποδούλωση του ελληνικού έθνους στο 4ο Ράιχ. Και όλο αυτό, το σχέδιο ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, στο όνομα της «εθνικής σωτηρίας», από μια χώρα η οποία μας χρωστά τα πενταπλάσια από όσα τις χρωστάμε, σε πολεμικές αποζημιώσεις, και θα έπρεπε εκείνη να παραδοθεί σε εμάς εάν δεν μπορεί να μας αποπληρώσει.

Η υπογραφή, η συμφωνία, μίας τέτοιας επαίσχυντης συνθήκης, όχι μόνο συνιστά πράξη ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ αλλά ενεργοποιεί -το ήδη ενεργοποιημένο- άρθρο 120 του Συντάγματος που προστάζει – υποχρεώνει τους Έλληνες πολίτες να υπερασπιστούν το Πολίτευμα και την Εθνική Ανεξαρτησία «με κάθε μέσο».

Θεωρώ ότι ούτε ο ελληνικός λαός, ούτε ο ελληνικός στρατός θα αποδεχθούν την υποδούλωση της πατρίδας στα καθάρματα και στους ντόπιους δωσίλογους!

Αυτά γράφω προς το παρόν και αναμένω τις εξελίξεις… Εύχομαι, για το καλό όλων μας, να μην δεχθούν τέτοιους όρους και τελευταία στιγμή, εάν δεν τους συνετίσει ο Λόγος, τουλάχιστον να τους συνετίσει ο Φόβος! Διότι αυτό που θα προκαλέσουν θα είναι πράγματι… φοβερό!

Στέφανος Μυτιληναίος

Σχόλια