ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ(Vid)

Γιούχαραν τη Φώφη Γεννηματά


"Θερμή" υποδοχή επιφύλαξαν τα μέλη του κινήματος Ηλείας την υφυπουργό Παιδείας Φώφη Γεννηματά.
Η κα Γεννηματά ήταν καλεσμένη σε ομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Δημαρχείο του Πύργου.
Εκεί, είκοσι περίπου μέλη του κινήματος ενάντια στο Μνημόνιο κατευθύνθηκαν προς το χώρο που θα γινόταν η ομιλία και συνέχισαν να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, ενώ υπήρξαν και μικροεντάσεις με στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, το κίνημα Ηλείας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως “Οι φορείς του ΠΑΣΟΚ στον Πύργο σήμερα είχαν προγραμματίσει εκδήλωση στο χώρο του Δημαρχείου με καλεσμένη τη Φώφη Γεννηματά, υφυπουργό Παιδείας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα τοπικά ΜΜΕ δεν ανέφεραν σχεδόν τίποτα για την εκδήλωση, ενώ σε άλλες εποχές θα ήταν πρωτοσέλιδο.”

"Νόμιζαν ότι με αυτό το τρόπο, θα πέρναγε απαρατήρητη από το κόσμο που ήθελε να διαμαρτυρηθεί και θα έκαναν μια καλή γιορτή-φιέστα. Γύρω στα είκοσι άτομα του κινήματος μας κάναμε δυναμική παρέμβαση”.
Τα μέλη του κινήματος τοποθέτησαν ηχεία στην είσοδο του Δημαρχείου, μοίρασαν κείμενα και φώναξαν συνθήματα, όπως "Δεν πληρώνω τη Φώφη".

Όπως καταγγέλλουν, όταν προσπάθησαν να μπουν στον χώρο της εκδήλωσης, μέλη του ΠΑΣΟΚ τους απαγόρευσαν την είσοδο και έσπρωξαν βίαια μια γυναίκα μέλος του κινήματος.

Πηγή: iliatora.gr

Σχόλια