Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2010

Πες τα ΧΑΡΡΥ και μεις μαζί σου! Ο Χάρρυ Κλυν τους τα χώνει κανονικά.

Εικόνα
“Ότι και να κάνουν, ότι και να πουν οι ρουφιανοδημοσιογράφοι και τα βοθροκάναλα, όση αβάντα και να παρέχουν στην «κυβέρνηση ανέκδοτο» που μέσα στους εφτά μήνες που βρίσκεται στην εξουσία κατάφερε τα «ακατόρθωτα», δεν είναι σε θέση να αποτρέψουν το μοιραίο… Ο λαός ξύπνησε και είναι αποφασισμένος να βουλώσει τα «μπουκωμένα στόματα» και στραπατσάρει τα σινιέ κουστουμάκια και τα ταγιεράκια… Και δεν είναι ούτε οι «αναρχοαυτόνομοι», οι «αντιεξουσιαστές», οι «γνωστοί άγνωστοι» και οι «μπαχαλάκηδες» των καλών οικογενειών των βορείων προαστίων… Είναι οι άνθρωποι του μόχθου, οι οικογενειάρχες, οι εργάτες, οι μικρομεσαίο που όταν σηκώσουν το χέρι τους θα δείτε τον ουρανό σφοντύλι και θα πείτε το Δεσπότη Παναγιώτη… Τηλεοπτικά απορρίμματα…
ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ….
ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ
30-6-2010

Ετοιμάζουν επέμβαση στρατιωτικών δυνάμεων καταστολών!

Εικόνα
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Άκουσα καλά; Η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα φέρει αλλοδαπούς αστυνομικούς, υπό τον φόβο γενικευμένης εξέγερσης του ελληνικού λαού ενάντια στα δρακούλια μέτρα;

Ρε Έλληνες ξεσηκωθείτε ρεεεεεεεεεε….

Θα φέρουν του Γερμαναράδες – Ιταλούς – Ολλανδούς – Αλβανούς αστυνομικούς εδώ;
Θα έχουμε νέα δικτατορία;

Γιατί αυτό;
Μήπως φοβούνται, ότι σε λίγο καιρό (και όταν λέω λίγο, εννοώ ΛΙΓΟ) θα βγούνε στους δρόμους ΚΑΙ οι αστυνομικοί και δεν θα έχουν κάποιο σώμα ασφαλείας να τους προστατεύει;

Απευθύνομαι προς ΌΛΟΥΣ τους Έλληνες:
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ…
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ… ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ…

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ, ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

Ακολουθεί απόσπασμα απο την συνέντευξη:

σήμερα στο …

ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ! Αποδείξεις από ταξί και περίπτερα

Εικόνα
Από την 1η Ιουλίου, οι καταναλωτές θα συγκεντρώνουν αποδείξεις ακόμη και από τα ταξί και τα περίπτερα, καθώς οι επαγγελματίες των δύο κλάδων (πάνω από 50.000 πανελλαδικά) υπάγονται πλέον στην κατηγορία τήρησης βιβλίων εσόδων - εξόδων. Στα περίπτερα και τα άλλα σημεία πώλησης καπνού, οι τιμές θα μεταβληθούν μόνο κατά το ποσοστό αύξησης του ΦΠΑ από 10% σε 11% και από 21% σε 23%, όμως στα ταξί η επιβάρυνση θα είναι σημαντική, καθώς επιβάλλεται 11% ΦΠΑ, που δεν υπήρχε στο παρελθόν.

Ετσι, από την Πέμπτη, οι επιβάτες των ταξί θα βλέπουν τη σημαία να «πέφτει» στο 1,16 ευρώ, το χιλιόμετρο να χρεώνεται 0,66, η διπλή ταρίφα 1,16 ανά χλμ. και την ελάχιστη μίσθωση να φτάνει στα 3,10. Ετσι, αν κάποιος πληρώνει για μια μέση διαδρομή στη Θεσσαλονίκη περίπου 5 ευρώ, πλέον θα χρεώνεται 5,55 ευρώ (+11%).

Οι ιδιοκτήτες των ταξί αντιδρούν όχι τόσο για την υποχρέωση έκδοσης αποδείξεων, όσο για την επιβολή του ΦΠΑ και τις αυξήσεις στα τιμολόγια, που εκτιμούν ότι θα φέρουν περαιτέρω μείωση της επιβατικής κίνη…

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ”

Εικόνα
ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

Με τον «Καλλικράτη», ανοίγονται νέοι δρόμοι προόδου για την περιοχή μας, νέες ελπίδες για τους πολίτες, νέοι δρόμοι αγώνα και προσφοράς για όσους μπορούν και θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες του δήμου μας, του δήμου Παλλήνης.

Θωμάς Μπακαλάκος,
πρώην κοινoτάρχης Ανθούσας, συνθέτης

Ο πρώην κοινοτάρχης και η στενή του παρέα που κορόιδεψανε μια ολόκληρη κοινωνία από το μακρινό παρελθόν θα επιστρέψει στα κοινά και θα ανακατέψει την τράπουλα.

Δημαρχόπουλα τρέχετεεεεεεε.

Κυβέρνηση-τρόικα!! ΘΗΛΙΑ για 50 χρόνια στους μισθωτούς και συνταξιούχους.

Εικόνα
Την Τρίτη θα εισαχθεί πιθανότατα προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό στον ιδιωτικό τομέα και τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα πάει στην Ολομέλεια προς ψήφιση.
Ενιαίο καθεστώς

Το τελικό σχέδιο του ασφαλιστικού νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας προβλέπει την καθιέρωση ενιαίου συνταξιοδοτικού καθεστώτος για όλους ανεξαιρέτως τους ασφαλισμένους (ιδιωτικού και δημόσιου τομέα) με ηλικίες καταβολής πλήρους σύνταξης είτε στα 65 (ανεξαρτήτως ετών ασφάλισης) είτε στα 60 με 40 χρόνια συνεισφοράς, στα οποία, ωστόσο, θα μπορούν να συνυπολογίζονται έως και 7 πλασματικά έτη.
Αναλυτικότερα, προβλέπονται τα εξής:

1. ΣΤΑΔΙΑΚΑ έως το 2015 θα γίνει η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης των μητέρων με ανήλικα στο ΙΚΑ στα 65 (χωρίς να αποκλείεται το 60ό), καθώς και των εργαζομένων στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα (στο 60ό από τα 55 - 57) ή στα 65 για όσους βγουν από τη λίστα των ΒΑΕ.

2. Η 40ετία: Εκτός από τη στρατιωτική θητεία και τις ανώτατες σπουδές (που θα εξα…

Ετοιμάζουν επέμβαση στρατιωτικών δυνάμεων καταστολής !

Εικόνα
Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στα νέα μέτρα προσκαλεί η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία...

...οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής , οι οποίες στην ουσία ειναι στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.

Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.

Η Ελληνική κυβέρνηση μελετώντας στοιχεία που προβλέπουν ένταση των κοινωνικών αντιδράσεων τους επόμενους μήνες, ζήτησε την εμπλοκή των Ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής προκειμένου να φανεί ώς "ανωτέρα" βία και να αποφύγει η κυβέ…

Στις 5 Ιουλίου οι βαθμοί των πανελληνίων

Εικόνα
Στις 7 Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των πανελλήνιων εξετάσεων στα λύκεια όλης της χώρας, όπως ανακοίνωσε χτες το υπουργείο Παιδείας.

Η διαδικασία της βαθμολόγησης των γραπτών, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου, ώστε στη συνέχεια οι βαθμοί να σταλούν προς τις αρμόδιες διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας και να προωθηθούν στα σχολεία. Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση των βαθμολογιών καθυστέρησε φέτος (πέρσι ανακοινώθηκαν στις 19 Ιουνίου), λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των βαθμολογητών από τα καθήκοντά τους που διαμαρτύρονταν για τις περικοπές των αμοιβών τους. Κατά την τελευταία συνεδρίαση της ΟΛΜΕ το δ.σ. της Ομοσπονδίας αποφάσισε την αναστολή της αποχής, με αποτέλεσμα η βαθμολόγηση των γραπτών που είχε παραμείνει στάσιμη για δυόμισι περίπου εβδομάδες να ξεκινήσει και πάλι μόλις την περασμένη Τετάρτη.

Τα σοβαρότερα προβλήματα αυτήν τη στιγμή παρατηρούνται κυρίως στα βαθμολογικά κέντρα…

Γυρίζουν και ρίχνουν ΦΟΛΕΣ στα σκυλιά στα σπίτια στο Κορωπί: Έριξαν φόλες σε στειρωμένα, εμβολιασμένα αδέσποτα

Εικόνα
Ο Δίας(φωτό αριστερά) και η οικογένεια του άρχισε να ξεκληρίζεται πριν 2 εβδομάδες.

Πρώτη εξαφανίστηκε η μαυρούλα, η Λάρα. Την ψάχνουμε από τότε και μέχρι σήμερα δεν έχουμε βρει πτώμα, γιʼαυτό και στην αρχή υποθέσαμε ότι μπορεί κάποιος να την πήρε.

Πρώτα βρήκαμε νεκρό τον Δία. Αρχικά νομίζαμε ότι ήταν από αυτοκίνητο αλλά από ότι φάνηκε τελικά ήταν από φόλα.

Την επόμενη μέρα το πρωί πήγαμε να δούμε αν είναι καλά οι υπόλοιποι και βρήκαμε νεκρή και τη Ρέα...

ΡΕΑ

Τα σκυλιά αυτά τα φροντίζαμε εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, από τότε που βρήκαμε την Ήρα με τον Δία και τα μωρά της. Τα ταϊζαμε, τα εμβολιάσαμε, φροντίζαμε για την αποπαρασίτωση τους, τα στειρώσαμε και παράλληλα προσπαθούσαμε να τους βρούμε οικογένειες για υιοθεσία (δύο από αυτά υιοθετήθηκαν). Αν και ζούσαν στο δρόμο, ο χώρος που βρισκόντουσαν ήταν σχετικά ασφαλής, μακριά από κατοικημένες περιοχές όπου δεν ενοχλούσαν κανέναν.

ΛΑΡΑ

Παρακαλούμε αν κάποιος γνωρίζει κάτι για τη δηλητηρίαση του Δία, της Ρέας και πιθανότατα και της Λάρας να μας ε…

Γονείς προσοχή στις σκνίπες!

Εικόνα
Τα μικρά μαύρα έντομα είναι πολύ πιο επικίνδυνα από όσο πιστεύουμε, καθώς μεταφέρουν στον άνθρωπο και κυρίως στα μωρά την παρασιτική νόσο, το γνωστό Καλααζάρ, ασθένεια που προσβάλλει τους σκύλους! Πώς γίνεται αυτό; Ένα τσίμπημα από τη μικρή φλεβοτόμο σκνίπα, η οποία λίγο πριν είχε ρουφήξει αίμα από σκύλο που πάσχει από τη νόσο, είναι αρκετό για να κάνει τη ζημιά!

Στη χώρα μας, μάλιστα, καταγράφονται περίπου 50 κρούσματα κάθε χρόνο, αλλά έχουν υπάρξει χρονιές που ο αριθμός ξεπερνούσε τα 80 περιστατικά.

Το επικίνδυνο τσίμπημα για την ασθένεια προέρχεται από τη θηλυκή σκνίπα η οποία αναζητά αίμα μόνο για να ωοτοκήσει και όχι για να τραφεί, όπως τόνισε πρόσφατα σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Βασίλης Κοντός, καθηγητής του Κτηνιατρικού Τομέα στη Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Τα περισσότερα περιστατικά μόλυνσης ανθρώπου με λεϊσμανίαση αφορούν σε νήπια που έχουν ανώριμο ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ οι πιο ευάλωτοι ενήλικες είναι οι ανοσοκατεσταλμένοι, σύμφωνα με τον καθηγητή παιδιατρικής Δημήτρη Καφετζή.

Όταν π…

Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !! ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΚΑ ;;

Εικόνα
Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική. Όλα τα ονόματα στην Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση

Σκληρή αναμένεται να είναι η μάχη για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στους δήμους της Ανατολικής Αττικής.

Η Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση, συγκέντρωσε και παρουσιάζει τα ονόματα όλων όσων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ σε 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής. Το γεγονός ότι σε αρκετούς δήμους δεν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος, οφείλεται είτε σε λόγους τακτικής, είτε στην ιδιαιτερότητα της περιοχής και ιδίως των Μεσογείων, όπου οι υποψήφιοι συνηθίζουν να κατεβαίνουν ως ανεξάρτητοι, εντός ή εκτός εισαγωγικών

http://www.e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=3114

Χρειάζεται επαγρύπνηση και προσοχή για να μην πιαστούμε στη φάκα ...που πολύ πιθανόν να κρύβεται πίσω από τις συνεχείς δημοσιεύσεις……

Δεν αμφισβητώ την έκταση που έχει πάρει η διαφθορά σε πολιτικό αυτοδιοικητικό επίπεδο , ούτε την εγκυρότητα των αποκαλύψεων. Άλλο είναι που με ανησυχεί.

Μετά από δεκαετίες πλήρους σ…

ΧΑΛΑΡΑ...!! Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Εικόνα
Κάθε υπόχρεος θα συμπληρώνει τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική σελίδα http://apografi.gov.gr

Σε απογραφή μέσω διαδικτύου καλούνται από την 1η Ιουλίου και μέσα σε διάστημα 23 ημερών όλοι οι υπάλληλοι του δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ α' και β' βαθμού σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, που απεστάλη χθες σε όλες τις υπηρεσίες. Η απογραφή γίνεται......

με στόχο την αποτελεσματική αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του Δημοσίου. Οποιος δεν απογραφεί δεν θα μπορεί να λαμβάνει τον μισθό του από τον Σεπτέμβριο από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Δικαιολογητικά
Κάθε υπόχρεος απογράφεται ατομικά, συμπληρώνοντας ο ίδιος τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική σελίδα http://apografi.gov.gr. και για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του τα εξής δικαιολογητικά:

Πρόσφατο εκκαθαριστικό της μισθοδοσίας.

Εκκαθαριστικό φορολογίας ή άλλο έγγραφο με τον ΑΦΜ από το 2002 και μετά.

Βιβλιάριο υγείας ή κάρτα κοινωνικής ασφάλισης ή επιστολή γνωστοποίησης του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚ…

Βόμβα Βγενόπουλου: "Αγοράζω την Π.Α.Ε Παναθηναϊκός "!

Εικόνα
Kαι ξαφνικά ο Ανδρέας Βγενόπουλος έριξε «βόμβα»! Με επιστολή που απέστειλε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη ζητάει την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!
Ο κ. Βγενόπουλος κάνει γνωστό ότι η πρότασή του ισχύει μέχρι τις 23 Ιουλίου, ενώ ορίζει ήδη το νομικό τμήμα και τους ορκωτούς λογιστές που θα εμπλακούν ....

την υπόθεση, εφόσον ο Βαρδινογιάννης αποδεχτεί την πρόταση, Επίσης, γνωστοποιεί ότι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο Νικόλας Πατέρας θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του προέδρου!
Η επιστολή του κ. Βγενόπουλου:
Έκανα σήμερα την κάτωθι πρόταση στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη
«κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη
Ηρώδου Αττικού 12Α
Μαρούσι
23 Ιουνίου 2010

Γιάννη,
Παρόλο που όπως γνωρίζεις δεν ήταν στις προθέσεις μου να αγοράσω τις μετοχές σου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η επιλογή σου να τερματισθεί επί της ουσίας η πολυμετοχικότητα και οι δυσάρεστες εξελίξεις που φοβούμαι ότι προδιαγράφονται για την αγαπημένη μου ομάδα με αναγκάζουν να σου καταθέσω την παρακάτω πρόταση:

1. Είμαι διατεθειμένος να αγοράσω τις μετοχές σο…

Προσοχή: Ξαναρχίζουν εμβολιασμούς!!!

Εικόνα
Γενικός διαδικτυακός πόλεμος εναντίον τού εμβολίου τής νέας φυματιώσεως, τώρα!!
Στις 18-6-2010 έφθασαν διαταγές στα σχολεία για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ των εκπαιδευτικών ενάντια στη νέα φυματίωση!
Ο καθένας μας αντιλαμβάνεται οτι αφού η μαζική δηλητηρίαση ....

απέτυχε με το παραμύθι "νέα γρίππη", επανέρχονται τώρα με τη "νέα φυματίωση" και πρώτα με τους δημοσίους υπαλλήλους που δεν είναι εύκολο να αρνηθούν.
Αν πραγματικά υπήρχε κίνδυνος και άν πραγματικά ενδιαφερόταν για την υγεία του πληθυσμού να τι θα.. έκαναν:
1. Δεν θα επέτρεπαν την είσοδο σε μετανάστες (την κύρια πηγή μεταδοτικών ασθενειών).
2. Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό και σε υπαλλήλους και άλλων υπηρεσιών (εφορίες, τράπεζες, αεροδρομίων, πλοίων) όπου υπάρχει κοσμοσυρροή. Θα τολμήσουν;
3. Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό σε παπάδες και ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ διότι έρχονται σε επαφή με γεροντάκια που είτε είναι ευπαθή είτε είναι πιθανοί φορείς. Τολμάνε;

4. Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό στους αστυνομικούς που έρχονται σε επαφή με μετα…

βουτιά στη βαθύτερη υποθαλάσσια τρύπα του κόσμου βάθους 200 μέτρων

Ειναι απίστευτο αυτό που κάνει ο Guillaume Nery αλλά και ο τρόπος που ειναι γυρισμένο το video. Δείτε το και θα καταλαβετε. Ειναι μια βουτιά στη βαθύτερη υποθαλάσσια τρύπα του κόσμου βάθους 200 μέτρων που βρίσκεται στις Μπαχάμες.

Απλά συγκλονιστικό..ΔΕΙΤΕ ΤΟ.


JIM KYM

ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ......................ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.........

Εικόνα
Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.
Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές ...

Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.
Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.
Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!.

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας "Επενδυτής" στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα
των μετρήσε…

Η Πρόεδρος της Αργεντινής προειδοποιεί την Ελλάδα

Εικόνα
Φερνάντεζ, σε μια ομιλία της σχετικά με τη μείωση των δημοτικών χρεών, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της Ελλάδας. Η αναφορά της εκείνη στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στη χώρα μας πολύ περιορισμένα. Κατ' ουσίαν λογοκριμένη. Να τι είπε:
«Το κάνουμε αυτό (σ.σ.: τη μείωση των χρεών στους δήμους) σε μια πολύ σημαντική στιγμή, όχι μόνο για τη χώρα μας, την οποία ...

απασχολεί ξανά, πιστεύω, αυτή τη φορά το τελευταίο στάδιο της ανταλλαγής του χρέους που υπερδιογκώθηκε το 2001, αλλά επίσης το κάνουμε σε μια πολύ σημαντική στιγμή για τον κόσμο, όπου βλέπουμε ότι σκοπεύουν να εφαρμόσουν τις ίδιες συνταγές που εφαρμόσαμε εμείς και οι οποίες προκάλεσαν την έκρηξη του 2001.


Ψηφίσαμε, ως Διεθνές Νομισματικό Ταμείο – ως μέλη αυτού του Ταμείου – προφανώς ευνοϊκά για την απόδοση του δανείου στην Ελλάδα, αλλά επίσης με ψήφο κριτικής, με την έννοια ότι θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τις φοβερές συνέπειες που θα έχει καθώς και τη δυσαρμονία, την ουσιαστική αναντιστοιχία, αφενός, του να επιδιώκουν την μείωση του ΑΕΠ μ…

Βρωμίζεις τον τόπο μας …….ΠΟΝΗΡΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ??

Εικόνα
ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ
Με τον «Καλλικράτη», ανοίγονται νέοι δρόμοι προόδου για την περιοχή μας, νέες ελπίδες για τους πολίτες, νέοι δρόμοι αγώνα και προσφοράς για όσους μπορούν και θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες του δήμου μας, του δήμου Παλλήνης.Θωμάς Μπακαλάκος
πρώην κοινoτάρχης Ανθούσας, συνθέτης
Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010
Πηγή e-aftodioikisi.gr


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ¨ΑΓΩΝΙΣΤΗ ¨

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ¨ΑΓΩΝΙΣΤΗ ¨ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2002-2006 ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ??

Ο ¨ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ¨AYTOΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ (ΧΡΕΟΣ 911.201)

Ο ¨ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ¨ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Ο ¨ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ¨ΑΥΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

Ο ¨ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ¨ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΥΤΕ ΜΠΕΣΑ

Ο ¨ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ¨ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 225 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΙΩΔΙΚΩΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ < με σκοπό τον παράνομο πλουτισμό τρίτου> ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ …

«Μολύβια κάτω» από τους βαθμολογητές

Εικόνα
Μπλόκο στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων προκαλούν οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλοντας το υπουργείο Παιδείας για ασυνέπεια και κοροϊδία στο θέμα των αμοιβών τους. Τα βαθμολογικά κέντρα της χώρας παραλύουν.....

και η διαδικασία των εφετινών πανελλαδικών κινδυνεύει να οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Αιτία είναι η απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων Οικονομικών και Παιδείας να πληρωθούν οι βαθμολογητές εκπαιδευτικοί σε... δόσεις και με αμοιβές έως και 63% χαμηλότερες από πέρυσι. Οι βαθμολογητές θα πληρωθούν εφέτος με 2 ευρώ την ώρα και δυνατότητα βαθμολόγησης το ανώτερο 600 γραπτών, ενώ η αμοιβή για την ημερήσια επιτήρηση είναι 14 ευρώ. Καθηγητής που μίλησε χθες στο «Βήμα» ανέφερε ότι η αποχή των βαθμολογητών από τα καθήκοντά τους «έχει τη δυναμική δέκα απεργιών καθώς συμμετέχει μεγάλο ποσοστό του κλάδου».

Η διαδικασία βαθμολόγησης έχει διακοπεί στα περισσότερα κέντρα της πρωτεύουσας. Χθες έκλεισαν τα μεγάλα βαθμολογικά κέντρα Φαλήρου, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Αλίμου, Γαλατσίου, Ηλιούπολης και Καμ…

Διαμαρτύρονται για τα δελφίνια που «φιλοξενούνται» στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Εικόνα
Διαμαρτύρονται για τα δελφίνια και τα θαλάσσια λιοντάρια που φιλοξενούνται στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο τα μέλη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής 80 Ζωοφιλικών Σωματείων. Σε ανακοίνωση τους επισημαίνουν το πόσο υποφέρουν τα έγκλειστα θηλαστικά, που αιχμαλωτίζονται για να «διασκεδάζουν» εμάς και τα παιδιά μας. Ο εγκλεισμός τους και οι ασθένειες που προκαλούνται από αυτόν, την ποιότητα του νερού κ.ά. είναι πολλές και πολύ συχνά τα οδηγούν στον θάνατο.


Επισημαίνουν δε ότι: «Για χιλιάδες χρόνια, τα δελφίνια έχουν αποτελέσει θέμα ιστορικών αναφορών πολλών λαών ξεκινώντας από τη Μινωική Κρήτη μέχρι σήμερα. Τις τελευταίες δεκαετίες, η αναπτυγμένη νοημοσύνη τους, η κοινωνικότητά τους, η πολύπλοκη μεταξύ τους επικοινωνία, ο αλτρουϊσμός τους, η κοινωνική τους συμπεριφορά έχουν αποτελέσει αντικείμενο πολυάριθμων μελετών.

Τα δελφίνια είναι θηλαστικά και έχουν αναπτυγμένη νοημοσύνη, έντονη προσωπικότητα, συνείδηση, συναισθήματα, μνήμη, αισθάνονται πόνο, χρησιμοποιούν εργαλεία, έχουν περίπλοκες …

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Εικόνα
Εμφανίσεις καρκίνων και άλλων σοβαρών ασθενειών έχουν ανακαλυφθεί γύρω από 7 κεραίες κινητής τηλεφωνίας… Οι μελέτες αφορούν περιοχές που παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά σε εμφανίσεις καρκίνου, εγκεφαλικών αιμορραγιών και υψηλής πίεσης αίματος σε μια ακτίνα 360 μέτρα από κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Μια από τις μελέτες, στο Warwickshire, αποκάλυψε παρουσία 31 καρκίνων γύρω από έναν και μόνο δρόμο. Το ¼ από τα 30 άτομα προσωπικού σε σχολείο που βλέπει ο 27μετρος ιστός κεραίας έχει αναπτύξει όγκους από το 2000, ενώ άλλο ¼ έχει σημαντικά προβλήματα υγείας.» ( Sunday Times 22.4.2007)

« Είναι χειρότερη η ακτινοβολία από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας από την ακτινοβολία του κινητού σε κάθε χρήση..» ( Κων/νος Λιολούσης επίκουρος καθηγητής Ηλεκτρονικής στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών)

« Ενώ αρχικά πιστευόταν ότι υπάρχουν μόνον θερμικές επιδράσεις, δηλαδή αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών του σώματος, με ότι αυτό συνεπάγεται, τελευταία γίνονται ολοένα και πιο πειστικές οι μη θερμικές επιδρ…

Ες αεί επίκαιρος!

Εικόνα
Γεώργιος Σουρής(1853-1919)

Ποιός είδε κράτος λιγοστό
σ' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά' χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;

Νά'χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι' ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;

Σκατά εδώ, σκατά εκεί, σκατά κι' ο κόσμος όλος
κι' απ΄τα πολλά πια τα σκατά μου πιάστηκε κι' ο κώλος.
Έρχεται ο ένας ο σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
σαν φύγει όμως βλέπουμε πως αποσκατωθήκαμε.

Ειλικρινά υμέτερος,
Γ. Σουρής

Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, βρε πουλΑΚΗ μου.Η δουλειά κάνει τους άντρες,ΘανασΑΚΗ μου

Εικόνα
Ελευθέριος Ανευλαβής

Η φωτογραφία (στις εφημερίδες σήμερα) αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Και βάλε.


ΑΚΗζόμενος, ο πρώην κραταιός, τέως σοσιαλιστής, Υπουργός, απλώνει, τεντώνει το δεξί του χέρι, με φορά προς τα κάτω, σε χορευτική κίνηση εκπάγλου αισθητικής, βαρέος (το βαρύ του βαρέος) ζεϊμπέκικου, με τα δάχτυλα του δεξιού χεριού σε σημειολογική διάταξη σα να σημαίνουν «πόσα;», ενώ το αριστερό χέρι, ως αντίβαρο ισορροπίας, ανυψώνεται μερακλίδικα προς τους ουρανούς. «Άνω σχώμεν τας καρδίας».

Ο πάλαι ποτέ σοσιαλιστής, λαύρος κομματόφρων, αλλόφρων, τότε, της αλλαγής, μελίρρυτος ποταμός της σοσιαλιστικής ιδέας, τότε, σημερινός ζέχνων οχετός της σοσιαληστρικής αντίληψης του ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας (υμών των σοσιαληστών). Στο κάτω κάτω (μα πόσο κάτω μπορεί να πάει ένας σοσιαλιστής Υπουργός;) υπουργοί είμεθα (Υμείς οι σοσιαλησταί).

Παιδί του κομματικού σωλήνα, (που ‘σαι Αντρέα να το δεις, το παιδί της αλλαγής), άεργος μισθοδοτούμενος από το κόμμα, χρυσόστομος ομιλητής για του…

Υπάρχουν ακόμα Έλληνες ! Δακρύζω απο συγκίνηση υπερηφάνια για τους Έλληνες πιλότους! Ο Αγιορείτης προστάτης της πολεμικής μας αεροπορίας !

Εικόνα
(Ο ερημίτης μοναχός Ιωσήφ)

Ο μοναχός Ιωσήφ (κατά κόσμον Χρήστος Μπαίρακτάρης) είναι μόλις 48 ετών. Κατάγεται απο το χωριό Άγιος Βασίλειος της Κορινθίας και θεωρείται απο την οικογένεια της Πολεμικής μας Αεροπορίας ο δικός της άνθρωπος. Τον γνωρίζουν όλοι οι πιλότοι των αεροπλάνων Phantom, Corsair και F-16, οι χειριστές δηλαδή που κάθε μέρα δίνουν.....

τον δικό τους επικίνδυνο αγώνα για την αξιοπρέπεια της Ελλάδας και την ελληνικότητα του Αιγαίου.

Ο πατέρας Ιωσήφ μονάζει απο την αρχή της δεκαετίας 1980 στο Άγιον Όρος. Απο το 1989 έχει αποσυρθεί στο ησυχαστήριό του, στην άκρη... του πουθενά πάνω στα βράχια του Ακρωτηρίου Άκραθως, πάνω απο ένα γκρεμό βάθους 300 μέτρων . Μόνος με το Θεό... Διαβάζει, κάνει χειρωνακτικές εργασίες και σώζει την ψυχή του.

"Είναι ένας Άγιος άνθρωπος, μια βιβλική μορφή, που όποιος τον γνωρίσει έχει ανοίξει ένα παράθυρο στον κόσμο της καλοσύνης και της αγάπης" είπε στον "Ρress Τime" ο πιλότος Γιώργος Βαζούρας που τον επισκέπτεται συχνά.

Ο πατέρας …

ΤΙ ΚΑΛΑ - ΤΙ ΧΑΡΑ?ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ.!!

Εικόνα

Ξερνώ μέχρι αφυδάτωσης..

Να λοιπόν γιατί δεν πρόκειται να τιμωρηθεί το Ισραήλ για τη παραβίαση διεθνών κανονισμών.Μπορει πολλοί από εσάς να μη γνωρίζετε πως τον Ο.Η.Ε. τον διοικεί ο σιωνισμός, θα μάθετε όμως ποιός διοικεί την Αμερική.Στο ακόλουθο βίντεο ο κ.Ομπάμα τάζει λαγούς και πετραχήλια στο Ισραήλ στη προεκλογική του εκστρατεία.Δυστυχώς όμως για μας και όλο το κόσμο, ειναι από τις υποσχέσεις που κράτησε...

Με άλλα λόγια ο κύριος εβραιοφασίστας Ομπάμα δίνει το πράσινο φως στη κυβέρνηση Ισραήλ να κάνει ότι της καυλώσει, να παραβιάσει το διεθνές δίκαιο, να κρατά σε ομηρία τους πλαιστίνιους, να χτίσει το ναό του σολομόντα με τις ευλογίες του, να......
προωθήσει τον ήδη διαδεδομένο αντισημιτισμό και επί της ουσίας να κυβερνήσει τον υπόλοιπο ''απολίτιστο κόσμο''.(δε πιστεύω να περιμένει κανείς τον σκύλο να σηκώσει χέρι στα αφεντικά του)

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΟΙ ”ΙΕΡΑΡΧΕΣ” ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Εικόνα
Λόγια του Βαρθολομαίου υπέρ Τούρκων:
«Δυστυχώς οι 2 λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων. Ξεσηκώθηκαν το 1821 κάτι ξεβράκωτοι και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές.»
Eπιβεβαιώνονται οι αφορισμοί της εκκλησίας κατά των Ελλήνων επαναστατών.Ο Πατριάρχης "σας" Τουρκόσπορος Βαρθολομαίος


ΝΤΡΟΠΗ
Ξεκίνησε χθες στο Οικουμενικό Πατριαρχείο η διαδικασία για την παραχώρηση της Τουρκικής υπηκοότητας στους Ιεράρχες της Κρήτης. Χθες στο Φανάρι βρέθηκαν οι πρώτοι τέσσερις από τους Ιεράρχες του νησιού που υπέγραψαν τα πρώτα έγγραφα.
Πρόκειται για τους Μητροπολίτες Ιεραπίτνης και Σητείας κ. Ευγένιο, Πέτρας και Χερρονήσου κ. Νεκτάριο, Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο και Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ. Ανδρέα. Συνολικά στο Πατριαρχείο βρέθηκαν χθες 15 Ιεράρχες απ’ όλο τον κόσμο.

Κατά τη χθεσινή διαδικασία παρέστησαν εκπρόσωποι της Τουρκικής Πολιτείας ενώπιον των οποίων υπεγράφησαν τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ με νεώτερα στοιχεία που προσκόμισαν, οι Ιεράρχες της Κρήτης επαναδιατύ…

ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ..ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ!!!

Εικόνα