Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αύγουστος, 2010

ΕΡΤ !! Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ..IT'S BONUS TIME FOR GOLDEN BOYS

Εικόνα
Ιδού η λίστα με τα μεγαλύτερα ποσά όπως αναρτήθηκε από την ίδια την ΕΡΤ πριν από λίγη ώρα στο κτίριο Γ’ στο ραδιομέγαρο. Τα μεικτά ποσά ανά χρονιές έχουν ως εξής:


2008:

Ανδρικάκης Α. 14.830 ευρώ

Βρετουλάκης Ε. 7.800

Κατσαρός Α. 27.000

Καθαράκης Φ. 15.260

Κέκκης Κ. 29.700

Κρητικίδης Γ. 10.155

Λαμπράκος Γ. 24.000

Λουκάκος Π. 29.700

Μιχαλέλης Δ. 14.750

Μιχαλίτσης Ν. 9.750

Μπάγιας Α. 11.610

Μπακόπουλος Γ. 14.197

Παπαδημητρίου Π. (διευθυντής παραγωγής) 14.552

Παπαθανασίου Ν. 18.507

Πελέκης Β. 7.500

Πισκερά Λ. 11.859

Σπυρίδου Τ. 24.150

Σφέτσας Ν. 10.674

Υφαντής Γ. 29.700

2007:

Ασημακόπουλος Ν. 9. 456 ευρώ

Μουχταρίδης Γ. 8.800

Μυτιληναίου Μ.: 20.400

2006

Αγουρογιάννης Σ. 6.360

Αλεπουγιάννης Γ. 10.056

Ανδρικάκης Α. 43.800

Βαλλιούλης Ε. 8.000

Βερνίκος Κ. 28.000

Γαλαζούλας Α. 9.804

Γιαννουλάτου Φ. 18.362

Μπλιάννα Σ. 11.249

Γρυλλάκης Ν. 10.250

Γρύσπος Π. 10.514

Δημόπουλος Μ. 18.048

Δούκας Χρ. 9.125

Καλυβιώτη Β. 14.600

Καπομάς Α. 13.552

Καφαράκης Φ. 10.390

Κέκκης Κ. 47.300

Κοντόσης Δ. 21.087

Λάβδας Γ. 10.452

Μητροπούλου Μ. 7.577

Μιχαλίτσης …

ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΟ ΙΚΑ!!

Εικόνα
Δηλαδή, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο διορισμένος στο ΙΚΑ υπάλληλός της, θα αρχίσουν να κάνουν -λέμε τώρα- τη δουλειά για την οποία τους ψήφισε ο ελληνικός λαός, ένα χρόνο μετά τις εκλογές. Το αν θα έχουμε εκλογές τον Νοέμβριο, ας μην το βάλω στο παιχνίδιΔεν πρόλαβε να αναλάβει νέος διοικητής του ΙΚΑ ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος και άρχισε τα γνωστά από το παρελθόν: τότε που διέπρεπε μαζί με άλλους ιμιτασιόν γενειοφόρους και μυστακοφόρους στο παραμύθι, στο μπλα μπλα όπως οι ίδιοι το βάφτισαν και στη συναλλαγή με ό,τι ίσαμε το ’81 καταγγέλλανε ως φαύλο και επικίνδυνο για τον τόπο.

Αντί να κοιτάξει να δουλέψει άρχισε τις βαρύγδουπες δηλώσεις:

Τη μια, υποσχέθηκε ότι θα κατεβάσει 5 μονάδες την εισφοροδιαφυγή και από 30% που είναι σήμερα του χρόνου θα την πάει στο 25%. Αυτά τα νούμερα πού τα βρήκε; Ασε που θα μπορούσε με μια κίνηση να τσεκάρει τους μακρυχέρηδες: ας επιτρέψει σε εκπροσώπους των συνδικάτων να συμμετέχουν σε Κλιμάκια Ελέγχων της Επιθεώρησης Εργασίας και του ΙΚΑ. Όχι να περιμένουν να κα…

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΝ - Μίκης Θεοδωράκης

Κλείνουν ΔΕΚΟ, απολύουν κόσμο." Nέες μειώσεις στα επιδόματα από το 2011"...Έρχεται βαρύς χειμώνας παληκάριαααααααααα!!!

Λεφτά υπάρχουν - Η μεγάλη κοροϊδία (Γιώργος Παπανδρέου)

Εικόνα
Το θυμάστε; Τα πρώτα 28 δισ. που έδωσε ο Καραμανλής στις τράπεζες, ο Παπανδρέου τα είχε χαρακτηρίσει λευκή επιταγή, καταγγέλλοντας ότι μ’ αυτά ενισχύονται οι τραπεζίτες να αντιμετωπίσουν τις επισφάλειες και τα ανοίγματά τους και όχι η ρευστότητα στην πραγματική οικονομία! Καλούσε μάλιστα την τότε κυβέρνηση να συνδέσει την ενίσχυση προς τις τράπεζες με την παροχή εκ μέρους τους εγγυήσεων ότι τα λεφτά θα πάνε σε νέα ή αναχρηματοδοτούμενα δάνεια προς επιχειρήσεις και νοικοκυριά.Εδώ γελάνε, θα πείτε. Ίσως και να γελάνε, ίσως όμως και να κλαίνε. Γιατί από τότε ο Παπανδρέου προίκισε τις τράπεζες με άλλα 50 περίπου δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά η αγορά είναι πιο στεγνή από ποτέ, η εξουσία των τραπεζών πιο απόλυτη από ποτέ, κι ο Παπανδρέου μια χαρά στην πολιτική του υγεία. Τόσο μια χαρά και τόσο σίγουρος για το νέο δίκιο του, που να χαρίζει στις τράπεζες, αμέσως μόλις πέρασαν το stress test, άλλα 25 δισ. ευρώ, χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση από αυτές που απαιτούσε στην περίοδο του σοσιαλισμού του…

«Να κάνουμε τομές και ρήξεις…»

Εικόνα
...είναι ο σκοπός του νέου δημοτικού συνδυασμού που δημιουργείται στο Δήμο Παλλήνης, υπό το Θόδωρο Γκοτσόπουλο, ο οποίος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του «ΔΗΜΟΤΗ» γνωστοποιεί την απόφασή του, να είναι υποψήφιος δήμαρχος.
Αποφασισμένος για ριζοσπαστικές αλλαγές, στην περίπτωση που οι δημότες του νέου Δήμου Παλλήνης τον εμπιστευτούν, δηλώνει ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θόδωρος Γκοτσόπουλος, ο οποίος τάσσεται ενάντια στο δημαρχοκεντρικό μοντέλο διοίκησης.
Μαζί του, συζητήσαμε εφ’ όλης της ύλης, λόγω των πολλαπλών ιδιοτήτων του, οι οποίες συμπληρώνονται από αυτές, του μέλους του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ και της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε.

Ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου, έχετε αποφασίσει αν θα είστε εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος ή όχι;

Στις εκλογές του Νοεμβρίου θα είμαι παρών κι επικεφαλής ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, που θα επιχειρήσει να συσπειρώσει ευρύτερα, τις Αυτοδιοικητικές Δυνάμεις του νέου Δήμου. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα, προκειμένου η παρέμβασή μας, να …

Η Ρωσία θέλει βάσεις στην Ελλάδα και την Τουρκία

Εικόνα
Η Ρωσία ενδιαφέρεται και είναι έτοιμη να διευρύνει τη στρατιωτική ναυτική της παρουσία στο εξωτερικό “χωρίς βιασύνη” σύμφωνα με τον αρχηγό του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού ναύαρχο Βλαντίμιρ Βισότσκι. Σε ό,τι μάλιστα αφορά τη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο, τις υποδομές φιλοξενίας του Στόλου της μπορεί να τις παρέχει η Τουρκία, ή η Ελλάδα.

«Η δυνατότητα να διατηρείς βάση στο εξωτερικό είναι καλή, αλλά πρέπει να γίνει σταδιακά, συνυπολογίζοντας τις δυνατότητες της χώρας. Πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση είναι το σύστημα των απλών επισκέψεων των πλοίων», είπε ο ναύαρχος Βισότσκι, θυμίζοντας ότι πολλά κράτη ακολουθούν την ίδια τακτική και η Ρωσία θα πράξει το ίδιο, σε συνεργασία με εκείνες τις χώρες “που διαθέτουν καλές λιμενικές υποδομές“.

“Για παράδειγμα, εάν πρόκειται για τη ζώνη της Ανατολικής Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας, τότε είναι η Τουρκία και η Ελλάδα, μάλιστα και οι μεν και οι δε μας προτείνουν τέτοιες δυνατότητες“, σύμφωνα με το Ρώσο ναύαρχο, ο οποίος υπενθύμισε …

Το μεγαλύτερο αεροπλάνο του κόσμου

Εικόνα
Είναι το Ρωσικό Antonov 225 και το αποκαλούν "γίγαντα των αιθέρων"
Δειτε τα βίντεο :


ΠΑΣΟΚ!!ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ(ΠΑΛΛΗΝΗ-ΓΕΡΑΚΑΣ-ΑΝΘΟΥΣΑ)

Εικόνα
Με την πολιτική υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ η οποία πρόκειται να αναγγελθεί στις επόμενες ώρες, κατέρχεται ως υποψήφιος Δήμαρχος στον ενιαίο Δήμο Παλλήνης, ο Δήμαρχος Γέρακα κ. Αθανάσιος Ζούτσος. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και αφού προηγήθηκε το μεσημέρι της ιδίας ημέρας, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, σύντομη συνάντηση του μέλους της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων και στελέχους της γραμματείας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου Σπίρτζη με τους κ. κ. Αθ. Ζούτσο και Ν. Έξαρχο.

Στην αναμενόμενη ανακοίνωση της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, θα περιλαμβάνονται και τα ονόματα του Δημάρχου Ραφήνας κ. Ανδρέα Κεχαγιόγλου για τον νέο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, του Δημάρχου κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου για το Δήμο Αγίας Παρασκευής και του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Φωτιάδη για το Δήμο Αχαρνών.
Στο Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών

Σε ότι αφορά τον νέο Δήμο Παιανίας –Γλυκών Νερών, η Επιτροπή Επιλογής Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ καταλήγει στην απόφαση να μην δοθεί πολιτική υποστήριξη σε υποψήφιο. Σ…

ΠΑΣΟΚ ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ;

Εικόνα
Oταν είδαν στο ΠΑΣΟΚ ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία να δοθούν χρίσματα τα οποία θα οδηγούσαν σε μεγάλες δυσαρέσκειες και σε πολλαπλές υποψηφιότητες οι οποίες θα κατακερμάτιζαν την εκλογική δύναμη του ΠΑΣΟΚ στις τοπικές κοινωνίες, δεν δίστασαν να βάλουν μπροστά ένα άρθρο του καταστατικού, που το είχαν να υπάρχει για τέτοιες ώρες και προχωρούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε προκριματικές εκλογές στις....
τοπικές κοινωνίες, για την ανάδειξη υποψηφίων δημάρχων. Σιγά μην καθόταν να αναλωθεί και να φθαρεί ο Γιώργος Παπανδρέου, σε ένα παλαιοκομματικό παιχνίδι συμβιβασμών και ισορροπιών, κάνοντας τον τροχονόμο, μεταξύ των διαφόρων υποψηφίων. Σημειώνουμε δε ότι παρόμοιο άρθρο έχουν στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και για προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη υποψηφίων βουλευτών.

Η πλήρης εγκύκλιος του Γραμματέα του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

Εγκύκλιος Γραμματέα Ε.Σ και Προέδρου Επιτροπής Αναδ.Υποψηφίων κ. Σωκράτη Ξυνίδη, για προκριματικές εκλογές

Ημ. Δημοσίευσης : 28/07/2010 12:21
Αγαπητές συντρόφισσες, …

ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Εικόνα
ΣΙΣΣΥ ΣΤΑΥΡΟΠΙΕΡΡΑΚΟΥ
Νέο χαράτσι που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τους δημοσίους υπαλλήλους σχεδιάζεται από το 2011, αφού οι ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας αναζητούν διέξοδο στην καταβολή του εφάπαξ σε περίπου 20.000 δημοσίους υπαλλήλους, που έχουν ήδη συνταξιοδοτηθεί. Το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων αδυνατεί να καταβάλλει –όπως είναι γνωστό– το εφάπαξ, λόγω έλλειψης ρευστού, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια απίστευτη λίστα χιλιάδων αιτήσεων δημοσίων υπαλλήλων που περιμένουν σχεδόν εδώ και δύο χρόνια προκειμένου να λάβουν τη σχετική ενίσχυση. Για να καταφέρει η διοίκηση του Ταμείου να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της χρειάζεται από 800 εκατομμύρια ευρώ έως και ένα 1δισ. αυτή τη στιγμή και χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο ακριβής αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων που θα έχουν συνταξιοδοτηθεί μέχρι το τέλος του 2010. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου αναμένεται να έχουν υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης περίπου 11.000 εκπαιδευτικοί, που θα δημιουργ…

Περικοπή 13ου και 14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα ζητούν οι Βρυξέλλες

Εικόνα
Το μοντέλο που ακολουθήθηκε στην περικοπή του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο θα κληθεί να εφαρμόσει και στον ιδιωτικό τομέα η κυβέρνηση, καθώς η Κομισιόν θεωρεί πως είναι αδύνατον να αντιμετωπισθεί διαφορετικά το άλμα του πληθωρισμού και την επιδείνωση της ανταγωνιστικότητας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, αυτό που θα τεθεί επί τάπητος πριν από την εκταμίευση της δόσης του Δεκεμβρίου είναι η δραστική περικοπή των δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων, όπως και του επιδόματος αδείας - κάτι που εφαρμόστηκε ήδη στον δημόσιο τομέα.
Για το ενδεχόμενο αυτό έχει ήδη προειδοποιήσει η τρόικα, κατά την τρέχουσα επίσκεψή της στην Αθήνα, καθώς και το ΔΝΤ-που μέχρι πρόσφατα ήταν στη «γραμμή» της μη παρέμβασης στον ιδιωτικό τομέα- τώρα πλέον θεωρεί καθοριστική την ανάκαμψη της ανταγωνιστικότητας με κάθε τρόπο.

Κοινοτικές πηγές μιλούν πλέον ευθέως για ύφεση που θα ξεπεράσει και το 4% το 2010 στην Ελλάδα κι η οποία δεν πρόκειται να πάψει να κινείται σε αρνητικό έδαφος πριν από το τέλος του 2012 - κι αυτό εά…

ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ «Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές της αυτοδιοίκησης»

Εικόνα
Στη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Εδώ και μέρες το όνομά της πρωταγωνιστεί σε διάφορα σενάρια που τη θέλουν υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές για την Περιφέρεια της Αττικής. Η ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτής της Β' Αθήνας, Σοφία Σακοράφα, δηλώνει όμως ότι κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις της

. Μοιάζει μάλιστα να απορεί για όλα όσα γράφτηκαν τον τελευταίο καιρό, καθώς ουδέποτε απάντησε θετικά σε αυτές τις προτάσεις. «Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η ανάπτυξη ενός κινήματος», λέει, που «θα δημιουργήσει και τις προϋποθέσεις για ευρύτερες εκλογικές συμμαχίες».

* Η Σοφία Σακοράφα δεν κάνει βήμα πίσω από όσα κατήγγειλε κατά την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή. «Καταδίκασα οριστικά και αμετάκλητα αυτή την πολιτική», λέει και υπενθυμίζει ότι εκπροσωπεί τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που διαψεύστηκε.

*Εδώ και μερικές μέρες γράφεται ότι ο Συνασπισμός και ο ΣΥΡΙΖΑ σας θεωρούν την ιδανική προσωπικότητα για να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου τους στην Περιφέρεια Αττικής, εκφράζοντας ένα μέτωπο …

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

Εικόνα
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ! ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΨΑΡΕΜΑ !!
Υ.Γ ΚΑΛΗ ΨΑΡΙΑ ΝΑΥΑΡΧΕ