27χρονος Αφγανός ο σφαγέας του 44χρονου στο κέντρο της Αθήνας

Συνελήφθησαν οι δράστες της στυγερής ανθρωποκτονίας, που συγκλόνισε την Ελλάδα.
Στις 5 Απριλίου αποφυλακίστηκε ο Αφγανός, στις 10 Μαϊου σκότωσε! Και είχε το "θάρρος", να πουλήσει την κάμερα στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ! Δεν αγχώθηκε μήπως συλληφθεί από τα αποτυπώματα, όπως και έγινε. Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου, τέτοιο χαρακτήρα ανθρωποειδούς !

Για 120 ευρώ σκότωσαν τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη οι δράστες της επίθεσης το πρωί της..
10ης Μαϊου στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι τρεις δράστες πήραν από τον άτυχο 44χρονο την κάμερα που κρατούσε στο χέρι του για να καταγράψει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, την οποία πούλησαν στη συνέχεια στο Μοναστηράκι για το παραπάνω ποσό.

Οι δύο που συνελήφθησαν είναι Αφγανοί, 27 και 20 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ ο τρίτος που αναζητείται είναι υπήκοος Πακιστάν. Οι δύο Αφγανοί συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης που έγινε χθες από την αστυνομία σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Μενάνδρου, όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι κρύβονταν μαζί με άλλους αλλοδαπούς.

Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2010 για διακίνηση χασίς, προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος στις 5 Απριλίου 2011. Και οι δύο παρέμεναν στην Ελλάδα έχοντας υποβάλλει αιτήματα για παροχή ασύλου. Αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

taxalia

Σχόλια