Μικρή Επιμήκυνση … « ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ » Συγνώμη που σας καθυστερήσαμε 3,5 ώρες κ.Καρρά!!

♦ θα προσπαθήσω να συνδέσω κάποια γεγονότα και να τα δεις με μία άλλη ματιά.

Να φωτίσω και να περιγράψω τη δράση κάποιων, συντεχνίες επαγγελματιών της εξουσίας, οργανωμένες συσπειρώσεις συμφερόντων. που έπαιξαν – παίζουν το ρόλο του αόρατου προστάτη να βάζουν πρώτο το συμφέρον του αφεντικού απέναντι στον κίνδυνο
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ » που θα μπορούσε να χαλάσει την αποστολή.

♦ Σου θυμίζω
στις 11/01/2011 και με την δική σου την ψήφο θα παρέμενε το Χαράτσι στους κατοίκους της Ανθούσας μέχρι 31/12/2012 .

♦ Παρ’ όλα αυτά εξακολουθείς να παρουσιάζεις ως μονόδρομο, και κυρίως συναισθανόμενος την οργή του Δημοτών που αναμένεται να εκφραστεί με την φορομπηχτική πολιτική του Δήμου και αναζητάς απεγνωσμένα τρόπους χειραγώγησης και παραπλάνησης των Δημοτών της Παλλήνης .

♦ Μας λέει ο κ. Σύμβουλος ,
● 240.000 € είναι το χρέος της Δημοτικής Κοινότητας Ανθούσας σε νερό. Όχι από τον προηγούμενο αλλά από τον προ-προηγούμενο http://www.dimitriskarras.com/#ixzz1DIuG37fw δεν έχεις την θεσμική Δημοκρατική ευαισθησία να πεις ποιος δημιούργησε το ΧΡΕΟΣ ;; ( μεταφέρω εγώ τα λεχθέντα του Δημάρχου ) το Χρέος το δημιούργησε ο Θωμάς Μπακαλάκος (ηχογράφηση1- 02 - 2011 Πρακτικά Δημοτικού Συμβουλίου)«σωτήρας» μέσα στη σύγχυσή και παραπλάνηση του ψεύδους αποκαλύπτει και την ουσία της προπαγάνδας του « θα τον ζήλευε και ο Γκαιμπελς ».

♦ Ναι! Επιτέλους!!
Αύριο θα ανατείλει αλλιώς o ήλιος.
Αύριο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.
Γιατί; Μα γιατί θα ξέρεις. Θα είσαι ενήμερος.
Θα γνωρίζεις τη λύση σε αυτό που σε βασάνιζε τόσα χρόνια.. στο γρίφο που πολλά βράδια σε έκανε να μην κοιμηθείς σκεπτόμενος « αν θα σε σώσει στο μέλλον » , ο «σωτήρας» της παραπλάνησης του ψεύδους. Κοιμήσου ελεύθερα Δημότη της Παλλήνης ??


ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ

« ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ »

♦ Η συμφωνία πού επήλθε μεταξύ των αντιπροσώπων του Κινήματος, Κ. Διακογιάννη Κων/νου και Κ. Προδρομίδη Φωτίου, και του Κ. Δημάρχου Ζούτσου Αθανασίου, μπροστά σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο παρόντων και ακροατών Πολιτών στο Συμβούλιο της 1-2-2011 είναι η εξής. ( μεταφέρω τα λεχθέντα του Δημάρχου ).

♦ ΄΄ Άσχετα πότε θα ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο την απαίτηση για μείωση των Τελών Ύδρευσης, το οποίο ψήφισμα δεν μπορεί να είναι νωρίτερα από την κατάθεση προϋπολογισμού του Δήμου περίπου τον Μάρτιο, η Ανθούσα στον πρώτο λογαριασμό Τριμήνου του 2011, αρχομένου από 1-1-2011 δεν θα πληρώνει τα Τέλη Ύδρευσης συνυπολογιζομένης και της προσαύξησης για την εξόφληση του χρέους έναντι της ΕΥΔΑΠ. Αυτό θα εξοφληθεί από ίδια κεφάλαια του Δήμου.΄΄

♦ Μας λέει ο κ. Σύμβουλος ,
● Για να τελειώνουμε με το θέμα της videoσκόπησης , οφείλω να πω μπράβο στους κατοίκους που έθεσαν το θέμα, γιατί ενώ κατά τη συζήτησή του videoσκοπούσαν, μετά την αρνητική απόφαση σταμάτησαν. Τώρα το τι θα γράψουν για τη δήθεν επιτυχία τους, που ήταν προειλημμένη απόφαση του Δημάρχου, θα το σχολιάσω στο μέλλον.
http://www.dimitriskarras.com/#ixzz1DIuG37fw

♦ Τελικά δεν γνωρίζω αν μια τόσο οφθαλμοφανής πλύση εγκεφάλου που έχεις υποστεί έχει στόχο να πείσει ή να προκαλέσει εκνευρισμό ή ίσως και γέλιο!!

♦ Και συνεχίζουμε « να μεταλλάσσωμεν τυράννους » ,κ Καρρά …όπως έλεγε ο Παπαδιαμάντης πριν από 118 χρόνια.

Κωνσταντίνος Διακογιάννης


Σχόλια