ΠΑΣΟΚ ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ;


Oταν είδαν στο ΠΑΣΟΚ ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία να δοθούν χρίσματα τα οποία θα οδηγούσαν σε μεγάλες δυσαρέσκειες και σε πολλαπλές υποψηφιότητες οι οποίες θα κατακερμάτιζαν την εκλογική δύναμη του ΠΑΣΟΚ στις τοπικές κοινωνίες, δεν δίστασαν να βάλουν μπροστά ένα άρθρο του καταστατικού, που το είχαν να υπάρχει για τέτοιες ώρες και προχωρούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε προκριματικές εκλογές στις....
τοπικές κοινωνίες, για την ανάδειξη υποψηφίων δημάρχων. Σιγά μην καθόταν να αναλωθεί και να φθαρεί ο Γιώργος Παπανδρέου, σε ένα παλαιοκομματικό παιχνίδι συμβιβασμών και ισορροπιών, κάνοντας τον τροχονόμο, μεταξύ των διαφόρων υποψηφίων. Σημειώνουμε δε ότι παρόμοιο άρθρο έχουν στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και για προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη υποψηφίων βουλευτών.

Η πλήρης εγκύκλιος του Γραμματέα του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

Εγκύκλιος Γραμματέα Ε.Σ και Προέδρου Επιτροπής Αναδ.Υποψηφίων κ. Σωκράτη Ξυνίδη, για προκριματικές εκλογές

Ημ. Δημοσίευσης : 28/07/2010 12:21
Αγαπητές συντρόφισσες, αγαπητοί σύντροφοι,
Σύμφωνα με το άρθρο 51 του καταστατικού «Ανάδειξη Υποψηφίων Δημάρχων» και την απόφαση της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων (Ε.Α.Υ.), θα διεξαχθούν προκριματικές εκλογές σε Δήμους.
Στις προκριματικές εκλογές ψηφίζουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του κάθε Δήμου και όχι μόνο τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
Οι προκριματικές εκλογές θα διεξαχθούν στους Δήμους στις ημερομηνίες που θα ανακοινώνονται από την Ε.Α.Υ.

Σχόλια