Οι μακρινοί συγγενείς της Θεοδώρας Τζάκρη...ΟΥΣΤ απο κει ΛΑΜΟΓΙΟ!!

Για πάμε στους επόμενους, για να δούμε όλα αυτά τα παιδιά του λαού...

Την Τρίτη αναμένεται να φτάσει στην κυβέρνηση το πόρισμα των ελέγχων από το κλιμάκιο του υπουργείου Πολιτισμού και τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για το εάν υπήρξαν παρατυπίες στην πρόσληψη συμβασιούχων στο Μουσείο της Πέλλας, κάποιοι από τους οποίους είναι, σύμφωνα με καταγγελίες, μακρινοί συγγενείς της υφυπουργού Εσωτερικών Θεοδώρας Τζάκρη.

Σύμφωνα με το in.gr, μιλώντας στο Mega, η υφυπουργός παραδέχτηκε ότι στον κατάλογο των επιτυχόντων υπάρχουν συγγενικά της πρόσωπα, κάποια πολύ μακρινού βαθμού, εξήγησε όμως ότι αυτό δεν θα μπορούσε να αποκλείσει τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, ενώ τόνισε ότι η ιδια δεν έκανε καμία παρέμβαση.

Αφού δήλωσε ότι με κάποιους από τους 9 που φέρονται σε δημοσίευμα ως συγγενείς της δεν έχει καμία σχέση, η κα Τζάκρη τόνισε: «Αν θεωρούνται ξαδέλφια πέμπτα και έκτα συγγενείς μου σε ένα χωριό 2.000 κατοίκων, το αφήνω στην κρίση του κόσμου. Ακόμη όμως και αν θεωρηθούν έτσι, εφόσον έχουν τα προσόντα και πληρούν τα κριτήρια θα πρέπει να πληρώσουν επειδή είναι συγγενείς μου και να αποκλεισθούν από τους διαγωνισμούς;».

Η κα Τζάκρη είπε ακόμη ότι το πρώτο κριτήριο για την πρόσληψη στο Μουσείο της Πέλλας είναι η εντοπιότητα και χαρακτήρισε λογικό στον κατάλογο των επιτυχόντων να βρίσκονται και συγγενικά της πρόσωπα. Πρόσθεσε δε ότι η ίδια διεμήνυσε στους υπεύθυνους πως εάν βρεθεί οτιδήποτε, η υπόθεση θα πάει στον εισαγγελέα.

Σχόλια