ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΕΡΑΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ





Λυπούμαι πολύ διότι λόγω ιδιότητας αναγκάζομαι να απαντήσω ανώνυμα στο Δήμο Γέρακα και στο δελτίο τύπου που εξέδωσε με θέμα την καταγγελία μου για τον πίνακα διανομής φορτίων του υποσταθμού της ΔΕΗ επι των οδών Γέρακα και Περικλέους.
Μας γράφει λοιπόν ο κ. Δήμαρχος "Εξ' άλλου, οι διαφημιστικές πινακίδες που αποξηλώθηκαν πρόσφατα από τον Δήμο ήταν μακριά απο αυτό το σημείο, και δεν ήταν φωτεινές, δηλαδή δεν χρησιμοποιούσαν ρεύμα."
Σας κοινοποιώ μια φωτογραφία που αποδεικνύει πόσο μακρυά ήταν οι 4 διαφημιστικές πινακίδες και προφανώς θα βγάλετε τα συμπερασματά σας για την ειλικρίνεια τη δική μου και την ειλικρίνεια των άλλων, για να μην εκφρασθώ υπό το μανδύα της ανωνυμίας μου πιο χοντρά και γράψω ότι απο τη φωτογραφία θα καταλάβετε ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέμματα.

Όσο για τον αν χρησιμοποιούσαν ρεύμα οι πινακίδες , σας επισυνάπτω μια φωτογραφία για να δούμε αν θυμίζει κάτι στους αρμόδιους του Δήμου Γέρακα.
Και για να μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας, να σας ενημερώσω ότι και εγώ μπορώ να πάρω βεβαίωση απο την ΔΕΗ, ότι οι πινακίδες δεν ηλεκτροδοτούνταν.

Μήπως τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και πόσες διαφημιστικές πινακίδες κλέβουν ρεύμα;

Με εκτίμηση

Αναγνώστης

Συντάκτης: Ανατολική Αττική |

Σχόλια