Ψεύτικη κόντρα από τους συνεταίρους του ξεπουλήματος

Τελικά αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών της κυβέρνησης, και του διαβρωμένου μέχρι τα μπούνια πολιτικοεπιχειρηματικού συστήματος στην χώρα, δεν είναι άλλος από τον "τα φάγαμε μαζί".


Ο Πάγκαλος είναι αυτός που καθ' υπόδειξη και κατ' εντολή "φροντίζει" να δίνει το ρυθμό και να διαμορφώνει τη γραμμή που θα περνάνε τα.... καθυποταγμένα και χρηματοδοτούμενα ΜΜΕ (Μέσα μαζικής εξαπάτησης) στον λαό, σύμφωνα πάντα με τις έξωθεν υποδείξεις.



Έτσι η χθεσινή υπαγορευόμενη βρώμικη αποστολή του ήταν να αποπροσανατολίσει τους πολίτες και αντί το κύριο ζήτημα να είναι η ψήφος εμπιστοσύνης σε μια άθλια κυβέρνηση και κυρίως η αντίδραση και διαμαρτυρία των χιλιάδων Ελλήνων που διαδήλωναν έξω από το κατ' ευφημισμό "κοινοβούλιο" κατάφερε με μια εσκεμμένη προκλητική ομιλία να εκτρέψει το κύριο σε μια ηλίθια και ψευδή αντιπαράθεση των δύο δεξιών συνεταιρικών κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.


Φτάσανε να συζητάνε αν η δημοκρατία ήρθε στην Ελλάδα το 74 με τον Καραμανλή ή το 81 με τον Παπανδρέου.


f@@@ o@@ όπως θα σας έλεγαν οι πάτρωνές σας.


Σας πληροφορώ ότι ποτέ δεν ήρθε.
Δημοκρατία με διαβρωμένους θεσμούς, με διαπλοκή, με μίζες, με τα κοπρόσκυλα που ξεζούμισαν όλες τις αρετές των Ελλήνων και τους εκπόρνευσαν και τους οδήγησαν στην σημερινή κατάντια σαν πολίτες και σαν χώρα δεν μπορεί να θεωρείται πως υπάρχει.
ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.


Μη μασάτε! Για το θεαθήναι είναι η σικέ κόντρα. Και να περιμένετε πως από μπροστά θα βρίζονται και από πίσω θα συνυπογράφουν την καταδίκη μας.


Μαζί θα ψηφίσουνε την καταδίκη μας. Γιατί είναι άνθρωποι που δώσανε από πολύ νωρίς γη και ύδωρ στον εχθρό.


ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!


Δεν περιμένουμε τίποτα από αυτά τα ανδρείκελα.


Απλώς κάνουμε έκκληση προς το κίνημα πολιτών και τους μπλόγκερς να μην παρασυρθούν και μπουν στο παιχνίδι μια ανόητης, προφανούς και αποπροσανατολιστικής δήθεν αντιπαράθεσης του δικομματισμού και των παραφυάδων του.


Το σύστημα είναι το πρόβλημα. Όπως αυτό εκφράστηκε και εκφράζεται διαχρονικά και από τα δυο κόμματα που έχουν την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για το ξεπούλημα της Ελλάδας.

Ακτιβιστής

Σχόλια