Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Σκιάθο!!! Ταραξίες, ξυλοκόπησαν άγρια τον Αντιδήμαρχο που έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί!!!

Τρόμος επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στο νησί του Παπαδιαμάντη, το οποίο τελεί υπό κατάληψη εκατοντάδων μοτοσυκλετιστών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν μαζευτεί για την 30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ.

Η χαρά των κατοίκων του νησιού, οι οποίοι χάρηκαν για την εκδήλωση, μιας και θα έφερνε έσοδα στον τόπο τους, εδώ και λίγες ώρες έχει μετατραπεί σε εφιάλτη, μετά την επίθεση δεκάδων αγνώστων εναντίον του Αντιδημάρχου... ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΟΛΕΤΑ.

Όλα ξεκίνησαν, λόγω της πολύ καλής διάθεσης, η οποία στην πορεία προκάλεσε ενθουσιασμό, μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και βόλτες, σούζες και διάφορα έκτροπα σε ολόκληρο το νησί.

Η αστυνομία και η λιμενική αρχή του νησιού, φοβούμενη τα χειρότερα, ταμπουρώθηκε γρήγορα στα γραφεία και ο Αντιδήμαρχος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΛΕΤΑΣ, που προσπάθησε να μιλήσει σε κάποιους από τους ταραξίες, απειλήθηκε με μαχαίρι, ξυλοκοπήθηκε άγρια και αναγκάστηκε να πέσει στην θάλασσα για να γλιτώσει.

Όλα αυτά πριν λίγα λεπτά, ως απόρροια των όσων συμβαίνουν στο νησί από την μέρα έναρξης της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ.

Η κατάσταση της υγείας του Αντιδημάρχου παραμένει άγνωστη, ενώ οι απειλές μιας μειοψηφίας των μοτοσυκλετιστών, οι οποίοι έχουν ξεφύγει στη συμπεριφορά και από την εποπτεία της πλειοψηφίας που πήγε εκεί απλώς για να περάσει τρεις όμορφες μέρες, δίνουν και παίρνουν, αφού ζητούν ούτε λίγο ούτε πολύ τον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΝ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ.

Σχόλια