Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκέμβριος, 2010

Ο Αρχικοπρίτης χαρακτήρισε κοπρίτες τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα

Εικόνα
- Μετά τους "αντιπαραγωγικούς" ένστολους ήρθαν και οι "κοπρίτες" δημόσιοι υπάλληλοι
- Επιμένει στην φράση "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Νέα βόμβα από το Θεόδωρο Πάγκαλο, αυτή τη φορά εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" ανεβάζει τους τόνους σε σχέση με τους ρουσφετολογικούς διορισμούς στο δημόσιο και μιλάει για... κοπρίτες.
"Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί.
Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι να πει ας πούμε "απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου"; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος" αναφέρει χαρακτηστικά.

Ο κ. Πάγκαλος παράλληλα επιμένει στη θέση του ότι "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" συμπληρώνοντας... "αλλά μέσα στο πλα…

Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο ΛΑΟΣ στην εξουσία … xoxoxoxoxo ! Όπου και αν πάτε, θα σας βρει…..

Εικόνα
Γράφει ο Λυσίας :

Μια επαγγελματική μου υποχρέωση, την Πέμπτη 23 του Δεκέμβρη, μ’ έφερε, στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης…… Προστασίας του….. Πολίτη, όπως το βάπτισε ο Γιωργάκης, στα πλαίσια του νεοσοσιαλιστικού ¨καλλωπισμού¨ που τον διακρίνει. Είχα βγάλει δεξί φλας, για να περάσω την είσοδο, ερχόμενος από την Μεσογείων, όταν ο φρουρός-αστυνομικός πύλης, με σταμάτησε, μαζί με όλα τα αυτοκίνητα που εκινούντο προς Καρέα. Κι αυτό γιατί από την αντίθετη πλευρά, έρχονταν ( από του Παπάγου ) μια κουστωδία αυτοκινήτων. Κατάλαβα αμέσως τι γινόταν. Και χαμογελώντας σκέφτηκα πως η….. Εξουσία προηγείται. Πόση ειρωνεία έκρυβε το…..σκηνικό.

Ο πρωταγωνιστής της κουστωδίας, κάποτε, νεώτερος, αγωνιζόταν για να κάνει πιστευτό, το σύνθημα του Ανδρέα : ¨ Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία ¨. Αυτή η….. εξουσία τώρα, έκλεινε μια λεωφόρο ολόκληρη, αποκλείοντας από την προτεραιότητα του, τον λαό, για να περάσει εκείνη. Του ¨πρωταγωνιστή¨ προηγούντο, δυο συμβατικά αυτοκίνητα της ασφάλειας, με τέσσερις άν…

"Επιδημία" τα πλαστά νομίσματα- Συνιστάται μεγάλη προσοχή

Εικόνα
Οργιάζουν οι παραχαράκτες

Πλαστά χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ έχουν κατακλύσει την Ελληνική αγορά. Το φαινόμενο βέβαια γνωστό αλλά την συγκεκριμένη περίοδο φαίνεται η έξαρση του φαινομένου.

Στις αρχές Ιανουαρίου 2011, η Τράπεζα της Ελλάδος, θα εκδώσει το Δελτίο τύπου που αφορά στην παραχάραξη, για το 2ο εξάμηνο του 2010.

Το πρώτο εξάμηνο του 2010 αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία συνολικά 387.000 πλαστά τραπεζογραμμάτια ευρώ. Συγκεκριμένα :

5€ (0,5%), 10€ (1,5%), 20€ (41,5%), 50€ (42,5%), 100€ (12,0%), 200€ (1,5%), 500€ (0,5%)

Φαίνεται και στο 1ο εξάμηνο ότι τα χαρτονομίσματα των 20€ και 50€, είχαν την τιμητική τους. Προσοχή όμως γιατί οι παραχαράκτες έχουν γίνει πιο έμπειροι. Οι περισσότεροι για να ελέγξουν την γνησιότητα ενός χαρτονομίσματος, εκτός από τα βασικά (χρώμα, ολόγραμμα, ιριδίζουσα λωρίδα, ταινία ασφαλείας) ελέγχουν και τα ανάγλυφα σημεία.

Τώρα οι παραχαράκτες βρήκαν τρόπο να μας μπερδέψουν και εκεί. Βάζοντας ένα υλικό, σαν κόλλα, φαίνονται τα σημείο σαν να είναι ανάγλυφα.
htt…

"Μετράνε" στην Εφορία οι αποδείξεις από τα διόδια

Εικόνα
Εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομικών

Οι δαπάνες που καταβάλλουν οι οδηγοί αυτοκινήτων για τα διόδια θα μετράνε στην εφορία για το συνολικό ποσό αποδείξεων που πρέπει να συγκεντρωθεί για την κάλυψη του αφορολόγητου πόσου εισοδήματος.

Αυτό διευκρινίζεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκε στην δημοσιότητα, Επομένως, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να συγκεντρώνουν και τις δαπάνες των διοδίων για να "κτίζουν" το αφορολόγητο ποσό εισοδήματος.

Το ίδιο ισχύει και για τους φορολογούμενους που κάνουν χρήση των τηλεδιοδίων। Οι οδηγοί αυτοί θα πρέπει να ζητούν βεβαίωσης ετήσιας δαπάνης διοδίων από την αρμοδία για την εκμετάλλευση των διοδίων εταιρία.
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/47192

Έως τις 31/12 το σήμα κυκλοφορίας

Εικόνα
Μέχρι και την τελευταία εργάσιμη ημέρα του έτους, στις 31 Δεκεμβρίου, οι φορολογούμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται από τις εφορίες το ειδικό σήμα κυκλοφορίας, στην περίπτωση που δεν τους έχει αποσταλεί ταχυδρομικώς το ειδοποιητήριο από τη γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών διευκρίνισαν ότι δεν αναμένεται παράταση της σχετικής προθεσμίας.

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: "Αμετάκλητα & άνευ όρων"

Εικόνα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών από τις 2 Δεκεμβρίου έχει δημοσιεύσει στην σελίδα του την συγκεκριμένη ανακοίνωση. Είδατε κανέναν της κυβέρνησης να απαντάει...? Όχι!
Μην σταθείτε όμως μόνο εκεί και αναρωτηθείτε πώς και ο καναπές σας αλήθεια, την στιγμή που διαβάζετε αυτήν την ανακοίνωση δεν εξανίσταται να σας πετάξει από πάνω του μπας και αποφασίσετε κάποια στιγμή να βγείτε στους δρόμους...!!!

15χρονοι μαθητές αντιστέκονται στη Νέα Τάξη

Επαγγελματίες παραμυθάδες.

Εικόνα
Του Δημήτρη Μυ

Θα χορτάσουμε το προσεχές διάστημα να ακούμε και να διαβάζουμε ... πουπουλένιους και πολύχρωμους αναλυτές οι οποίοι θα κελαηδούν το παραμύθι της σπουδαίας και σωτήριας επιμήκυνσης. Ωστόσο ο δράκος της χρεοκοπίας («ελεγχόμενης» ή ανεξέλεγκτης ποιος νοιάζεται;) της ανεργίας και της μαύρης φτώχιας δε μπορεί να κρυφτεί πια ούτε από τους επαγγελματίες παραμυθάδες.

Μαζί, λοιπόν, με το παραμύθι της επιμήκυνσης που κατάφερε η «σπουδαία μας κυβέρνηση» θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας και τις εξής εντολές του ΔΝΤ, οι οποίες θα πρέπει να υλοποιηθούν από την αρχή του χρόνου και μέσα στην επόμενη διετία:

Νέα δημοσιονομικά μέτρα (με απλά λόγια, άγριο χαράτσι σε μισθούς και συντάξεις) ύψους 12 δισ. ευρώ δηλαδή το 5% του ΑΕΠ μέσα στην τριετία 2012 - 2014. Τα «νέα» μέτρα θα αποσαφηνιστούν τον Μάρτη γεγονός που μας επιτρέπει να διακρίνουμε τον διαρκή εκβιασμό των πιστωτών οι οποίοι αν ήταν κοινοί τοκογλύφοι (οι τύποι που μπλέξαμε δεν είναι κοινοί λωποδύτες , αλλά εξπέρ του είδους) θα το …

Έκλειψη ηλίου στις 4 Ιανουαρίου 2011 και θα είναι ορατή και στη χώρα μας.

Εικόνα
Μερική έκλειψη ηλίου, η πρώτη του 2011, θα σημειωθεί στις 4 Ιανουαρίου και θα είναι ορατή και στη χώρα μας। Έτσι όσοι θελήσουν να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον αυτό αστρονομικό φαινόμενο θα μπορέσουν να το κάνουν από τις 9 το πρωί έως τις 12:07 το μεσημέρι αφού όμως πρώτα φορέσουν γυαλιά με ειδικά φίλτρα που αποκλείουν τις υπεριώδεις ακτινοβολίες.

Το φαινόμενο θα είναι ορατό από όλη την ελληνική επικράτεια, αλλά δεν θα γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό, καθώς ο ηλιακός δίσκος δεν θα καλυφθεί πλήρως από τη σελήνη. Ωστόσο το μέγιστο της κάλυψης αναμένεται να είναι περίπου στις 10:30 το πρωί. Σύμφωνα με τους επιστήμονες το ποσοστό κάλυψης του ηλιακού δίσκου θα φτάσει το 65-67%, ανάλογα από το σημείο παρακολούθησης του φαινομένου. Όπως αναφέρουν αστρονόμοι, οι μερικές εκλείψεις σημειώνονται 2-3 φορές ετησίως και γίνονται ορατές από διάφορα σημεία του πλανήτη. Η επόμενη ολική έκλειψη, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους αστρονόμ…

Ξαναχτύπησαν οι «πεινασμένοι»

Εικόνα
Περίοπτη θέση στις καταχωρήσεις του αστυνομικού δελτίου καταλαμβάνουν πια κάθε μέρα οι γνωστοί… «πεινασμένοι» διαρρήκτες! Η «μόδα» που ξεκίνησε από την Ηλεία έχει επεκταθεί παντού και τα τελευταία κρούσματα καταγράφηκαν στην Εύβοια, την Αιτωλοακαρνανία και την Ρόδο!

Στα Καμπιά Ευβοίας, στόχος των δραστών που χτύπησαν αθέατοι όπως συνήθως, ήταν μία ταβέρνα στην οποία «μπούκαραν» χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Προφανώς είχαν μαζί τους αυτοκίνητο, γιατί αλλιώς θα ήταν αδύνατο να μεταφέρουν τα αρνιά, τα δεκάδες κιλά μπριζόλες, τα λουκάνικα και πολλά δοχεία με τυρί που θα τους εξασφαλίσουν ένα πλούσιο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι! Πριν φύγουν, έψαξαν και για χρήματα αλλά το ταμείον ήταν… μείον! Έρευνα για τον εντοπισμό τους κάνει το αστυνομικό τμήμα Νέας Αρτάκης.

Στην Αμφιλοχία, οι «πεινασμένοι» δράστες διέρρηξαν το σούπερ μάρκετ ενός 53χρονου και δεν άφησαν τίποτα μέσα! Έκλεψαν δεκάδες είδη διατροφής και μπουκάλια με ποτά, αλλά δεν παρέλειψαν να αρπάξουν και… τσιγάρα «για μετά το φαγητό»! Σ…

Πυροβολισμοί και φόλες εναντίον σκύλων

Εικόνα
«Άνθρωποι» χωρίς ίχνος συναισθήματος εξακολουθούν να σκοτώνουν σκυλιά σε όλη την Ελλάδα, δίχως να υπολογίζουν ότι στερούν ζωές που φυσικά δεν τους ανήκουν! Στα Γιάννενα ένας κυνηγός εκτέλεσε εν ψυχρώ τον σκύλο του και στην Φθιώτιδα άγνωστος «σπέρνει» παντού δηλητηριασμένα μεζεδάκια!

Ο αδίστακτος κυνηγός από το Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων σκότωσε με τέσσερις πυροβολισμούς από κοντινή απόσταση το κυνηγόσκυλό του, προφανώς επειδή δεν ανταποκρινόταν όπως εκείνος περίμενε στο κυνήγι! Όμως, για κακή του τύχη, τους πυροβολισμούς άκουσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και έσπευσαν αμέσως… Αν και ο δράστης πρόλαβε να φύγει με το αυτοκίνητό του, συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας και όταν βρήκαν νεκρό το άτυχο τετράποδο ενημέρωσαν την Εισαγγελία Ιωαννίνων που διέταξε την σύλληψη του δράστη! Ο ασυνείδητος κυνηγός κρύφτηκε για να γλιτώσει το αυτόφωρο, ωστόσο τα στοιχειά του είναι γνωστά στο αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων και δεν θα γλιτώσει την παραπομπή στην…

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ...ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Εικόνα
Αγωνία και απόγνωση για 110 ηλικιωμένους στο Γηροκομείο Αθηνών, οι οποίοι μέχρι σήμερα Δευτέρα θα πρέπει να έχουν αδειάσει 2 πτέρυγες του ιδρύματος. Αιτία, η αναστολή λειτουργίας τους λόγω έλλειψης του νοσηλευτικού προσωπικού.

Η πραγματική αιτία φαίνεται από τον πόλεμο...
... μηνύσεων που έχουν ανοίξει από το 2004 ο πατήρ Προκοπίος Μπούμπας και ο Αρχιμανδρίτης Βασ. Δρόσος ,ο πρώην και ο νυν πρόεδρος , που αφορούν τον παράνομο διορισμό είκοσι και πλέον ατόμων στο ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και κακοδιαχείριση των χρημάτων καθώς και της ακίνητης περιουσίας τα τελευταία χρόνια. Εξέταση ορκωτών ελεγκτών καταδεικνύει το συγκερκιμένο πρόβλημα στη διαχείριση.

Αν παρακολουθήσετε την ρητορική του ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ, θα καταλάβετε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο του παπαδαριού να ΄΄ απελευθερωθούν ΄΄ συγκεκριμένα οικόπεδα φιλέτα, ειδικά αυτό των 55 στρεμμάτων στο Μαρούσι, ώστε να ΄΄ορθοποδήσει΄΄ το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.
Θέλουν μ'αυτό τον τρόπο να πιέσουν την κυβέρνηση να κάνει τα στραβά μάτια σε υπόθεση νέου Βατοπεδίου.

Σ…

“Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου”

Εικόνα
Διάβασα σήμερα και είδα το βίντεο και απλά έμεινα παξιμάδι! Εμεινα παξιμάδι γιατί είδα με τι ψυχραιμία κάποιος συνάνθρωπος μας ήταν ικανός να κάνει τη θυσία του για τα πιστεύω του, χωρίς να προσπαθήσει να......
κάνει κακό σε κάποιο υπεύθυνο για τη κατάστασή του όπως το βλέπει! Δεν έχω λόγια να πω για αυτόν τον άνθρωπο, πραγματικά ανατρίχιασα βλέποντας τη ψυχραιμία του! Την απελπισία του και με ποιο τρόπο την έδειξε...

...αναφέρουν κάποιες δημοσιεύσεις: Ο άνδρας φορούσε μπλουζάκι, πάνω στο οποίο αναγράφεται: "Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε". Μακάρι ο συνάνθρωπος μας να μπορέσει να ζήσει, μακάρι να δοθούν λύσεις στο πρόβλημά του, σίγουρα οι άνθρωποι του τον έχουν ανάγκη, γιατί από τη κίνησή του φαίνεται άνθρωπος με ευαισθησίες! Δεν είναι ο μόνος! Είμαι σίγουρος πως πολλοί είναι στη θέση του! Δεν ζώθηκε με εκρηκτικά να φάει τους βουλευτές, δεν θέλησε να κάνει κάτι κακό σε κάποιον άλλο, του φτάνει το κακό που του έκαναν για να πάρει την απόφασ…

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΧΙΛΙΑ ΜΠΛΟΓΚΣ...

Εικόνα
Όπως έχουμε παρατηρήσει όλοι το παιχνίδι της ενημέρωσης παίζεται πλέον με όρους Blogs. Αν δεν υπήρχαν τα blogs και η λυσσασμένη άμυνα του εναντίων του ΔΝΤ του μνημονίου και της κυβέρνησης του, όλα γύρω μας θα ήταν διαφορετικά. Τα γνωστά παπαγαλάκια θα κοίμιζαν το κόσμο καθημερινά από τα κλασικά ΜΜΕ τα όποια θα ανταγωνίζονταν αναμεταξύ τους για το πιο είναι το μεγαλύτερο κανάλι της χούντας και ποιο έχει τις πιο καλές πληροφορίες, ή ποιο παίρνει τα πιο πολλά λεφτά από την παρούσα “νέα τάξη πραγμάτων”.

Όλα θα ήταν μέλι γάλα το ΔΝΤ θα έκανε μπίζνες, οι τούρκοι θα έκαναν μπίζνες, πετρέλαιο στο αιγαίο δεν θα υπήρχε, μαζί θα τα είχαμε φάει τα λεφτά, οι εργαζόμενοι θα ήταν λαμόγια που χρεοκόπησαν την χώρα και ο Στρος Καν θα ήταν ο ... θειος του Γιώργου από την Αμερική με τα πολλά λεφτά.

Το μνημόνιο θα ήταν μηχανισμός σωτηρίας ο Παπανδρέου σωτήρας, η τρόικα σύμβουλοι του πρωθυπουργού, ο Καραμανλής θα παρέδιδε το θρόνο του σε κάποιο τοποτηρητή, ο Νίκος Παπανδρέου θα ετοιμάζονταν για διάδοχος και …

Κερατέα μην το βάζεις κάτω».

Εικόνα
Μπράβο στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που δεν αρκέστηκε να συμμετάσχει στην συναυλία αλληλεγγύης που έδωσαν οι κάτοικοι της Κερατέα, και να εκδηλώσει την συμπαράσταση του ευχόμενος στους κατοίκους της περιοχής «καλό κουράγιο, να συνεχίσουν και καλό αγώνα».

Είπε και δυο λόγια που οι περισσότεροι καλλιτέχνες αποφεύγουν να πουν: «Ντρέπομαι που είμαι πολίτης αυτής της χώρας.

Ντρέπομαι να με κυβερνάει μια κυβέρνηση η οποία είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία της Γερμανίας και της Αμερικής.

Ντρέπομαι να με κυβερνάει μια κυβέρνηση η οποία είναι εισπράκτορας των τραπεζών.Ντρέπομαι να με κυβερνάει μια κυβέρνηση που είναι τσιράκι των εργολάβων.

Κερατέα μην το βάζεις κάτω».

23 Δεκεμβρίου στις 19:00 : Συναυλία διαμαρτυρίας στην Κερατέα

Εικόνα
Συναυλία Διαμαρτυρίας

23 Δεκεμβρίου

στις 19:00

……………..

“Όλοι μαζί με μια κιθάρα στο Οβριόκαστρο”

Συμμετέχουν οι:

Σπύρος Γραμμένος

Στάθης Δρογώσης

Χριστόφορος Ζαραλίκος

Ευριπίδης Ζεμενίδης

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Μητέρα Φάλαινα Τυφλή

Λεωνίδας Μπαλάφας

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Απόστολος Ρίζος

Ζακ Στεφάνου

Μπάμπης Στόκας

Χατζηφραγκέτα

CHUCO S.H.S

και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες

Από Anakata-dyomenh

Shortlink: http://wp.me/pPn6Y-4Ox

ΕΚΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠO ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ

Εικόνα
ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠO ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ

Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα.
Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.
Αυτός είναι ο πυθμένας της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.

Δημ. Αντωνίου
http://www.zoidosia.blogspot.com/

ΒΙΝΤΕΟ πριν το ξύλο του Μαυρογιαλούρου:Η κάμερα ειναι αδιαψεύστος μάρτυρας!Μπράβο στον ορερατέρ!!

Εικόνα
Μετά τον Απόστολο Κακλαμάνη και ενα μεγαλοστέλεχος της Ν.Δ. αντιμετωπίζει την οργή του κόσμου.

Τον Κωστή Χατζηδάκη χρειάστηκε να τον φυγαδεύσει μια διμοιρία αστυνομικών, για να τον γλυτώσει από το εξαγριωμένο πλήθος.

Τι είναι η Δημοκρατία:Είναι η Ισονομία,η Ισοπολιτεία, η Ισοκρατία και η Αξιοκρατία.Έννοιες που σήμερα στη χώρα μας, βρίσκονται στο περιθώριο.

Εικόνα
Δημοκρατία: Είναι το πολίτευμα, όπου ο Λαός (ο Δήμος) αποφασίζει για όλα με απόλυτη συμμετοχή.
Μιλάει ο Δήμος (δηλαδή ο λαός) για τους πολιτικούς, στους Ιππείς του Αριστοφάνη στίχοι 1145-1148: «όταν κλέβουν, εγώ πάντοτε χωρίς να φαίνομαι, έχω το βλέμμα καρφωμένο επάνω τους. Κι ύστερα, όσα μου έχουν κλέψει, τους κάνω να τα ξεράσουν. Γιατί αλλιώς, ξέρουν τι τους περιμένει». Τι τους περίμενε άραγε; «Δήμον ζημιώσαι, δήσαι, άλλως αποκτείνει». Έκλεψες το Δημόσιο θα τα δώσεις πίσω, αλλιώς θα σε σκοτώσω... και όχι εσένα μονάχα!...

Ο Αριστοτέλης, μας δείχνει τον τρόπο ύπαρξης και λειτουργίας της Δημοκρατίας, από την αντίθετή της όψη, αναφερόμενος σ' αυτά που την καθιστούν ανύπαρκτη έως και υποκατεστημένη.

«Η γνώμη των πολλών, πρέπει να υπερισχύει της γνώμης των ολίγων. Στην περίπτωση όμως, που η πλειοψηφία διακατέχεται από δογματική αδιαλλαξία, απολιτική συμπεριφορά, έλλειψη παιδείας, προσωπικό συμφέρον και πίπτει πολλάκις σε λογικά σφάλματα, τότε άλλες απόψεις πρέπει να επικρατήσουν».

Η πολεμική θηριωδία του καθεστώτος εναντίον των κατοίκων της Κερατέας

Εικόνα
Το «πνεύμα των Χριστουγέννων» των κυβερνητικών ανδρεικέλων είναι ο ανοικτός πόλεμος κατά του ελληνικού λαού.

Το «πνεύμα των Χριστουγέννων» των γενιτσάρων του καθεστώτος είναι το μίσος και το αίμα!!!

Στη Κερατέα η πολεμική θηριωδία της κυβέρνησης σπέρνει τη βία, την τρομοκρατία, τους άγριους ξυλοδαρμούς (ανδρών και γυναικών), τις συλλήψεις, το σπάσιμο των κεφαλιών, σε ένα αιματοβαμμένο πεδίο μάχης.Γι αυτή τη θηριώδη βαρβαρότητα και αιματοβαμμένη βία, γι αυτές τις ωμές πολεμικές επιδρομές των καθεστωτικών οργάνων οι πολύχρωμοι ηθικολόγοι και οι θρηνώντες φαρισαίοι της «δημοκρατικής ευαισθησίας» το έχουν βουλώσει κυριολεκτικά…
Το κεφάλι του Χατζηδάκη το κάνανε εικόνα περιφερόμενη, γύρω από την οποία στήσανε χορούς από «κατάρες» κατά των διαδηλωτών!!!

Τα πολλά σπασμένα κεφάλια, ανδρών και γυναικών, των κατοίκων της Κερατέας από τα κτήνη της εξουσίας, τις ωμές επιδρομές των ΜΑΤ, το αίμα που ρέει στην Κερατέα, αυτά όλα έχουν περάσει στη ΣΙΩΠΗ…

Οι ύαινες της ενημέρωσης αυτά τα αποτρόπαια γεγονότα…

ΑΘΩΟΙ ΟΙ "ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ...

Εικόνα
Η δίωξη και παραπομπή σε δίκη των 11 ανήλικων μαθητών της Λάρισας (διαδηλωτών και μη), που κατηγορήθηκαν (μεταξύ άλλων κακουργημάτων και πλημμελημάτων) και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατά τα γεγονότα της 8ης Δεκεμβρίου 2008 στη Λάρισα, υπήρξε η σοβαρότερη θεσμική εκτροπή των τελευταίων χρόνων.

Επιβεβαίωσε με τον πιο δραματικό τρόπο τους φόβους όλων εκείνων που αντέδρασαν και αντιδρούν στην ψήφιση των τρομονόμων....

Απέδειξε ότι στόχοι της αντι-τρομοκρατικής νομοθεσίας δεν είναι οι δήθεν ένοπλες ομάδες, αλλά κάθε μαζικό, μαχητικό, κοινωνικό κίνημα και άρα κάθε αγωνιζόμενος που κατεβαίνει στο δρόμο, αντιδρά, διαμαρτύρεται, διεκδικεί και αμφισβητεί. Πριν απ' όλα όμως κατέδειξε ότι δίπλα στον κρατικό αυταρχισμό αναπτύσσεται κι ένας ιδιόμορφος ρατσισμός απέναντι στη νεολαία και το κίνημά της, για τα οποία φαίνεται να καθιερώνεται πλέον ένα μόνιμο τεκμήριο υποψίας, ενώ οι ποινικές δίκες μετατρέπονται σε αιχμηρότατο πολιτικό εργαλείο.

Η απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίο…

Οι μισθοί των Κοτζαμπάσιδων ! Θαυμάστε τους "εθνοπατέρες" μας

Εικόνα
Το βιντεάκι που θα δείτε είναι πολύ αξιόλογο, σύντομο και περιεκτικό। Πολύ καλή δουλειά και μπράβο στο Νίκο Βαφειάδη.
Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τη δουλειά και περισσότερο για το σθένος. Το ότι υπάρχει κάποιος που δεν τα παίρνει είναι πολύ ενθαρρυντικό. Υπάρχει ελπίδα, δεν.....χάθηκαν ακόμα όλα.

Αν μπορούσε να παιχτεί από ένα κανάλι μεγάλης ακροαματικότητας σε ώρα αιχμής, είναι σίγουρο ότι θα έπεφτε αυτοστιγμής η χούντα που μας κυβερνά. Δεν το παίζουν όμως γιατί όλοι είναι ξεπουλημένοι.

Διαδόστε το άμεσα όπως και όπου μπορείτε, σε όσους έχετε και δεν έχετε, ειδικά σε αυτούς που δεν έχουν δυνατότητα ενημέρωσης πέραν των πουλημένων στο ΔΝΤ τηλεοπτικών σταθμών τύπου mega.
Βοηθείστε όπως μπορείτε παιδιά. Ο Θεός μαζί μας.

Petros P.
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_2446.html

Τι αλλάζει στην υγεία από το 2011

Εικόνα
Το τελικό νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή στις αρχές Ιανουαρίου
Κάτω από την ομπρέλα του Εθνικού Οργανισµού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, εκτός από τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, θα βρίσκονται στο εξής και οι κλάδοι Υγείας του ΙΚΑ, του ΟΓΑ και του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) και ο Οίκος Ναύτη.

Το τελικό κείμενο του πολυνομοσχεδίου για την υγεία, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή στις αρχές Ιανουαρίου, προβλέπει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

- Τα νοσοκομεία του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ περνούν στο ΕΣΥ. Η περιουσία του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, που αφορά υπηρεσίες νοσοκομειακής περίθαλψης, περιέρχεται στο Ελληνικό Δημόσιο, χωρίς την κατάρτιση οποιασδήποτε συμβολαιογραφικής ή άλλης πράξης. Πρόκειται για το 1ο Νοσοκομείο του ΙΚΑ Αθήνας το οποίο εντάσσεται στο Σισμανόγλειο, το 2ο Νοσοκομείο του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, που εντάσσεται στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Άγιος Παύλος, το Νοσοκομείο Βραχείας Νοσηλείας του ΙΚΑ που εντάσσεται στη…

Κατέβα κι εσυ στο δρόμο την Παρασκευή, για να κλιμακωθούν οι αγώνες

Εικόνα
Στα πλαίσια κλιμάκωσης των αγώνων ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων σε ανακοίνωσή του μετά την απεργεία της 15 Δεκέμβρη, διοργανώνει την Παρασκευή 17/12 στις 5.30 μ.μ. μαζικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στα Προπύλαια.

Διάβασε την ανακοίνωση της 15ης Δεκ. απο το Συντονισμό για την απεργία και την καταστολή

Χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή πανεργατική απεργία, τη συγκλονιστική παρουσία στο πανεργατικό συλλαλητήριο και ιδιαίτερα στο κάλεσμα του Συντονισμού για προσυγκέντρωση στο Μουσείο, τη μαχητικότητα και το σθένος με το οποίο αντιστάθηκαν στις αλλεπάλληλες επιθέσεις των δυνάμεων καταστολής, τη μαζική παρουσία της νεολαίας στο πλευρό των εργαζομένων παρά τις συνεχείς επιθέσεις που δέχτηκαν για άλλη μια φορά τα φοιτητικά μπλοκ.

Παρʼ όλες τις προσπάθειες της κυβέρνησης του Μνημονίου και της τρόικα ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ να διαλυθεί η πορεία από τις δυνάμεις καταστολής, η πορεία έγινε, η Βουλή των κοινοβουλευτικών πραξικοπημάτων βρέθηκε περικυκλωμένη από την εργατική αγ…

Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα και αύριο

Εικόνα
Αυτό το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 του μήνα, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα το Σάββατο, ενώ από τις 10 μέχρι τις 6 την Κυριακή.
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_1786.html

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Εικόνα
Αυτή η αφίσα έχει γεμίσει απο το πρωί όλους τους δρόμους στα Εξάρχεια
και την πλατεία Κάννιγγος
κλικ στη φωτογραφια να διαβάσετε τη λίστα των ρουφιάνων δημοσιογράφων

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2010/12/blog-post_17.html

ΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ?

Εικόνα
Η συντρόφισσα Ελένη ΜΠ. είναι μέλος της ανταρσύα (ήταν υποψήφια στο δήμο Αθήνας) και όπως και δεκάδες αγωνιστέςξυλοφορτώθηκε απο τους αστακούς των ΜΑΤ.
Η φωτο είναι απο την Πολυκλινική, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται.
Φυσικά τα κανάλια και οι εφημερίδες είναι πολύ απασχολημένα με την υπόθεση Χατζηδάκη για να ασχοληθούν με τους "απλούς" ανθρώπους।

Η τρομοκρατία δεν μας σταματά..
Όμως σίγουρα θα ανοίξει και η κουβέντα για το πως αντιμετωπίζουμε στην πράξη την ξεδιάντροπη καταστολή της κυβέρησης των τραπεζιτών και του ΔΝΤ.

http://evriteros.blogspot.com/2010/12/blog-post_6550.html

Η διαδήλωση που έγραψε ιστορία!!!και το όργανο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Εικόνα
Η διαδήλωση που έγραψε ιστορία...

Και το όργανο της Νεοναζιστικής ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την χθεσινή ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ επίθεση εις βάρος διαδηλωτή θα διατάξετε κα προϊ/μένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών;

Εικόνα
Αυτόπτης μάρτυρας της Νεοναζιστικής κατοχής.

Είδα ΕΠΙΤΗΔΕΣ να παρασέρνει μία μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ έναν διαδηλωτή, να τον πετάει κάτω και να συνεχίζει να τον πατάει με την μπροστινή ρόδα μέχρι να έρθει και ΔΕΥΤΕΡΗ μηχανή και να συνεχίζουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ να τον ΠΑΤΑΝΕ, λες και κάτω από τις ρόδες δεν είχανε τον αδελφό τους, το παιδί τους , τον συνάνθρωπο τους αλλά τον χειρότερο εχθρό τους ταόργανα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Α.Ε.Κ.Α.Ο 15/12/2010 : ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ !!

Εικόνα
Ήμασταν εκεί.

Αυτόπτες μάρτυρες της Νεοναζιστικής κατοχής.


Γιατί μόνο έτσι μπορείς να περιγράψεις την κατάσταση πού επικράτησε, όταν η ΙΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ προφανώς κατόπιν εντολών ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ, αναστατώνοντας και τρομοκρατώντας ΜΗ ΒΙΑΙΟΥΣ διαδηλωτές μέχρι εκείνη την ώρα.

Γιατί βέβαια φασαρίες γίνανε από άτομα πού δεν ξεπερνούσαν τούς 20(!!!!!!).

Αλλά να ρίχνεις δακρυγόνα και κροτίδες σε πλήθος κόσμου πού στριμωχνόταν για να αποφύγει τα επεισόδια των οποίων επαναλαμβάνω ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ είναι οι ΕΝΣΤΟΛΟΙ, τότε σε τι διαφέρει το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ από τα ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ;;;;;;

Ντράπηκα – ειλικρινά – για την στολή πού φόραγα, και αυτό πού αντιπροσώπευε, όταν είδα ΕΠΙΤΗΔΕΣ να παρασέρνει μία μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ έναν διαδηλωτή, να τον πετάει κάτω και να συνεχίζει να τον πατάει με την μπροστινή ρόδα μέχρι να έρθει και ΔΕΥΤΕΡΗ μηχανή και να συνεχίζουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ να τον ΠΑΤΑΝΕ, λες και κάτω από τις ρόδες δεν είχανε τον αδελφό τους, το παιδί τους , τον συν…

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ !! ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ

Εικόνα
Για άλλη μια φορά τα Μ.Μ.Ε και τα ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ενώ θα έπρεπε να ενημερώνουν τον κόσμο και να απεργούν ή την προηγούμενη ημέρα ή την επόμενη της γενικής απεργίας, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Τρόικας και της Κυβέρνησης και κάνουν οτι μπορούν για να αφήνουν τον κόσμο στο σκοτάδι

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! ΚΟΛΑΣΗ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ…

Εικόνα
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ....ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ !! ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ

Εικόνα
Αυτόπτες μάρτυρες της Νεοναζιστικής κατοχής.
Σείστηκε η Αθήνα σήμερα απο την λαοπλημμύρα .
Τα ματ έξω από τη βουλή ήταν απο νωρίς σε ετοιμότητα.

Κάποια στιγμή στην πλατεία Συντάγματος δεν μπορούσες να αναπνεύσεις από τα χημικά - δακρυγόνα που έριξαν προκειμένου να διαλύσουν τους διαδηλωτές
Αφορμή ήταν η προβοκάτσια εναντίον του King George όταν τα ίδια τα ματ έριξαν βόμβα κρότου λάμψης στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά.

ΚΑΙ το ΜΕΤΡΟ εκτελώντας διαταγές δεν έμεινε αμέτοχο.
Εκλεισε τις εισόδους του Συντάγματος, έκοψε την στάση από και προς το Σύνταγμα, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ εκατοντάδες Πολίτες πού ήθελαν να φύγουν, έξω στην πλατεία.

Άραγε το μπράβο για την επιμέλειά τους και το δείγμα προδοσίας απέναντι σε συνανθρώπους τους θα το πάρουν αργά απόψε από τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης, η μαζί με ευχητήρια κάρτα Χριστουγέννων από την ΓΑΔΑ;;;;;;;

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ;ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ: ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ.....ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ !!!

Εικόνα
Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ!!!ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ"!!!

ΑΥΡΙΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΥΚΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΦΩΝΑΖΟΥΜΕ

--ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

--ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ

--ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ

--ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ

--ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ

--ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

--ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

--ΟΧΙ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΙΔΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Εικόνα
Εξωφρενική λίστα προστασίας επωνύμων

Κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο τα ονόματα γνωστών και επώνυμων που διαθέτουν αστυνομικούς και αποκαλύπτει το «Παρόν».
Η λίστα είναι στην κυριολεξία εξοργιστική. Ανάμεσα σε εκείνους που εμείς πληρώνουμε για να κάνουν τη φιγούρα τους συμπεριλαμβάνονται ο Γιώργος Λιάγκας, ο Ντέμης Νικολαίδης, ο Σπύρος Καρατζαφέρης, ο Π. Κολιοπάνος, η Λιάνη, ο......
Μαλέλης και η Παναγιωταρέα (!!!)

Διαβάστε όλη τη λίστα και βγάλτε συμπέρασμα...............
Aγγελόπουλος Θ. (2), Αγγελοπούλου Γ. (5), (ιδιωτική φύλαξη τώρα)
Αγγελούσης Ευστάθιος, Αδαμόπουλος Γιώργος, Αθανασούλης Θανάσης, Αλεξανδρίδης Γιώργος, Αναγνωστόπουλος Θ.(2) Αναστασιάδης Θ., Ανδριωτέλης Δ., Αποστολόπουλος, Αράπογλου, Αρχιεπίσκοπος (5)Βαλυράκης, (3)
Βαρδινογιάννης Γ., (6) Βαρδινογιάννης Β. (2) Βαρδινογιάννης Παύλος, Βερτέλης (2) Βλάσης Γιώργος, (2) Γεννηματά Φώφη, Δ. Γεωργακόπουλος, Γεωργαντόπουλος Χρήστος, (2) Γιαννακόπουλος Γιάννης, (2) Γιαννακού Στέλλα,
(2) Γκαργκάνας Νίκος, (2) Ν. Γκελεστάθης, (2) Γρίβας, (2) …

Τούρκος πιλότος: «Πως έριξα τον Ηλιάκη»

Εικόνα
Tου Κώστα Χαρδαβέλλα

Για πρώτη φορά το newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός εγκλήματος στον ουρανό του Αιγαίου – που έχει κουκουλωθεί στο γνωστό δόγμα των ελληνικών κυβερνήσεων «Μην ενοχλείτε και καταγγέλλετε την Τουρκία».

Από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανασύρουμε το φάκελο του θανάτου του ηρωικού σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη στις 23 Μαΐου 2010, στην περιοχή της Καρπάθου. Στο φάκελο αυτό υπάρχει η συγκλονιστική κατάθεση του Τούρκου πιλότου του F16, Χαλί Ιμπραήμ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι έριξε τον Ηλιάκη με πύραυλο.

Την Τρίτη 23 Μαΐου 2010 το ραντάρ της Κρήτης έχει εντοπίσει μια τουρκική φρεγάτα, που πλέει στην περιοχή της Καρπάθου και δύο τούρκικα αεροπλάνα F16 RF-4, που κινούνται για την προστασία της φρεγάτας.

Αμέσως από τα Χανιά απογειώνονται δύο F16 για να αναχαιτίσουν τους Τούρκους. Στο ένα από αυτά χειριστής είναι ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, ο οποίος...
με κατάλληλους χειρισμούς μπαίνει ανάμεσα στα δύο τουρκικά για να πάρει τα νούμερά τους και να φωτογραφίσ…

Έως το 2046 η αποπληρωμή του χρέους της Ισλανδίας...

Εικόνα
Την ώρα που η Ελλάδα διαπραγμετεύεται τους όρους σύναψης και πληρωμής του δανείου-στήριξής της από το μηχανισμό “στήριξης”, η Ισλανδία θα πληρώνει την κρίση και το χρέος της ως το 2046!

Η Ισλανδία συμφώνησε, να αποζημιώσει τους Ολλανδούς και Βρετανούς καταθέτες για τα περισσότερα από 5 δισ. δολάρια που ......
έχασαν κατά την κατάρρευση των ισλανδικών τραπεζών, δίνοντας τέλος σε μία διαμάχη που κράτησε δύο χρόνια.

Η συμφωνία ουσιαστικά κλείνει το κεφάλαιο της οικονομικής κρίσης της Ισλανδίας, μία ημέρα αφότου ανακοινώθηκε η επιστροφή της χώρας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Στο επίκεντρο της διαμάχης μεταξύ της Ισλανδίας και των κυβερνήσεων της Ολλανδίας και της Βρετανίας βρίσκονταν τα χρήματα που έχασαν οι πολίτες των δύο χωρών από τους καταθετικούς λογαριασμούς Icesave που τηρούσαν μέσω του ίντερνετ, στην τράπεζα Landsbanki. Οι κυβερνήσεις αποζημίωσαν τους πολίτες τους, αλλά ζητούσαν τα χρήματα αυτά από την Ισλανδία.

Σύμφωνα με τους όρους που ανακοινώθηκαν, η Ισλανδία θα πληρώνει έως τον …

ΠΑΛΛΗΝΗ ! Σήμερα Κυριακή 19:30 στο Οινοποιείο ΠΕΤΡΟΥ: Ιονέσκο από τη Θεατρική Ομάδα «ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ»Το παιχνίδι της Σφαγής

Εικόνα
Η Θεατρική Ομάδα «ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ»προσεγγίζει εναλλακτικά το παράλογο του Ιονέσκο με τη μαύρη κωμωδία «Το παιχνίδι της Σφαγής»

«Μια πόλη. Μια ανεξήγητη ασθένεια κάνει την εμφάνισή της. Ο πληθυσμός δεκατίζεται ανεξαιρέτως. Ο θάνατος ακολουθεί τη φορά γεωμετρικής προόδου. Και η Κοινωνία; Και οι Ταξικοί Εχθροί; Και οι Φίλοι; Και η Πολιτεία; Και οι Διανοούμενοι; Και ο Έρωτας; Και η Επιστήμη; Και οι Επιζώντες; Ποια Ζωή παραδίδουν στο Θάνατο;

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ
Τηλ. Επικοινωνίας:
6937230468, Στέλλα Καρατάσου
(Πρόεδρος του Συλλόγου και υπεύθυνη της Θεατρικής Ομάδας)

6944582427, Αρμενάκης Γιώργος
(Αντιπρόεδρος του Συλλόγου)
Σύντομο βιογραφικό

Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου μας ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2002 με τη βοήθεια του σκηνοθέτη Πάνου Κυπαρίσση.
Το Δεκέμβριο του 2002 παρουσιάσαμε το έργο «Η Βεγγέρα» του Ηλία Καπετανάκη.
Τον Ιούνιο του 2004 ανεβάσαμε το έργο «Ο αχόρταγος» του Δημήτρη Ψαθά.
Το καλοκαίρι του 2006 παρουσιάσαμε το έργο του Φ. Γ. Λόρκα « Ματωμένος γάμος».
Το καλοκ…

24 ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Εικόνα
Ευθεία αγωνιστική αντιπαράθεση των συνδικάτων ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και της κυβέρνησης ξεκινά από τη Δευτέρα, μετά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τις αποφάσεις που πάρθηκαν και απορρυθμίζουν τις εργασιακές σχέσεις, απελευθερώνουν τις απολύσεις και μειώνουν τους μισθούς στον ιδιωτικό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Η αντιπαράθεση κορυφώνεται την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου με τη γενική απεργία. Παράλληλα, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας αποφάσισε για την Τρίτη τρίωρη στάση εργασίας σε ιδιωτικό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, καθώς και συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη 1 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή.

Από σήμερα ώς την Πέμπτη πραγματοποιούνται αλλεπάλληλες απεργίες σε όλα τα μέσα μεταφοράς. Την Τρίτη και την Πέμπτη έχει οριστεί 24ωρη απεργία, ενώ για τις άλλες μέρες έχουν αποφασιστεί στάσεις εργασίας. Σήμερα, η στάση εργασίας των ΜΜΜ ξεκινά στις 10 το πρωί και σταματά στις 4 το απόγευμα, ενώ την Τετάρτη τα μέσα μεταφοράς θα λειτουργήσουν για λίγες ώρες προκειμένου να διευκολύνουν τη συμμετοχή των εργαζομένων στ…