Δεν καταλαβαίνουν τίποτε στην Κερατέα


Ο/Η Αλληλέγγυος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Πολιορκείται το Α.Τ. Κερατέας":

Τα κατάφεραν. Δεν καταλαβαίνουμε πια τίποτα! Μωρέ που μας καταντήσανε να μην νοιαζόμαστε για κανένα άλλο πέρα απο την πάρτη μας?

Ας τραβήξουμε όλοι για τη Κερατέα, ας το νικήσουμε εκεί που τόσο πολύ το πονάει!!!! Eίναι τόσο κοντά αυτός ο αγώνας και τόσο δίκαιος....

Πόση βία είδαν αυτοί οι άνθρωποι και τα παιδιά τους μεσα σε λίγες μέρες.... πληρώνουν την ανικανότητα των υπευθύνων να λύσουν ζωτικά ζητήματα μιας κοινωνίας που μόνο τη βία δεν αποζητά, και μιλώ για όλους μας.

Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν είμαστε πάντα έτοιμοι για μάχη, κατι που μάλλον εχουν πιστέψει..... Θα ξυπνήσεις...
μαλάκα απο το λίθαργο σου θες δε θες γιατι δε θα σε αφήσω εγώ να κοιμάσαι άλλο (ένας φίλος το είπε αυτό και πόσο δίκιο είχε)... ξύπνα όμως απο μόνος σου για να έχεις καθαρή τη συνειδησή σου οταν σου χρειαστεί μιας και προς το παρόν την έχεις αφήσει να σέρνεται πίσω σου σαν μια σκιά που προσπαθεί να ταυτιστεί με τον δημιουργό της.

Ηρθε η ώρα να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, ήρθε η ώρα να πυρπολήσουμε το εγώ μας... ήρθε η ώρα να γίνουμε υπεύθυνοι των εαυτών μας... μια ολόκληρη πόλη ζεί μέσα στο τρόμο από αυτους που ''ψηφίσαμε'' , κάθε λεπτό που περνάει είμαστε υπεύθυνοι για ότι γίνετε, την επόμενη φορά δε θα φταίει ο μπάτσος που τράβηξε τη σκανδάλη η ο προβοκάτορας που δολοφόνησε ή ο εξαγριωμένος που παρανόησε αλλα όλοι εμεις γιατί αφήνουμε την κοινωνία μας να βιάζετε καθημερινά και δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα παρα μόνο περιμένουμε να μπούμε μεσα στο τάφο μας μαζεύοντας τα λεφτά για τη κηδεία!!!!!!!!!

Ευυπόληπτοι πολίτες μήπως θαρείται πως οι πατεράδες της Κερατέας θελουν τα παιδιά τους να αναπνέουν χημικά η αγαπάτε τους δικούς σας περισσότερο απο ότι οι Κερατιώτες....

Έλεος πια τίποτα δεν μας αγγίζει τίποτα δεν μας συγκινεί !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπατσοι - TV - νεοναζι
και εμείς απέναντι μουγγοί


Το είδα στο ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ:http://attikanea.blogspot.com/2011/02/blog-post_3935.html

Σχόλια