Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. Εξαρθρώθηκε σπείρα....μαθητών !!!



Σπείρα μαθητών, που ανατύπωνε και διακινούσε σχολικά βιβλία, εξάρθρωσε αργά χτες τη νύχτα η αστυνομία. Οι μαθητές ηλικίας 10-14 ετών είχαν δημιουργήσει ένα κρυφό τυπογραφείο όπου τύπωναν σχολικά βιβλία και στη συνέχεια τα διακινούσαν με τους  συμμαθητές τους.

Η συμμορία ξεσκεπάστηκε μετά από έφοδο της ΕΚΑΜ σε υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι. Η αστυνομία είχε συγκεντρώσει πληροφορίες έπειτα από παρακολουθήσεις της Ε.Υ.Π. στα κινητά των μαθητών. Οι άντρες της ΕΚΑΜ έμειναν έκπληκτοι όταν έπιασαν επ’ αυτοφώρώ τα τρία ανθρωπόμορφα τέρατα να τυπώνουν ένα βιβλίο θρησκευτικών της Β γυμνασίου.

Στο υπόγειο πάρκινγκ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

15 βιβλία μαθηματικών πρώτης Γυμνασίου,
34 βιβλία ¨Εμείς και ο κόσμος¨ τρίτης δημοτικού,




2 αντικολλητικές κατσαρόλες,

 

3 πακέτα μακαρόνια με μελάνι σουπιάς,



 1 σουρωτήρι



 και ένα περιοδικό με συνταγές της Βέφας Αλεξιάδου.





Οι τρεις κακοποιoί αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή όπου και θα απολογηθούν για το αποτρόπαιο έγκλημα τους. Θα τους απαγγελθούν κατηγορίες ενώ αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης μέχρι 10 χρόνια

Η υπουργός παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε για το γεγονός «η προβοκάτσια των σκοτεινών δυνάμεων κατά της κυβέρνησης θα πέσει  για άλλη μια φορά στο κενό»
Παράλληλα η άνδρες της ΕΛ.ΑΣ διενεργούν περαιτέρω έρευνες καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να έχουν συνδέσμους και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Γι’ αυτό το λόγω διενεργήθηκαν έφοδοι σε σπίτια στα Γιαννιτσά και το Καστελόριζο, χωρίς όμως να υπάρξουν προσαγωγές καθώς τα στοιχεία ήταν ελλιπή.                                                                                
Το είδα : patrinaki.
ΠΗΓΗ      ellinofreneia

Σχόλια