Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτέμβριος, 2010

Μαθητές καταδικασμένοι στην αμάθεια.

Εικόνα
Tου Χαράλαμπου Γαλιάνδρα Αρτινού।

Σε δια βίου.αμάθεια στο μάθημα των μαθηματικών έχουν καταδικαστεί οι μαθητές του Β΄ Γυμνασίου Γέρακα Αττικής.

Το καταγγέλλουν αγανακτισμένοι γονείς, οι οποίοι μαζί με τα παιδιά τους, πρώτα και δεύτερα, βιώνουν την πιο οδυνηρή κατάσταση εδώ και 8 χρόνια, χωρίς να.....

δίνει ουδείς λύση στο πρόβλημα διδαχής του σημαντικού μαθήματος των μαθηματικών που υφίσταται στο γυμνάσιο.

Πρόβλημα το οποίο ξεκινάει από καθηγήτρια του μαθήματος, η οποία είναι ωσεί απούσα από τις αίθουσες διδασκαλίας. Αντιμετωπίζουσα πρόβλημα υγείας εμφανίζεται για...δύο-τρεις μέρες για να εξαφανιστεί και πάλι για ένα, δύο, τρεις μήνες.

Ακόμα όμως κι όταν δίνει το «παρών» για περισσότερο χρόνο ποτέ δεν διδάσκει, δεν παραδίδει, δεν εξετάζει। Απλώς ανακοινώνει την ύλη για το επόμενο χρονικό διάστημα, της απουσίας της βεβαίως, βάζει διαγώνισμα και αυτό είναι όλο.

Αξιοπερίεργο είναι πως η βαθμολογία των μαθητών παραδίδεται κανονικά στη διεύθυνση του γυμνασίου.

Αγανακτισμένοι οι γονείς διαμαρτυρήθ…

Ρατσιστική αφίσα της Πασοκικής ΠΑΣΚΕ για τον Πάγκαλο!

Εικόνα
Πολύ σκληρή έως και ρατσιστική αφίσα κυκλοφόρησεησυνδικαλιστική οργάνωση του ΠΑΣΟΚστους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΑ.Σ.Κ.Ε.- Ο.Τ.Α.), η οποία ασχολείται μετο πάχος του κ.Αντιπροέδρου και σίγουρα δεν θα αρέσει καθόλου στον κ.Πάγκαλο! Δείτε την:ΠΗΓΗ :http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_1913.html

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ

Εικόνα
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι στο Διοικητικό Εφετείο Αθήνας συζητήθηκε, ύστερα από πέντε χρόνια, το θέμα του στρατοπέδου Λάμπρου της Κάντζας με θετική για τους κατοίκους εισήγηση, που είναι η μη τσιμεντοποίησή του.

Αναμένεται η σχετική απόφαση.

Να υπενθυμίσουμε ότι το στρατόπεδο Λάμπρου περίπου 75 στρεμμάτων είναι μια μοναδική πράσινη έκταση γεμάτη πολλά όμορφα αιωνόβια δέντρα, ιδιοκτησίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, χαρακτηρισμένη από το ΓΠΣ της πόλης ως χώρος αθλητικών εγκαταστάσεων και πρασίνου, αποτελεί δε πάγιο αίτημα η απόδοσή του στο Δήμο.

Το 2005 το υπουργείο με αυθαίρετη ενέργειά του προχώρησε στη δημοπράτηση κατασκευής διαμερισμάτων στη συγκεκριμένη έκταση, επιχειρώντας την τσιμεντοποίησή του। Άμεσα η τότε δημοτική αρχή με επικεφαλής τον υποφαινόμενο αντέδρασε, πολιτικά μεν προκαλώντας την ενιαία παρέμβαση των όμορων δήμων (Γλυκά Νερά, Παιανία) και της Νομαρχίας, νομικά δε με την κατάθεση αίτησης ακύρωσης αλλά και τη δι…

Γλώσσα που λαθεύει – του δημάρχου Γέρακα κ. Ζούτσου – την αλήθεια λέγει

Εικόνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟ


Ο δήμαρχος Γέρακα και διεκδικητής της δημαρχίας του νέου Δήμου Παλλήνης κ. Θανάσης Ζούτσος έχει βαλθεί να μας σκλαβώσει με την… ειλικρίνειά του! Εμείς τον συγχαίρουμε!

Μετά τις «αναδιαρθρώσεις» προσωπικού τις οποίες ετοιμάζει στο Δήμο, ο κ. Ζούτσος σε νέα διαδυκτιακή συνέντευξη – έκκληση προς τους βυτιοφορείς, με αφορμή το ξεχείλισμα των βόθρων στην πόλη, παραδέχεται πως «ο Γέρακας αποχετεύεται με τον παραδοσιακό τρόπο των βόθρων» και «παρότι ένα μικρό κομμάτι έχει αποχέτευση το υπόλοιπο αντιμετωπίζει το πρόβλημα που έχουν όλα τα Μεσόγεια»!

Ο δήμαρχος του «πρότυπου» Δήμου κάνει έκκληση στους βυτιοφορείς να «αναλογιστούν τις ευθύνες τους» για το πρόβλημα, το οποίο όντως είναι σοβαρό και αφορά την υγεία των κατοίκων, όχι μόνο του Γέρακα, αλλά της Ανθούσας και της Παλλήνης, όλους τους κατοίκους του νέου μας Δήμου.

Μήπως όμως ο κ. Ζούτσος αντί να κάνει εκκλήσεις στους βυτιοφορείς θα πρέπει να αναλογι…

ΓΕΡΑΚΑΣ:Μύθοι και απομυθοποίηση μιας δημοτικής αρχής 30 χρόνων…

Εικόνα
Λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές,εκ μέρους της δημοτικής αρχής του Γέρακα γίνεται μια προσπάθεια να παρουσιασθεί μια εξωπραγματική εικόνα , για τη ποιότητα ζωής των κατοίκων του δήμου μας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο δήμαρχος μας λέει ότι ο Γέρακας είναι η πόλη πρότυπο.Ομως η παράταξη που διοικεί το δήμο με τους δύο δημάρχους της και την πλειψηφία που είχαν στο δημοτικό συμβούλιο για 30 χρόνια ,πρέπει να απαντήσει στα βασικά ερωτήματα.

Γιατί;

1)Δεν φρόντισαν κατά τη διαδικασία ένταξης των περιοχών του δήμου στο σχέδιο, να δημιουργήσουν Τράπεζα γης για τις ανάγκες των κατοίκων του Γέρακα.

2)Δεν προχώρησαν στη λήψη αποφάσεων του Δ.Σ,για χαρακτηρισμό,δέσμευση και στη συνέχεια απαλλοτρίωση των σημαντικότερων ελεύθερων αδόμητων χώρων που είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία της πόλης του Γέρακα।


3)Δεν έκαναν απολύτως τίποτα μέχρι σήμερα,για την διαμόρφωση και αξιοποίηση του σκεπασμένου ρέματος Παναγίτσας.

4)Δεν διεκδίκησαν αγωνιστικά με τη συμμετοχή των δημοτών,τη παραχώρηση από την ΕΡΤ,του καταπληκτ…

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ

Εικόνα
Ανοικτή επιστολή – πρόσκληση

Προς όλους τους Πολίτες του νέου Δήμου Παλλήνης και τους υποψηφίους Δημοτικούς – Τοπικούς Συμβούλους όλων των Δημοτικών παρατάξεων
Αγαπητοί συμπολίτες του Καλλικράτειουπιά,νέου Δήμου ΠαλλήνηςΑγαπητοί συνυποψήφιοι Δημοτικών Παρατάξεων.

Αναμφισβήτητα, χρονικά πλέον, μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πολιτικού αγώνα, για την διεκδίκηση μιας θέσης, μέσω των Δημοτικών συνδυασμών, στα Δημοτικά και Τοπικά συμβούλια, προσπαθώντας ο καθένας με την δύναμη του λόγου του, των έργων του, της προσωπικότητάς του, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Πολιτών η οποία μεταφράζεται σε τέτοιες περιόδους με την ψήφο του।

Προφανώς, και αυτό το δείχνει η εμπειρία, θα δούμε φαινόμενα τέτοια, - ήδη ξεκίνησαν –πού θα προσβάλουν όλους μας, άλλους ως Πολίτες, και άλλους ως υποψήφιους συνδυασμών.

Προφανώς ανάμεσα μας θα κυκλοφορούν υποψήφιοι πού θα ενοχλούν την αξιοπρέπεια μας – ως Πολίτες πρωτίστως -ακόμα και μέσα στον ίδιο μας τον συνδυασμό।

Είναι κάτι πού απευχόμαστε, αλλά η ιστορία άλλα έχει …

ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ...ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !

Εικόνα
Ποτε μου δεν καταλαβα γιατι μια χωραδεκα εκατομμυριων ανθρωπων χρειαζεται τοσοπολλους βουλευτες.

Για ποιο λογο πληρωνουμε σαν κρατος 300 ατομααπο τα οποια ουτε το ενα τριτο δεν παρευρισκετε στις περισσοτερες συνεδριασεις του κοινοβουλιου.

Απο αυτους διακινειται .....το μαυρο χρημα,αυτοι ειναι η αιτια της αντιμετωπισης των πολιτων σαν υποχειρια,αυτοι με τις χαρες και τους διορισμους εφτασαν τον δημοσιο τομεα σε τετοιο χαλι।

Υποτιθεται...οτι εχουμε κοινοβουλευτικη δημοκρατια...λεμε τωρα,ποιος απο ολους τους κυριους και κυριες ειχαν ποτε την δυναμη να αντιταχθουν σε νομοσχεδια αντιλαικα?

Και με ποια δημοκρατικη συνειδηση αντιμετωπιστηκαν αυτοι οι ελαχιστοι απο το κομμα τους?

Σαν προβατα πανε στην βουλη,πινουν τα καφεδακια τους και ψηφιζουν οτι τους δοθει μη εχοντας γνωση η διαθεση να ερευνησουν αν αυτο που ψηφιζουν εχει δυσαρεστο αποτελεσμα για τους ψηφοφορους τους।

Εχουν στην διαθεση τους βοηθους και συμβουλους,γραμματεις καιφαρισαιους,
εχουν μονιμοποιησει ολη την οικογενεια τους στο …

ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ Η ΜΕΡΑ ???

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟ

Εικόνα
Από τις 13 Σεπτεμβρίου οι υπηρεσίες της ανακύκλωσηςδεν παρέχονται σε κανένα από τους εννέα δήμους-μετόχους της Μαραθωνίου Αναπτυξιακής (Ανθούσα, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Παλλήνη, Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα). Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση των εργαζομένων «η αποκομιδή της ανακύκλωσης, αυτή τη στιγμή, γίνεται από τους Δήμους με πρόσχημα στους πολίτες ότι θα μεταφερθεί στοεργοστάσιο της ανακύκλωσης. Παρ’ όλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι όλα τα ανακυκλώσιμα καταλήγουν στη χωματερή».Κι όμως όσο και αν ψάξαμε δεν υπάρχει ούτε μια ανακοίνωση τόσο από τον δήμαρχο της Παλλήνης και πρόεδρο της ΜαραθωνίουΑναπτυξιακής κ. Σπύρο Κωνσταντά όσο και από τον ομόλογό του Θανάση Ζούτσο, του «πρότυπου» Δήμου Γέρακα, που να ενημερώνει τους πολίτες για το θέμα.Ως συνήθως και οι δύο θεωρούν περιττό να ενημερώνονται οι κάτοικοι για ένα τέτοιο σημαντικό θέμα, γιατί τώρα γι ‘αυτούς προέχει μόνον η…ψηφοθηρία και μάλιστα διανθισμένη με ψεύτικα στοιχεία. www.gotsopoulostheodoros.gr/

ΘΑΥΜΑΣΤΕ !NASA : ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (Solar Dynamics Observatory)! Ο ΗΛΙΟΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!

Εικόνα
H NASA (Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία)έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες τουήλιουπου τράβηξε το νέο δορυφορικό ΠαρατηρητήριοΗλιακής Δυναμικής(Solar Dynamics Observatory), στόχος του οποίου είναι να δώσει τη δυνατότητα στους επιστήμονες στο μέλλον να προβλέπουν έγκαιρα τιςεπερχόμενες καταστροφικές ηλιακές καταιγίδες.


Αν και δεν έδωσαν ακόμα πολλές λεπτομέρειες, οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι ήδη μαθαίνουν νέα πράγματα από τις παρατηρήσεις του νέου δορυφόρουπου εκτοξεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου πάνω σε ένα πύραυλο «Άτλας» και ήδη έστειλε στηΓη εντυπωσιακές έγχρωμες φωτογραφίες,καθώς και σύντομα βιντεοκλίπ, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ και το BBC.
Οι πρώτες θεαματικές φωτογραφίεςκαι τα πρώτα βίντεο (με κάμερες υψηλότατης ανάλυσης) του Solar Dynamics Observatory,το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει επί τουλάχιστον μία πενταετία, δείχνουν τεράστιες εκρήξεις στον ήλιο καιεντυπωσιακά αέρια εξάρματα που ξεπηδούν από την επιφάνειά του।Ο δορυφόρος, που λειτουργεί απολύτως ομ…

Ο ΕΜΙΡΗΣ ΚΑΙ Ο.........ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ !!!

Εικόνα
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αποφάσισε να προσελκύσει Αραβες εμίρηδες για εκμετάλλευση της έκτασης του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, προσδοκώντας σε επενδύσεις τουλάχιστον 5 δισ. ευρώ.

Από τα 5.300 στρέμματα, θα παραχωρηθεί το 15%-30% στην εταιρεία QIA του Κατάρ, που συνδέεται άμεσα με τη βασιλική οικογένεια και είναι από τους μεγαλύτερους επενδυτές στον κόσμο.

Τα σχέδια περιλαμβάνουν «αξιοποίηση» μέρους της παραλίας του Ελληνικού, κατασκευή μαρίνας πολυτελών θαλαμηγών, ξενοδοχείου, συνεδριακών κέντρων, πλωτού καζίνου και αεροδρομίου για lear jet και άλλα ιδιωτικά αεροσκάφη.

Να φέρουμε λεφτά απ' το Κατάρ ή το Ντουμπάι, να φέρουμε ξένους επενδυτές τη στιγμή που η εγχώρια αστική τάξη την κοπανάει για τη Βουλγαρία κι άλλους «μεσαιωνικούς» παραδείσους ????

ΠΗΓΗ:http://patrinaki.blogspot.com/2010/09/blog-post_5669.html

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη δημόσια ανοιχτή συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπαστική Δράση για την Παλλήνη» την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρί

Εικόνα
1. ΔΗΜΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

3. ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΠΟΡΟΥΣ 3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με αυτό το τρίπτυχο θέσεων εμφανίστηκε στην πρώτη συγκέντρωση της δημοτικής μας παράταξης «Ριζοσπαστική Δράση για την Παλλήνη» ο επικεφαλής Θόδωρος Γκοτσόπουλος, ο οποίος παρουσίασε τη διακήρυξη αρχών του συνδυασμού.

Ο Θόδωρος Γκοτσόπουλος κάλεσε τους κατοίκους της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης, να γυρίζουν σελίδα στις 7 Νοεμβρίου στο νέο Δήμο Παλλήνης. Σημείωσε ότι η περίφημη «μεταρρύθμιση» του «Καλλικράτη» οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ιδιωτικοποίηση σημαντικών κοινωνικών παροχών, όπως η Παιδεία, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και η Υγεία και στον διπλασιασμό ή και τριπλασιασμό των δημοτικών τελών.

Τόνισε ότι με το μνημόνιο η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να μειώσει κατά 3 δισ. ευρώ την επόμενη τριετία (…

Ο…εγγονός

Εικόνα
ΤΟ...σόι. Ευθύνονται τα χρωμοσώματα.
Με τα κληρονομούμενα γνωρίσματα απ’ τον πρόγονο στον εξ αίματος επίγονο. Μη χαθούν ιδιότητες ατομικές είτε με «εγκυκλιότητα». Κι αν γίνεις δικτάτορας, αλίμονο στους αντιπάλους σου, στο λαό που «κυβέρνησες», στην ιστορία που κατέγραψε τα «έργα» σου.

ΗΤΑΝ δικτάτορας ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Στρατηγός απ’ τα…γεννοφάσκια του και....δεν του κλέβουμε το δίκαιο.
Και στο Κίνημα στο Γουδί πήρε μέρος, και στους Βαλκανικούς και στη Μικρασιατική Εκστρατεία. Έξαλλος κατά τη «Δίκη των εξ» έστηνε «κρεμάλες», πριν απαγγείλει τη θανατική καταδίκη ο Οθωναίος. «Επαναστάτης» στο πλευρό του Πλαστήρα κι ύστερα…μόνος.

Δεν άργησε να’ ρθει η 25 Ιουνίου του ’25 και ο Πάγκαλος μετριοπαθής…δικτάτορας. Πρώτη του έγνοια νακλείσει εφημερίδες με πρώτον τον «Ριζοσπάστη». Ύστερα; Ναφυλακίσει προσωπικούς του φίλους (Γεώργιο Παπανδρέου, Χρ. Λαμπράκη…).

Μέχρι να γίνει «πλήρης» και…κανονικός δικτάτορας (Σεπτ. ’25), έκανε ό,τι άξιζε για να θλίβεται και να γελάει μαζί του η…ιστορία. Δεν ρίζωσε ο…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Εικόνα
Η κραυγή αγωνίας των κατοίκων της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης που βλέπουν τους βόθρους να ξεχειλίζουν, λόγω της απεργίας των βυτιοφόρων, δείχνουν τις εγκληματικές ευθύνες της πολιτικής που εφάρμοσε ο δικομματισμός και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε όλη την Ανατολική Αττική.

Πολιτική άναρχης δόμησης χωρίς τις στοιχειώδεις υποδομές που αφορούν στην καθημερινότητα και την υγεία των πολιτών.

Γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης να καταδικάσουν στις 7 Νοέμβρη όσους ευθύνονται γι’ αυτή την κατάσταση.

Να υψώσουμε τη φωνή μας, για να γυρίσει σελίδα ο νέος Δήμος. Για μας και τα παιδιά μας.
http://www.gotsopoulostheodoros.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟ

Εικόνα
Ο νυν δήμαρχος Γέρακα και διεκδικητής της δημαρχίας του νέου Δήμου Παλλήνης κ. Θανάσης Ζούτσος δεν παύει να μας εκπλήσσει δυσάρεστα.

Σε διαδικτυακή συνέντευξή του δήλωσε ότι θα προχωρήσει,ως γνήσιος υπέρμαχος του μνημονίου, της κυβέρνησης και της τρόικας σε αναδιάρθρωση του προσωπικού του νέου Δήμου. Κάτι που σημαίνει ότι έρχονται απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων.

Καλούμε κ. Ζούτσο να δεσμευτεί ότι δεν θα απολύσει ούτε έναν δημοτικό υπάλληλο, εάν επιλεγεί από τους δημότες να ηγηθεί του νέου Δήμου Ανθούσας, Γέρακα και Παλλήνης.http://www.gotsopoulostheodoros.gr

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ:ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ !

Εικόνα
YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ! ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ
ΔΡΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
Η Πρωτοβουλία Πολιτών Ανθούσας στηρίζει την υποψηφιότητα για τον νεοσύστατο δήμο Παλλήνης , τον πρώην δήμαρχο Παλλήνης Θεόδωρο Γκοτσόπουλο.

http://www.gotsopoulostheodoros.gr/?p=14

Έκρηξη Πάγκαλου και ..προσπάθεια αποσιώπησης

Εικόνα
Στην επιτροπή δημόσιας διοίκησης,που συνεδρίαζε σήμερα κάποιος επεσήμανε στον Αντιπρόεδρο της Κυβένρησης του ΠΑΣΟΚ, Θ.Πάγκαλο,ότι "οι πολίτες μας ρωτάνε, πού πήγαν τα λεφτά, κύριε Αντιπρόεδρε"

Και ο κ.Πάγκαλος τους άφησε άναυδους όλους:

«Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε πού τα φάγατε τα λεφτά είναι μία:«σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος».

Μετέθεσε λοιπόν την ευθύνη για τα χάλια της Ελλάδας, στους δημόσιους υπαλλήλους!

Αυτούς δηλαδή που έγιναν ΠΑΣΟΚ, ακριβώς επειδή τους διόριζαν οι κάθε λογής Πάγκαλοι.

Και τους ζητάει τα ρέστα,ο βουλευτής που στο χθεσινό πόθεν έσχεςδηλώνει 58 ακίνητα και θέλει να διορίσει ετσιθελικά, Δήμαρχο τη νεαρή σύζυγό του !

Αλλά το αστείο ήταν στις μεσημεριανές ειδήσεις της ΝΕΤ.

Εκεί η καημένη η ρεπόρτερ, δεν είχε ενημερώσει για το τι θα έλεγε στον αέρα.

Ξεκίνησε λοιπόν να διαβάζει .."ο κ.Πάγκαλος είπε ότι τα λεφτά τα φάγαμε μαζί σας, αφού σας διορίζαμε,.....…

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ:Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΕΘΑΝΕ !! ΖΗΤΩ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Εικόνα
Από αύριο το πρωί 15-9 2010 παρατηρήστε τι σημαίνειεκδίκηση , κακοήθεια, και αξιοκρατία για ΄΄ κάποιους ΄΄ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για αυτό πού σας περιμένει, αν τον εκλέξετε – έστω και στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίουτου συμπαθεστάτου αλλά άτυχου Κου Κωσταντά -

Από αύριο το πρωί

ενώ η προσληφθείσα ως κοινοτικός ΦΥΛΑΚΑΣ
σύζυγος του κοινοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης Κου Τοπιντζή Ευάγγελου, θα βρίσκεται πίσω από το γραφείο της κάνοντας την ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ στα ΚΑΠΙ της κοινότητας, χωρίς κάν απολυτήριο λυκείου ,

τα Πανεπιστημιακά ΠΤΥΧΊΑ θα κρέμονται στην σκουπιδιάρα της Κοινότητας, με την δικαιολογία…….. ( κάποιο ευφυολόγημα θα βρεί πάλι ).

Και η ΄΄ αντιπολίτευση ΄΄ πού δεν έχει χρόνο για αυτά,γιατί προσπαθεί να μας πείσει να την στείλουμε και στον μεγάλο Δήμο ( μιάς και έλυσε τα προβλήματα του τόπου με τα οποία ΄΄ ασχολήθηκε΄΄), είτε στην επόμενη φυλλάδα θα μας αντιγράψει, και θα το ΄΄παίξει΄΄ έκπληκτη και με αυστηρό τρόπο και λόγο θα ΄΄ συμμορφώνει ΄΄ τον Προεδρό της,
είτε πάλι θα…