Πυροβολισμοί και φόλες εναντίον σκύλων


«Άνθρωποι» χωρίς ίχνος συναισθήματος εξακολουθούν να σκοτώνουν σκυλιά σε όλη την Ελλάδα, δίχως να υπολογίζουν ότι στερούν ζωές που φυσικά δεν τους ανήκουν! Στα Γιάννενα ένας κυνηγός εκτέλεσε εν ψυχρώ τον σκύλο του και στην Φθιώτιδα άγνωστος «σπέρνει» παντού δηλητηριασμένα μεζεδάκια!

Ο αδίστακτος κυνηγός από το Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων σκότωσε με τέσσερις πυροβολισμούς από κοντινή απόσταση το κυνηγόσκυλό του, προφανώς επειδή δεν ανταποκρινόταν όπως εκείνος περίμενε στο κυνήγι! Όμως, για κακή του τύχη, τους πυροβολισμούς άκουσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και έσπευσαν αμέσως… Αν και ο δράστης πρόλαβε να φύγει με το αυτοκίνητό του, συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας και όταν βρήκαν νεκρό το άτυχο τετράποδο ενημέρωσαν την Εισαγγελία Ιωαννίνων που διέταξε την σύλληψη του δράστη! Ο ασυνείδητος κυνηγός κρύφτηκε για να γλιτώσει το αυτόφωρο, ωστόσο τα στοιχειά του είναι γνωστά στο αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων και δεν θα γλιτώσει την παραπομπή στην δικαιοσύνη.

Στην περιοχή του Καλλιδρόμου Φθιώτιδας, άγνωστος που κυκλοφορεί με ένα λευκό “Ford Escort” πετάει όπου βρει «φόλες», με αποτέλεσμα πολλοί κυνηγοί αλλά και απλοί ζωόφιλοι που κάνουν εκδρομές στην περιοχή των Ξυλικών Τιθρωνίου να έχουν βρει τα σκυλιά τους νεκρά! Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν άνδρα γύρω στα 50 που, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μισεί τα σκυλιά!

Το είδα: PROTO THEMA

Σχόλια