Α ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ

Ο Πρωθυπουργός της Χρεοκοπίας υποσχέθηκε ψευδώς προεκλογικά, στουςψηφοφόρους του, ότι θα μας κάνει «Δανία του Νότου» και μας έκανε «Ζάμπια».
Η κυβέρνηση του ψεύδους τελικά έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο του ελληνικού λαού, όπως είχε σχεδιαστεί από την αρχή. Καταγγέλλουμε στον Ελληνικό Λαό ότι η προσφυγή στο ΔΝΤ και η παράδοση άνευ όρων της χώρας, στην Παγκόσμια Χούντα, ήταν «προεκλογικό συμβόλαιο», του οποίου η υλοποίηση, άρχισε από την 22α Οκτωβρίου 2009. Η χρεοκοπία της Ελλάδας ήταν προαποφασισμένη.
Καλούμε τον Ελληνικό λαό να μην επιτρέψει να γίνουμε θύματα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης της Τραπεζιτικής Χούντας, και να μην γίνουμε σαν την......
.

Ζάμπια, τη Ρουμανια, την Ουγγαρια, την Ιρλανδία, τις Φιλιππίνες, αλλά να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του λαού της Ισλανδίας.

Η κυβέρνηση και η παρούσα Βουλή δεν έχουν καμιά δικαιοδοσία για να παραδώσουν τον ελληνικό λαό και τη χώρα στο αιμοσταγές, ληστρικό και τοκογλυφικό ΔΝΤ.

Ζητούμε

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ

Β.Προτάσεις για Κινητοποίηση

1.Εκδήλωση σε κλειστό χώρο στις 13 Μαΐου κατά της συνθηκολόγησης με την Τουρκία.

2.Εκδήλωση στην Κομοτηνή στις 14 Μαίου κατά του εκτουρκισμού της Θράκης, του «Καλλικράτη»,και του Λαθρονόμου.

3.Τέλος Μαίου στο Σπόρντιγκ εκδήλωση για την εγκληματικότητα

ΥΓ. Το κείμενο μπορούμε να το συνδιαμορφώσουμε, και να το συνυπογράψουμε, και να το προτείνουμε και σε άλλους. Τις εκδηλώσεις καλό ειναι να τις συνδιοργανώσουμε και με άλλους φορείς και επιτροπές .

Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας

Σχόλια